kambana Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας, αγόρασα μόλις σήμερα το Powerbank Intenso Q10000 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/power-bank/170788-intenso-quick-charge-q10000-black. Μόλις το δοκίμασα στο κινητό μου που είχε μπαταρία γύρω στο 80%, πήγε μέχρι το 99% και μετά σταματησε. Έσβησαν και τα λαμπάκια. Το ξανάβαλα αλλά τίποτα. Όταν έβαλα το κινητό κανονικά στον φορτιστή έκανε πλήρη φόρτιση. Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει; Έχει πρόβλημα το powerbank;
overpower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορει να το παιρνει οτι φορτισε και να σταματαει. Γενικα κανε μια πληρη αποφορτιση του pb και φορτισε το πληρως και δες ποσες φορες θα στο φορτισει το κινητο. Το οτι δεν παει 100 δεν σημαινει οτι δεν θα κανει την δουλεια του.
kambana Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ: μήπως δεν είναι θέμα του powerbank αλλά του κινητού (. Πράγματι φαίνεται λες και παίρνει σήμα ότι έχει φορτίσει. Θα δοκιμάσω και αυτό που μου λες, ευχαριστώ.
kambana Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αποφόρτισα και φόρτισα πλήρως το powerbank. Αφότου το σύνδεσα τώρα στο κινητό πήγε μέχρι το 90% μετά έσβησε. Το ξανα άναψα όμως και συνεχίζει να φορτίζει. Είναι λογικό;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι, αν μπορείς τραβά ένα βίντεο και πήγαινε στο κατάστημα που το πήρες να στο αλλάξουν.
kambana Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι, αν μπορείς τραβά ένα βίντεο και πήγαινε στο κατάστημα που το πήρες να στο αλλάξουν. Αφού το ξαναενεργοποίσα μετά το 90% έφτασε αυτή τη φορά (την πρώτη μετά την πρώτη αποφόρτιση και πλήρη φόρτιση) το 100%. Τώρα έχω συνδέσει και άλλο κινητό να δω αν θα σταματήσει στο 90 ή 99%.
kambana Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού το ξαναενεργοποίσα μετά το 90% έφτασε αυτή τη φορά (την πρώτη μετά την πρώτη αποφόρτιση και πλήρη φόρτιση) το 100%. Τώρα έχω συνδέσει και άλλο κινητό να δω αν θα σταματήσει στο 90 ή 99%. Το άλλο κινητό φόρτισε και πήγε μέχρι το 100%, το δικό μου τη δεύτερη φορά τώρα που το έβαλα σταμάτησε στο 98% και το ξαναενεργοποίησα. Μου φαίνεται θα το πάω αύριο πίσω στον Κωτσόβολο
kambana Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα! Πήγα το άλλαξα και πήρα καινούργιο αλλά μου κάνει το ίδιο... Σήμερα σταμάτησε στο 85%, το ξανάνοιξα αλλά δεν πήγε παρακάτω. Το δοκιμάσαμε με το κινητό μιας φίλης μου και πήγε μέχρι 96%, ενώ σε μια άλλη πήγε μέχρι 100%. Μήπως φταίει το κινητό μου;
stelios18120 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πιθανον να φταιει το κινητο σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα