GiwrgosP- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εν ολίγοις πριν έναν χρόνο αγόρασα μια fm2a88x pro+ asrock και έναν a8 7600 από eshop και επειδή είχα θέμα με random freeze τον έστειλα τον υπολογιστη στον τεχνικό του eshop και διαπίστωσε ασυμβατότητα μεταξύ αυτών των 2. Το site του κατασκευαστή ωστόσο λέει ότι είναι συμβατά. Πως πρέπει να κινηθω;
GiwrgosP- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Τα χω δοκιμάσει όλα. Ο τεχνικός κατέληξε σε ασυμβατότητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Τα χω δοκιμάσει όλα. Ο τεχνικός κατέληξε σε ασυμβατότητα. Ένα χρόνο τώρα έπαιζε και ξαφνικά προέκυψε ασυμβατότητα και από εκεί το προμηθευτηκες να υποθέσω , τι σου είπαν στο χρόνο δε μπορούν να στα αντικαστήσουν με συμβατά? αυτός είναι ο επεξεργαστής? FM2+ A8 AD7600YBI44JA 65W Kaveri 3100MHz 2MBx2 A1 P2.30->bios
GiwrgosP- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Παράληψη μου, από την αρχή είχε θέμα απλά το πισι είναι του πατέρα μου και τώρα το καλοκαίρι που γύρισα από την πόλη που σπουδάζω θυμήθηκα και το πήγα. Το freeze γίνεται ανά μια ώρα. [quote name="elfineon" post="55924686" timestamp="1504284664" αυτός είναι ο επεξεργαστής? FM2+ A8 AD7600YBI44JA 65W Kaveri 3100MHz 2MBx2 A1 P2.30->bios Ναι αυτος
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα πάντως κάτι μου λέει πως προσπαθούν να σου φάνε λεφτά και το πρόβλημα είναι αλλού. Στο τέλος θα καταντήσεις να αλλάξεις ΟΛΑ τα παρτ απ το pc και μάντεψε ποιοι θα θέλουν να στα πουλήσουν.
GiwrgosP- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Τι είπανε στο eshop? O τεχνικός του eshop μου είπε ότι έχει αντιμετωπίσει πάλι τέτοιο θέμα με την asrock. Η μόνη λύση είναι να πάρω καινουργια μητρική.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία και τη παλιά τι θα τη κάνεις?? δε μπορούν να τη πάρουν πίσω σε άλλη τιμή από τη τιμή που την αγόρασες?
GiwrgosP- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία και τη παλιά τι θα τη κάνεις?? δε μπορούν να τη πάρουν πίσω σε άλλη τιμή από τη τιμή που την αγόρασες? Μα δεν τους είπα να την αλλάξουν γιατί μου είπε να πληρώσω καινούργια. Δεν μου μίλησε για το ενδεχόμενο να αγοράσουν αυτοί την μητρική μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο σου λέω μηπως υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστειτε τη διαφορα στη καινουργια εφοσον δεν εχει προβλημα η μητρικη και τη κρατησουν και πληρωσεις οτι μένει στη καινουργια εφόσον το γνωρίζει ο τεχνικός αυτο και τη βγαλουν στο ''stock house''
GiwrgosP- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ζήτησα από τον τεχνικό να μου την στείλει πίσω. Μπορώ να ρωτήσω όμως όταν θα πάω στο eshop για να τον παραλάβω, έτσι;
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ. Αυτά είναι π@π@ριές του eshop. To freeze μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους αλλά όχι σε ασυμβατότητα επεξεργαστή. Γράψε αναλυτικά ποιο είναι το σύστημα. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ζήτησα από τον τεχνικό να μου την στείλει πίσω. Μπορώ να ρωτήσω όμως όταν θα πάω στο eshop για να τον παραλάβω, έτσι; Κάλεσε πιο σύντομα μίλα με αυτόν που συνενοησε και πες του αυτή την εκδοχή να δεις εάν ανταποκριθεί, εφόσον του έχει τύχει πάλι το ίδιο και η μητρική είναι σε καλή κατάσταση απλά δε συνεργάζεται με αυτο τον επεξεργαστή, μα και καινουργια να πάρεις απο αυτους πρεπει να ειναι σιγουροι για να μη γινει πάλι το ιδιο. Το επιχειρημα του ειναι "ανοικτο" πλεονεκτημα/μειονεκτημα. Κατάλαβες τι γράφει και το παπί απο πάνω...περιεργο.
GiwrgosP- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι η μητρική και ο επεξεργαστής που ειπα, ένα τροφοδοτικό corsair 450 watt ένας Seagate σκληρός 100% health και μια ράμ ddr3 1333mhz Kingston στα 4gb. Δεν έχω τον υπολογιστή ακόμα στο σπίτι μου για να σας πω ακριβώς τα μοντέλα από ράμ και σκληρό. Κάρτα γραφικων ότι δίνει ο επεξεργαστής.(Έχω δοκιμάσει και δικιά μου κάρτα αλλά τίποτα, επίσης δοκίμασα και άλλον σκληρό και άλλα 2 σετ από ράμ, κοινώς το πρόβλημα παίζει σε μητρική επεξεργαστή σίγουρα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα