ilos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοεις πως η 1060 θα εχεις καλυτερες επιδοσεις απο 1080 σε αυτα τα παιχνιδια επειδη συγχρονιζει καλυτερα ή οτι η 1080 ειναι overkill γιατι δε θα πετυχαινει τις ζητουμενες επιδοσεις με βαση το κοστος? Με βαση το συστημα μου δηλαδη τι προτεινεις? Να κρατησω 1600 και να παρω μια πιο οικονομικη καρτα με σκοπο να την αναβαθμισω αργοτερα η να παρω 1080 και να αναβαθμισω αργοτερα τον επεξεργαστη Ο επεξεργαστής σου δε θα κόβει την 1060 στα 1080p σε σχέση πχ με έναν i7 αυτό εννοώ. H 1060 με μία 1080 δεν έχουν καμία επαφή σαν κάρτες σε επιδόσεις προφανώς (η 1080 παίζει να βγάζει τα διπλά καρέ) Απλά εσύ λόγω 1600x αντι να δεις τα διπλά καρέ θα δεις λίγο λιγότερα (αντί για 400 fps με i7, 350 με rysen πχ στο cs go). Και εντάξει εκεί πρέπει να είσαι πολύ ψείρας με το competitive για να σε νοιάξει, αλλά σε άλλα games όπως πχ το pubg τα 80 minimum με τα 100 έχουν πιο ορατό αντίκτυπο. Όλα εξαρτώνται από το monitor σου και τι παίζεις: Αν παίζεις 4k σου είπα ακόμα και η 1080 είναι λίγη. Ο επεξεργαστής παίζει μηδενικό ρόλο δε πα να έχεις celeron. Αν παίζεις ~1440p αγόρασε τουλάχιστον μια κάρτα επιπέδου 1070+. Κατά προτίμηση 1080/1080 ti γιατί είναι κάρτες που δεν έχουν φουσκωμένη τιμή αυτήν την περίοδο. Αν παίζεις 1080p με 60 hz μονιτορ αλλά δεν ασχολείσαι με competitive games τύπου cs go, overwatch κλπ. Πάρε μια 1050 ti/1060 οτιδήποτε βρεις σε καλή τιμή αναλογικά. Radeon 570/580 τις ξεγράφεις λόγω φουσκωμένων τιμών. Αν παίζεις 1080p αλλά γουστάρεις competitive games πάρε πρώτα 144+ Hz monitor και μετά κάρτα imo xD. Επίσης όσο αναφορά τα games μέχρι να βγουν οι zen+ δεν υπάρχει κάποιος rysen που να είναι καλύτερος απο τον 1600x. Οπότε calm your tits cowboy (εκτός αν έχεις λεφτά για πέταμα και πας σε intel). 1
therock Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 1440p ειμαι για αυτο ελεγα για την 1080 Και επειδη οντως δεν υπαρχει καλυτερη value for money απο την 1600x ετσι το σκεφτηκα, παιρνω τωρα την 1080 και σε 4-5 χρονια αν χρειαστει αναβαθμιση λογω 4k Και νεων απαιτησεων παιρνω τοτε τον νεο vfm cpu για να τραβηξει τα μεγιστα η 1080. Η μονη μου σκεψη ειναι ποσο γρηγορα θα αποτιμηθει η καρτα γιατι νιωθω οτι τωρα αγοραζω ψηλα. Δε πιστευω σε κανα εξαμηνο να εχει πεσει στα 350 και να εχω αγορασει 40% πανω..
ilos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 1440p ειμαι για αυτο ελεγα για την 1080 Και επειδη οντως δεν υπαρχει καλυτερη value for money απο την 1600x ετσι το σκεφτηκα, παιρνω τωρα την 1080 και σε 4-5 χρονια αν χρειαστει αναβαθμιση λογω 4k Και νεων απαιτησεων παιρνω τοτε τον νεο vfm cpu για να τραβηξει τα μεγιστα η 1080. Η μονη μου σκεψη ειναι ποσο γρηγορα θα αποτιμηθει η καρτα γιατι νιωθω οτι τωρα αγοραζω ψηλα. Δε πιστευω σε κανα εξαμηνο να εχει πεσει στα 350 και να εχω αγορασει 40% πανω.. Όταν αγοράζεις προϊόντα τεχνολογίας και ειδικά στο high end κομμάτι πάντα θα είναι λεφτά για πέταμα. Το ζητούμενο είναι να προλάβεις να κάνεις τη δουλειά σου με αυτά, ή έστω να σου προσφέρουν την όποια ευχαρίστηση μέχρι να τα φάει και αυτά η μαρμάγκα (χρόνος). Η ξεφτίλα είναι ότι άλλαξα μετά από 6 χρόνια pc και αν εξαιρέσουμε την 1080 σε σχέση με την παλιά μου κάρτα, δεν είδα πουθενά αλλού κάποια σπουδαία διαφορά. Τα προηγούμενα χρόνια άλλαζες pc κάθε 3 χρόνια και κυριολεκτικά ήταν η μέρα με τη νύχτα. Προγράμματα εξομοίωσης που άφηνα να τρέχουν όλη νύχτα ολοκληρώνονταν σε ούτε 1 ώρα με το νέο μηχάνημα. Σε 4k μελλοντικά δεν πρόκειται να χρειαστεί να αλλάξεις τον 1600x. Την 1080 θα αλλάξεις (εκτός αν συμβιβαστείς με low settings και 30 fps). 1
Qless Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Mιά χαρά παίζει σε 4Κ η 1080 σε κάποιος τίτλους όχι στις μέγιστες ρυθμίσεις αν θες σώνει και καλά 60 fps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα