Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι η μητρική και ο επεξεργαστής που ειπα, ένα τροφοδοτικό corsair 450 watt ένας Seagate σκληρός 100% health και μια ράμ ddr3 1333mhz Kingston στα 4gb. Δεν έχω τον υπολογιστή ακόμα στο σπίτι μου για να σας πω ακριβώς τα μοντέλα από ράμ και σκληρό. Κάρτα γραφικων ότι δίνει ο επεξεργαστής.(Έχω δοκιμάσει και δικιά μου κάρτα αλλά τίποτα, επίσης δοκίμασα και άλλον σκληρό και άλλα 2 σετ από ράμ, κοινώς το πρόβλημα παίζει σε μητρική επεξεργαστή σίγουρα.)

Τροφοδοτικό δοκίμασες; 

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εφόσον είναι από την αρχή το θέμα και είσαι λογικά εντός εγγύησης δεν πληρώνεις ταμείο το επιχείρημα δε στέκει εν' ολίγοις, σε βάζει μέσα ότι καθυστέρησες πάρα πολύ να το πας πίσω , εάν όλα τα άλλα παίζουν σωστά, και εάν δεν έχετε 'παραβιάσει τη μητρική μα και τον επεξεργαστή τότε έχετε την εγγύηση εάν τα έχεις γράψει χρονικά σωστά, και τον εκπρόσωπο που μίλησες κάτι βιαστικό σου πρότεινε για επιστροφή.

Δημοσ.

Τροφοδοτικό δοκίμασες;

Οχι, δεν έχω και μου φαίνεται λίγο παράλογο να φταίει αυτό. Υποθέτω το κοίταξε ο τεχνικός..

Να σημειώσω επίσης ότι ο τεχνικός δοκίμασε τον επεξεργαστή μου σε δικό του σύστημα και δικό του επεξεργαστή στο δικό μου και όλα ήταν εντάξει.

Δημοσ.

Τις άλλες ram τις δοκίμασες μαζί με την 4αρα kingston?

Όταν θα πάρεις το μηχάνημα δοκιμάζεις άλλο καλό τροφοδοτικό. Αν κάνει τα ίδια πρέπει να δούμε σε τι συχνότητα και volt λειτουργούν μνήμη και επεξεργαστής. Οπότε ανεβάζεις μια φωτό με τις καρτέλες memory και cpu του cpu-z.

Επιπλέον κάνεις απεγκατάσταση τους drivers της ενσωματωμένης gpu του επεξεργαστή με το DDU(σε safe mode λειτουργεί). Βάζεις την δικιά σου κάρτα και δες τι συμπεριφορά έχει το μηχάνημα.

Δημοσ.

Οχι, δεν έχω και μου φαίνεται λίγο παράλογο να φταίει αυτό. Υποθέτω το κοίταξε ο τεχνικός..

Να σημειώσω επίσης ότι ο τεχνικός δοκίμασε τον επεξεργαστή μου σε δικό του σύστημα και δικό του επεξεργαστή στο δικό μου και όλα ήταν εντάξει.

Ήσουν μπροστά όταν τα δοκίμασε; Μην εμπιστεύεσαι τον κάθε καραγκιόζη και ειδικά από e-shop, πλαισιο κτλ. 

• Like 2
Δημοσ.

Για πόση ώρα/ώρες το δοκίμασε? Μπορεί εκείνη την ώρα να μην του έβγαλε πρόβλημα.

Δημοσ.

Για πόση ώρα/ώρες το δοκίμασε? Μπορεί εκείνη την ώρα να μην του έβγαλε πρόβλημα.

Πιθανό και αυτό, εγώ λέω ό,τι μου ειπε

Δημοσ.

Πιθανό και αυτό, εγώ λέω ό,τι μου ειπε

Πάρε το pc πίσω και δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. ΤΟ ΠΡΩΤΟ που θα κάνεις θα είναι αυτό. 

Συνήθως τέτοια προβλήματα έχουν και απλές λύσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε το pc πίσω και δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. ΤΟ ΠΡΩΤΟ που θα κάνεις θα είναι αυτό. 

Συνήθως τέτοια προβλήματα έχουν και απλές λύσεις.

Δεν γίνεται να βρω τροφοδοτικό.
Δημοσ.

Από τη στιγμή που τα προϊόντα δεν είναι προβληματικά και υπάρχει θέμα ασυμβατότητας, κατά την άποψή μου ζητάς αναστροφή της πώλησης της Asrock (επιστροφή χρημάτων, δηλαδή) και αγοράζεις άλλη μητρική. Ζήτα εγγράφως τη διάγνωση από το τεχνικό τμήμα.

Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας (λέει ότι υποστηρίζει τη CPU αλλά δεν την υποστηρίζει) και δεδομένου ότι η διάγνωση είναι "ασυμβατότητα" και ότι η μητρική δεν έχει πρόβλημα (βάσει της διάγνωσης του τεχνικού) πατάς σε αυτό.

Κοίτα κι αυτό (με πολύ γρήγορο ψάξιμο, υπάρχει και σε σελίδα της ΕΕ αλλά βαριόμουν να ψάξω περισσότερο):

http://www.epka-ste.gr/2016/10/%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE/

Δημοσ.

Από τη στιγμή που τα προϊόντα δεν είναι προβληματικά και υπάρχει θέμα ασυμβατότητας, κατά την άποψή μου ζητάς αναστροφή της πώλησης της Asrock (επιστροφή χρημάτων, δηλαδή) και αγοράζεις άλλη μητρική. Ζήτα εγγράφως τη διάγνωση από το τεχνικό τμήμα.

Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας (λέει ότι υποστηρίζει τη CPU αλλά δεν την υποστηρίζει) και δεδομένου ότι η διάγνωση είναι "ασυμβατότητα" και ότι η μητρική δεν έχει πρόβλημα (βάσει της διάγνωσης του τεχνικού) πατάς σε αυτό.

Κοίτα κι αυτό (με πολύ γρήγορο ψάξιμο, υπάρχει και σε σελίδα της ΕΕ αλλά βαριόμουν να ψάξω περισσότερο):

http://www.epka-ste.gr/2016/10/%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE/

Ακόμα δεν έκανε τις δοκιμές που πρέπει να κάνει βγάλαμε ότι έχει πρόβλημα και να το γυρίσει πίσω?

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα δεν έκανε τις δοκιμές που πρέπει να κάνει βγάλαμε ότι έχει πρόβλημα και να το γυρίσει πίσω?

Ναι, το βγάλαμε: "...τον έστειλα τον υπολογιστη στον τεχνικό του eshop και διαπίστωσε ασυμβατότητα μεταξύ αυτών των 2"

Από τη στιγμή που το ΕΠΙΣΗΜΟ τεχνικό τμήμα του πωλητή διαπιστώνει ότι τα προϊόντα παρουσιάζουν ασυμβατότητα και ΔΕΝ είναι προβληματικά (βάσει των γραφομένων του OP), ΟΜΟΛΟΓΕΙ την έλλειψη της συνομολογημένης ιδιότητας της συμβατότητας.

Επίσης, γιατί ΠΡΕΠΕΙ να κάνει δοκιμές; Δεν ΠΡΕΠΕΙ να κάνει τίποτα! Είναι πελάτης, διαπιστώνει πρόβλημα, απευθύνεται στο τεχνικό τμήμα το οποίο κάνει (ή οφείλει να κάνει) τις δοκιμές και του παραδίδει το πόρισμα. Ο πελάτης, δεν ΠΡΕΠΕΙ να σπαταλήσει το χρόνο του προκειμένου να διαγνώσει τη βλάβη που το προϊόν που προμηθεύεται παρουσιάζει. Διαπιστώνει πρόβλημα και εκεί τελειώνει ο ρόλος του.

Δημοσ.

Εκτός από παντελώς άσχετος(και καλά το παίζεις) είσαι και άκρως επικίνδυνος, Και δεν είναι και η 1η φορά που το κάνεις. Δώσε χαιρετίσματα στο eshop. Τράβα κάνε καμιά άλλη δουλειά παρά να πετάς εξυπνάδες. Όχι αν νομίζεις ότι θα σε αφήσω να πάρεις κόσμο στον λαιμό σου για να εξυπηρετήσεις τα διάφορα συμφέροντα είσαι γελασμένος.

Δεν γίνεται να βρω τροφοδοτικό.

Αν δεν μπορείς βρες τότε πήγαινέ το σε κάποιο άλλο κατάστημα με σοβαρό service. Βλέπεις τι γίνεται ακόμα και εδώ μέσα το eshop σε κυνηγά. Απλώνει τα πλοκάμια του παντού. Ανέφερε και σε ποια περιοχή μένεις μήπως και κάποιος σοβαρός άνθρωπος από εδώ μέσα σε εξυπηρετήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα τα freezαρισματα στα κανει μεσα σε καμια ωρα και χαλαρο να ειναι το pc χωρις  να καινεις τιποτα η΄πρεπει να το ζορισεις με κατι? Αν το κανει και χαλαρο, τοτε μπες σε safe mode και ασε το οση ωρα χρειαστει να δεις εκει θα κανει κατι?

Ειναι πολλα που πρεπει να δοκιμασεις αλλα πρεπει για να αποκλειεις πιθανοτητες... Και memtest πρεπει να κανεις... Και τροφοδοτικο αλλο να δεις...   Αν τελικα ειναι κατι μεταξυ μητρικης-cpu το πιο πιθανο ειναι να εχει θεμα κανας imc  η΄ η ιδια η μητρικη παρα κατι αλλο...

Σε αλλη θυρα εβαλες την μνημη ετσι για αλλαγη?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...