HERTHAN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Kαλησπερα σε ολους. Ψαχνω μ'ενα φιλο που θελει μια motherboard για τον i7-7700. Θελει μια της MSI με Β250 chipset και απο τις 4 που ειναι αυτη τη στιγμη διαθεσιμες στο skroutz θελει να παρει μια για gaming αν παιζει αυτο ρολο στην επιλογη. Ποια ειναι η καλυτερη που θα μπορουσε να παρει? Αν μπορειτε και περα απο την MSI να μου προτεινετε αλλες δυο απο αλλη εταιρια να του προτεινω αν και ειναι κολλημενος θα το εκτιμουσα. Πειτε μου ποιες ειναι οι 2 καλυτερες Β250 μητρικες.
life is music Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Kαλησπερα σε ολους. Ψαχνω μ'ενα φιλο που θελει μια motherboard για τον i7-7700. Θελει μια της MSI με Β250 chipset και απο τις 4 που ειναι αυτη τη στιγμη διαθεσιμες στο skroutz θελει να παρει μια για gaming αν παιζει αυτο ρολο στην επιλογη. Ποια ειναι η καλυτερη που θα μπορουσε να παρει? Αν μπορειτε και περα απο την MSI να μου προτεινετε αλλες δυο απο αλλη εταιρια να του προτεινω αν και ειναι κολλημενος θα το εκτιμουσα. Πειτε μου ποιες ειναι οι 2 καλυτερες Β250 μητρικες. http://www.skroutz.gr/s/10788922/Gigabyte-B250-HD3P.html 1
HERTHAN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.skroutz.gr/s/10788922/Gigabyte-B250-HD3P.html Αυτην θεωρειται απο τις καλυτερες? Απο τις MSI ποια ειναι η καλυτερη?
life is music Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτην θεωρειται απο τις καλυτερες? Απο τις MSI ποια ειναι η καλυτερη? h συγκεκριμενη gigabyte ειναι καλη και την προτείνουν τα παιδια εδω
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ηταν καλυτερο να μας πεις τι αλλο εχει το συστημα. Ο ορος "gaming motherboard" θα ελεγα οτι ειναι μονο κολπο marketing. Στη μητρικη μας ενδιαφερει χονδρικα να τρεχουν στις μεγιστες ταχυτητες τα υποσυστηματα και προφανως να χωρανε. Στα συν ειναι η ψυξη στα VRM για να ειναι πιο ανετη η μητρικη και σταθερη.Και εγω θα ελεγα η υπαρξη m.2 slot θα πρεπει σιγα σιγα να ειναι κατι που βλεπουμε πριν αγορασουμε μια motherboard.
HERTHAN Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ηταν καλυτερο να μας πεις τι αλλο εχει το συστημα. Επεξεργαστης:Ι7-7700 Μνημη:DDR4 8gb στα 2400 mhz με σκοπο να βαλει αλλα 8gb αργοτερα. Δισκοι:εχει εναν ssd κι εναν απλο στο 1ΤΒ. Καρτα γραφικων:gtx 1060 6gb. Τροφοδοτικο:εχει ενα corsair 650w. Oθονη:24αρα,144hz,1ms
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Επεξεργαστης:Ι7-7700 Μνημη:DDR4 8gb στα 2400 mhz με σκοπο να βαλει αλλα 8gb αργοτερα. Δισκοι:εχει εναν ssd κι εναν απλο στο 1ΤΒ. Καρτα γραφικων:gtx 1060 6gb. Τροφοδοτικο:εχει ενα corsair 650w. Oθονη:24αρα,144hz,1ms Εχει σκοπο να βαλει αλλη καρτα γραφικων η καποια αλλη καρτα (ηχου - σειριακ-κτλ)? Ο επεξεργαστης δεν ειναι Κ oποτε καλη λυση το B250. Eγω θα προτεινα την Gigabyte B250M-DS3H Εχει m.2 και 4 slot για μνημη. Δεν εχει ψυξη στa vrm αλλα δεν σημαινει οτι θα παθει κατι η θα δουλευει σε υψηλες θερμοκρασιες. Η καρτα θα τρεχει χ16 και χωραει ανετα τους δυο δισκους που ηδη εχει. Γενικοτερα ας δει και ποσες usb θυρες θελει ωστε να εχει να κουμπωσει οποια περιφερειακα διαθετει. 1
HERTHAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει σκοπο να βαλει αλλη καρτα γραφικων η καποια αλλη καρτα (ηχου - σειριακ-κτλ)? Ο επεξεργαστης δεν ειναι Κ oποτε καλη λυση το B250. Eγω θα προτεινα την Gigabyte B250M-DS3H Οχι δεν εχει σκοπο ν'αλλαξει καρτα γραφικων ή αλλη καρτα. Αυτην δεν ειναι micro atx(Gigabyte B250M-DS3H)? Μηπως ειναι καλυτερα να παει σε atx?
life is music Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι δεν εχει σκοπο ν'αλλαξει καρτα γραφικων ή αλλη καρτα. Αυτην δεν ειναι micro atx(Gigabyte B250M-DS3H)? Μηπως ειναι καλυτερα να παει σε atx? idalos δεσ την b250-hd3p
HERTHAN Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 idalos δεσ την b250-hd3p Καταλαβα αυτην που μου προτεινες και στο αρχικο σου μηνυμα. Κατι τελευταιο μιας και θα ηθελα να ξερω και δεν απαντηθηκε.........απο τις MSI ποια ειναι η καλυτερη?
life is music Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Καταλαβα αυτην που μου προτεινες και στο αρχικο σου μηνυμα. Κατι τελευταιο μιας και θα ηθελα να ξερω και δεν απαντηθηκε.........απο τις MSI ποια ειναι η καλυτερη? και η δυο gigabyte που σ προτείναμε ειναι καλες απο εκει και περα ειναι το οικονομικο αν δεν θες να δωσεις πολλα πας στην B250 ds3h an θες ατχ πας σε αυτην π σ πρωτινά!
HERTHAN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 και η δυο gigabyte που σ προτείναμε ειναι καλες απο εκει και περα ειναι το οικονομικο αν δεν θες να δωσεις πολλα πας στην B250 ds3h an θες ατχ πας σε αυτην π σ πρωτινά! Ναι το κατάλαβα απλά θα ήθελα να ήξερα απο τις MSI ποια ειναι η καλυτερη?
life is music Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι το κατάλαβα απλά θα ήθελα να ήξερα απο τις MSI ποια ειναι η καλυτερη? kai οι δυο ειναι καλυτερες απο την msi !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα