ProgPotato Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 i) Το ποσό που διαθέτουμε: 700 ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Προγραμματισμό και ότι χρειάζεται η σχολή. Gaming δεν ξέρω ακόμα μπορεί κανά online (λολ πχ). iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Όχι οθόνη έχω (Dell p2317h) μπορεί στο μέλλον να πάρω δεύτερη αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω budget. Προτείνετε αν θέλετε. v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ηχεία θέλω αλλά δεν έχω αποφασίσει πόσα θα δώσω για ηχεία. Το παραπάνω budget δεν περιλαμβάνει και τα ηχεία. Πληκτρολόγιο και ποντικι έχω. vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) Θεσσαλονίκη θα είμαι. To μαγαζί/μαγαζιά δε χρειάζεται να είναι θεσσαλονίκη αν συμφέρει. Έχω βρει φθηνά το diktyo.xyz(3ευρώ μεταφορικά), το digital master(free μεταφορικά, δεν έχει αντικαταβολή άρα μάλλον το απορρίπτω) και στη θεσσαλονίκη το vision studio. vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το κάνω εγώ viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι θα βάλω linux ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? θα βάλω τώρα ssd και στο μέλλον επιπλεον hdd. Δεν με ενδιαφέρουν διπλές καρτες γραφικών. x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> Μπα xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? Μπα xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Όχι Έχω σκεφτεί τα παρακάτω πείτε απόψεις και προτείνετε άλλα αν θέλετε. cpu: Ryzen 1600 (205) gpu: gtx 1050 ti (152.5) ssd: wd blue 250gb (92.5) mobo: msi b350m pro - vdh (76.5) ram: Κάποια με 80-85 ευρώ 2χ4gb 3000(+)mhz psu: ? Δεν ξέρω είναι τόσα πολλά κουτί: Aerocool Aero 300 faw (36.5) Σύνολο: Αναλόγως τη ram περίπου 650 μαζί με 3 ευρώ μεταφορικά. Οπότε θέλω τροφοδοτικό με κανά 50αρικο.
mattypocket Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Τι τα θες τα 3000+mhz στην ραμ. Τσαμπα λεφτα.
ProgPotato Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Τι τα θες τα 3000+mhz στην ραμ. Τσαμπα λεφτα. Έχει περίπου 20 ευρώ διαφορά με μία αντίστοιχη των 2133 ή 2400mhz και κάπου διάβασα (δεν ξέρω αν ισχύει) ότι οι ryzen δουλεύουν καλύτερα με μνήμες υψηλής ταχυτητας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα