Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα χαλανε καθε φορα ολο και περισσότερο, απο απλα και περιποιημενα που ηταν τα 7 τα εχουν κανει αναρχα και χαλια. Απο εμφανιση 0, πανβαρα και 0 λειτουργικά. Δεν ειναι τυχαιο που τα 7 αρια πανε να τα εξαφανίσουν

Τα 7άρια αρχικά είναι 8 χρονών, δεν τα εξαφάνισαν, μια χαρά τα υποστηρίζουν και θα τα υποστηρίζουν και μια χαρά μου κάνουν δουλειά και τα 10 και τα 7. 

Τώρα... εάν εννοείς την προώθησή τους, προσπερνώντας ότι έχουν βγει ενδιάμεσα κάτι 8 και 8.1, θεωρώ άσχετη τη λέξη "εξαφανίσουν" που χρησιμοποίησες.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν λεω τα έχουν εξαφανισει, αρχειι iso των 7 official αν δν εχεις key δν σου δίνουν

Δημοσ.

Οταν λεω τα έχουν εξαφανισει, αρχειι iso των 7 official αν δν εχεις key δν σου δίνουν

Και ερωτώ εγώ. Γιατί να σου πουλήσουν παρωχημένο λογισμικό 8ετίας όταν έχουν βγει όχι μια, αλλά άλλες 3 νέες εκδόσεις;

• Like 1
Δημοσ.

Και ερωτώ εγώ. Γιατί να σου πουλήσουν παρωχημένο λογισμικό 8ετίας όταν έχουν βγει όχι μια, αλλά άλλες 3 νέες εκδόσεις;

Μα δν λεω να μου το πουλησουν, λεω να μου το δωσουν σαν free trial να το δοκιμασω και να το συγκρινω. Αλλα φοβουνται να το κανουν, γιατι σου λεει αν βαλουν ολοι 7αρια στα μηχανηματα τους και δουν την ανωτεροτητα τους τοτε πως θα πουλησω το καινουργιο μ λογισμικο? Αν δν φοβοντουσαν δν θα τα εξαφανιζαν

Δημοσ.

Θα ήταν καλό να φτιάχνανε το start menu το οποίο έχει πολλά θέματα. Πρώτον έχει μόνο κάθετο scroll και όχι οριζόντιο όπως στα windows 8. Επιπλέον θα μπορούσανε να βάλουνε τα προγράμματα να παρουσιάζονται όλα μέσα στους φακέλους τους όπως στα windows 7.

Και το online only feature των windows 8 που εξαφάνισαν στα windows 10 όπως επίσης και ότι κολάει η taskbar και κάποια μενού επιλογών προεπιλεγμένων προργαμμάτων.. όλα αυτά τα προβλήματα δεν υπήρχαν στα windows 8. 

Σε κάνει να απορρείς πόσο άσχετοι πρέπει να ήταν οι developers/managers που αποφάσισαν αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Kinguin ρε παιδιά... τι pm και ιστορίες . Ό κόσμος το έχει τούμπανο ...

Δημοσ.

Μήπως έχουμε ακουστά το Windows ISO Downloader; Πεντακάθαρα ISO από τους ίδιους τους server της Microsoft...

https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-iso-download-tool

Δημοσ.

Μήπως έχουμε ακουστά το Windows ISO Downloader; Πεντακάθαρα ISO από τους ίδιους τους server της Microsoft...

https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-iso-download-tool

Εδω και 3 μερες δν μου δουλευει, ολο μου βγαζει error οταν παει να κανει συνδεση. Επισης οταν κατεβασα τα professional windows μου κατεβασε τα ultimate

Δημοσ.

Στο θεμα σας εχω lenovo 100s-11iby και η microsoft δεν εχει drivers για τίποτα περα απο 10... προσπάθησα για 8.1 καλα δεν συζητάμε για 7 ουτε καν κ linux προβλήματα πολλα αρα;με τον τρόπο της θα σε αναγκάζει να παρακαλάς για 10αρακια ;)

Δημοσ.

Να δουμε τι αλλο θα εξαφανισουν...Ο πινακας ελεγχου παντως μας χαιρετησε ηδη απ την προηγουμενη αναβαθμιση

ΛΑΘΟΣ...

Δημοσ.

κάνε αναζήτηση control panel στην cortana.

Δεν μιλιόμαστε με την Cortana ξέχασα τα γενέθλια της και μου κρατάει μούτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...