Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Blue

Εκτός από παντελώς άσχετος(και καλά το παίζεις) είσαι και άκρως επικίνδυνος, Και δεν είναι και η 1η φορά που το κάνεις. Δώσε χαιρετίσματα στο eshop. Τράβα κάνε καμιά άλλη δουλειά παρά να πετάς εξυπνάδες. Όχι αν νομίζεις ότι θα σε αφήσω να πάρεις κόσμο στον λαιμό σου για να εξυπηρετήσεις τα διάφορα συμφέροντα είσαι γελασμένος.

Μιας και δεν το αναφέρεις, απευθύνεσαι σ' εμένα με αυτή την επίθεση; Αν ναι, θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο πού γίνομαι επικίνδυνος, γιατί είμαι άσχετος, τι συμφέροντα θεωρείς ότι εξυπηρετώ και πότε το ξαναέκανα; Εγώ δεν επιτέθηκα προσωπικά σε κανέναν. Αν επιλέγεις να το κάνεις, στήριξέ το!

Πού είναι το λάθος σε αυτά που έγραψα;

Αν πάντως θεωρείς ότι εξυπηρετώ το e-shop προτείνοντάς του να διεκδικήσει αναστροφή πώλησης και να πάρει τα λεφτά του πίσω, θα είχε ενδιαφέρον να μου αναλύσεις το συλλογισμό σου!

Υ.Γ. Όταν χρησιμοποιούμε τακτικές Goebbels, η υπογραφή με απόφθεγμα του Che κάπως χτυπάει!

Υ.Γ.2 Επειδή δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να παρεξηγήθηκε το νόημα των γραφομένων μου, ξαναδιάβασε το προηγούμενό μου post, αντικαθιστώντας το ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ με ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ

Υ.Γ.3 Εξυπακούεται ότι περιμένω μια συγγνώμη, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τις κατηγορίες σου!

(Συγγνώμη για το σπαμάρισμα του νήματος, αλλά υποτίθεται ότι συζητάμε, όχι βριζόμαστε. Αν πάλι η αναφορά δεν ήταν για εμένα, αγνοήστε το post)

Επεξ/σία από Orestis_G
Δημοσ.

έπεσες σε "τεμπελοτεχνικό" που θέλει να σε αποφύγει και σου λέει αγόρασε άλλη μητρικη. (σώπα ρεεεεε)

δυστηχώς χρειάζεσαι άλλη μνημη/τροφοδοτικό να δοκιμάσεις να κάνεις διάγνωση εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

Μ αρεσει που συνδεεσαι και δεν απαντας καν ουτε τι εγινε ουτε τιποτα...Μαλλον το εφτιαξες και δεν εχεις κανεναν αναγκη τωρα ε? :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη είχα δουλειές και ξέχασα το thread. Πήρα σήμερα τηλ στα κεντρικά και ζήτησα να την δεχτούν την μητρική στο stock house. Τιποτα δεν έγινε. Αύριο θα τον παραλάβω από το eshop

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εχασες το παιχνιδι απο την στιγμη που δεν εκανες κινηση τις πρωτες ημερες που το αγορασες το συστημα ενω ειχε ηδη ασταθειες...

Εχεις και αυτο το σοκετ που δεν εχω και καναν επεξεργαστη τετοιον να σου ερχομουνα...Μνημες εχω  βεβαια μηπως ειναι απο κει το θεμα αλλα...

Δημοσ.

Μνήμες έχω δοκίμασε 3 σετακια.. Μάλλον δεν είναι :P

Κάπου διάβασα Προβλήματα με συγκεκριμένα bios.. Θα τσεκάρω αύριο μερικά παλιά bios και θα δούμε.

Δημοσ.

Τις προάλλες που έπαιζα με τα ρεύματα με ένα πισι είχα ακριβώς ίδια αντίδραση όταν η τάση δεν επαρκούσε. Δεν το είχα σκεφτεί. Αύριο που θα πάρω το πισι θα το δοκιμάσω

Δημοσ.

Στο occt βαζοντας test mode small data set μου πεταξε με το που πατησα on error αλλα τωρα εχει 5 λεπτα που δεν πεταει τιποτα (το εβαλα να ξανατρεξει)

Ψαχνοντας να δω αν εχουν κι αλλοι παρομοιο θεμα βρηκα αυτο:

Cause : this problem is caused by the bios of the ASRock FM2A88X Extreme4+ motherboard. I am not an expert, but it apprently does not handle the Package Core 6 State (PC6 State : one of several low consumption features for CPUs) very well. This has been reported mainly on bios from the 2.60 up to the 3.20 (most recent bios at the moment). I use bios 3.20 : I can't confirm this fix will work with other bios, but it might be worth a try. See this thread and this thread on ASRock's forum for more information.

Εγω εχω την ASRock FM2A88X Pro+ ενω αυτος την Extreme4+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...