paul_v1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Πιο πολύ ώρα κάθομαι κάτω από το νερο παρά η μπαταρία αντέχει. Άστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiohorion Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 εγω θελω οταν κανω πεταλουδα να βλεπω την ωρα σε καθε παφλασμο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Οποιος ασχολειται με ρολογια ξερει οτι 5atm ρολοι δεν ειναι για κολυμπι. Τωρα ο καθενας κανει οτι θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν η σύγκριση με παραδοσιακά ρολόγια είναι δόκιμη σε αυτή τη περίπτωση, αλλα ναι θα συμφωνήσω με τους παραπάνω ότι τα 50 μέτρα αδιάβροχο είναι για να τσαλαβουτας ΚΑΙ ΑΝ Κανονικά 50 μέτρα ρολόι (χωρίς βιδωτή κορώνα) δεν είναι για να βουτήξεις ούτε για απλό μπάνιο πόσο μάλλον να πας έστω και σε κάποιο βάθος Απλά στα smartwatch μπορεί να ισχύουν αλλά πράγματα, ο καιρός θα δείξει.. Στα κινητά πάντως επειδή έχω καταφέρει να βάλω νερό σε "αδιάβροχο", το πρόβλημα υπήρχε από το κουμπί της κάμερας από κει μου μπήκε το νερό, αντίστοιχα και στα ρολόγια εκεί μπορεί να είναι το αδύνατο σημείο το οποίο όμως ξαναλέω δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συγκριθεί με την κορώνα ενός παραδοσιακού ρολογιού ή με τα κουμπιά ενός χρονογράφου, είναι αρκετά διαφορετικά πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ε και...πάνω απο 2 μέτρα δεν εχω παει ποτε! Φοβάμαι τα πιράνχας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Garmin Fenix 5 μόνο! Τα έχει όλα και με φουλ χρήση, φόρτιση κάθε 3 εβδομάδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα