naruto14 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Κατάλαβα. Θα κάνω αν είναι την αναβάθμιση και θα ποστάρω ταχύτητες. Ευελπιστώ να είναι οι ιδανικές και κοντά στο 50άρι. Αν είναι αρκετά χαμηλότερες πρέπει να ψαχτώ ακριβώς από που παίρνω για να δούμε τι θα κάνουμε.
makfil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ξαναλέω ότι θα απαιτήσεις σύνδεση από KV (με οποιονδήποτε πάροχο), για να αποφύγεις πιθανά μπλεξίματα.
driverpit Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ θα σου έλεγα πήγαινε στον ΟΤΕ όλοι από αυτόν εξαρτώνται ποιο άμεση εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε θέμα προκύψει πελάτης nova 6 χρόνια χάλι αδιόρθωτο τον τελευταίο καιρό αίτηση 31-7-2017 για αναβάθμιση της γραμμής μου σε VDSL ακόμα περιμένω τούς παίρνεις τηλέφωνο για να ρωτήσεις τι γίνεται με το αίτημα μου και άκρη δεν βγάζεις δικαιολογίες συνέχεια έκανε βλακεία που δεν πήρα την προσφορά του ΟΤΕ και έμεινα στην nova. 1
makfil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Το ότι δεν απάντησαν στο αίτημά σου, που μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, δεν μπορεί να αποτελεί λόγο για να φύγουν όλοι οι συνδρομητές της Nova και να πάνε στον ΟΤΕ που όλοι γνωρίζουμε πόσο πιο ακριβός είναι στα πακέτα του.
driverpit Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Το ότι δεν απάντησαν στο αίτημά σου, που μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, δεν μπορεί να αποτελεί λόγο για να φύγουν όλοι οι συνδρομητές της Nova και να πάνε στον ΟΤΕ που όλοι γνωρίζουμε πόσο πιο ακριβός είναι στα πακέτα του. Όπως πληρώνω στην ώρα μου αυτά που έχω συμφωνήσει με την παραπάνω εταιρεία περιμένω και εγώ την ανάλογη ανταπόκριση από αυτούς όταν υπάρχει πρόβλημα είτε σε ένα αίτημα μου η σε μια τεχνική βλάβη αλλά με την nova στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε καλύτερα. 1 1
makfil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Θα μπορούσα να παραθέσω ένα σωρό αντίθετες απόψεις αλλά δεν θα συνεχίσω αυτή τη συζήτηση για να μην χαλάσει το νήμα του TS.
driverpit Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Θα μπορούσα να παραθέσω ένα σωρό αντίθετες απόψεις αλλά δεν θα συνεχίσω αυτή τη συζήτηση για να μην χαλάσει το νήμα του TS. Το νήμα δεν χαλάει ανά κρατάς χαμηλούς τόνους σε μια συζήτηση αν έχεις άλλη άποψη για την εν λόγω εταιρεία πες την ενδιαφέρει τον TS για το αν θα πάρει την προσφορά OTE η θα παραμείνει στην Nova 1
makfil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είχες διαβάσει τα προηγούμενα posts του TS, θα είχες πάρει την απάντηση στην απορία σου.
driverpit Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Το έχω διαβάσει το νήμα και η απάντηση μου αφορά την προσφορά του ΟΤΕ και εξηγώ παραπάνω τούς λόγους την άποψη μου είπα στο αρχικό μήνυμα του TS 1
naruto14 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Η αναβάθμιση έγινε και είμαι με VDSL εδώ και περίπου 2 βδομάδες. Πλήρως ευχαριστημένος από θέμα ταχύτητας, πιάνω 50/5 κανονικότατα στο μέγιστο. Το μόνο που μικρό παράπονο αφορά το ping που φαίνεται να έχει αυξηθεί λίγο. Στο Speedtest γράφει 13-14ms με ένα γρήγορο έλεγχο ενώ προηγουμένως έγραφε 20ms. Ωστόσο στα games το ping είναι σχετικά υψηλότερο από ότι πριν για περίπου 20-30ms (ήμουν στο 60-80 στο Rainbow Six, τώρα είμαι στο 80-100). Φυσικά είμαι με ενεργοποιημένο το fastpath. Είχα μιλήσει με τεχνικό ΟΤΕ και παραδέχτηκε πως έπρεπε να είναι λίγο χαμηλότερο. Μου είπαν θα το δουν εκτενέστερα και θα με πάρουν την επόμενη μέρα τηλέφωνο για να δούμε τι θα γίνει και αν θα χρειαστεί να έρθει τεχνικός σπίτι, πράγμα που δεν έγινε ποτέ. 10 μέρες μετά και κανένα τηλέφωνο από πουθενά. Αξίζει να επιμείνω? Θα έπρεπε να είναι γενικά χαμηλότερο? Ορίστε και τα στοιχεία της γραμμής: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα