daPro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα πήρα την gtx 1050.Απεγκατέστησα τους παλιούς drivers σε safe mode κ μετα έτρεξα το DDU. Κατεβαζω drivers κάνω εγκατάσταση κ εκεί κατα την εγκαταστση μπαίνει η οθόνη σε power saving mode. Καμία ιδέα?
LastSurvivor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Με τι καλώδιο την έχεις συνδέσει; Μήπως χρησιμοποιείς adapter to VGA;
daPro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Με τι καλώδιο την έχεις συνδέσει; Μήπως χρησιμοποιείς adapter to VGA;όχι dvi.τώρα δοκιμασία μια πιο μικρή οθόνη κ κανει το ίδιο..Τώρα με το που μπουν τα Windows κ ανοίξει το wallpaper μπαίνει σε saving mode
LastSurvivor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις κάποιο HDMI καλώδιο να δοκιμάσεις; 3
daPro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις κάποιο HDMI καλώδιο να δοκιμάσεις;Με HDMI προς το παρόν δουλεύει κανονικά.. Σε ευχαριστώ πολύ αλλά γιατί έτσι?Έχει πρόβλημα η dvi θύρα η κάτι άλλο?
LastSurvivor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά έχει να κάνει κάτι με το ψηφιακό σήμα που στέλνει η κάρτα. ( http://s.hswstatic.com/gif/dual-dvi.jpg ) Ποιο από τα δύο καλώδια έχεις;
LastSurvivor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Συγνώμη που σε κάνω μία-μία της ερωτήσεις απλώς επειδή δεν τα ξέρω πολύ καλά προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ. Η οθόνη σου στην θύρα του DVI, ποιο από τα δύο έχει; Το DVI-D ή το DVI-I;
daPro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το ίδιο dvi d Αν δεν μουλεγες για το HDMI μπορεί ακόμα να έλεγα οτι φταίνε οι drivers..οποτε τι συγνώμη..
LastSurvivor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, κάτι έχει να κάνει με το σήμα που στέλνει η κάρτα από αυτήν την θύρα. Όχι ότι έχει κάποιο θέμα η δικιά σου, απλά έτσι έχει φτιαχτεί. Αν κάποιος ξέρει, ας σου πει ακριβώς τι παίζει. Πάντως με το HDMI δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Θα είσαι κομπλέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα