jerry banana Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 26 λεπτά πριν, kotipelto1821 είπε Καλημέρα σε όλους εγκατέστησαν το game και στη προσπάθεια σύνδεσης στο online μ βγάζει σφάλμα code fddn536 ξέρει κάνεις να με βοηθήσει? Καλημερα φιλε εχει 2 λυσεις το προβλημα σου :1 στο μενου π[ηγαινε system ssettings,μετα port settings αυτο θα σε βγαλει απο το server με log out ,ασε τις αυτοματες ρυθμισεις στο off και ασε το UDP port number sse 5730.Τωρα θα μπαινεις κανονικα. 2 λυση:Βγες απο το pes και απο το steam,ανοιξε το cmd(command promt του υπολογιστη ) και πληκτρολογησε netsh winsock reset και πατα enter κανε μετα επανεκιννησε το pc και ανοιξε το παιχνιδι.Βεβαια το προβλημα σου αφορα το pc οποτε εγραψες την απορια σου σε λαθος forum επρεπε να ανοιξεις αλλο θεμα αλλα δεν πειραζει σε βοηθαω ουτοσιαλως.
kotipelto1821 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Η κονσόλα μ ειναι ps4 η default πόρτα είναι αυτή π αναφέρει ο φίλος παραπάνω δυστηχως δ δουλεψε με τη πρώτη αναφορά τοθ
codename **7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τα φώτα σας . Έχω ένα ps3 δεν είναι σπασμένο και έχω το pro 2018 κανονικά αγορασμένο από το σκρουτζ . Υπάρχει κάποιο patch για να το περάσω για να γίνει το παιχνίδι πιο όμορφο ? Πχ μεταγραφές , σύμβολα κλπ. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
mikele13- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 υπαρχουν πολλα patch μπες wehellas και youtube...
codename **7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα mikele. Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω δει πολλά βίντεο άλλα δεν υπάρχει για μη σπασμένο ps3 η διαδικασία.
mikele13- Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, codename **7 είπε Καλησπέρα mikele. Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω δει πολλά βίντεο άλλα δεν υπάρχει για μη σπασμένο ps3 η διαδικασία. https://www.youtube.com/watch?v=x0yzZwBdSnQ http://www.pesgaming.com/showthread.php?s=a36ca184fb583c7f4378fa3b9625956b&t=103407
sakis91 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Pro Evolution Soccer 2018 Patch για το Playstation 3 Καλησπέρα θέλω να κατεβάσω και να περάσω ένα Patch για το Pro Evolution Soccer 2018 για το Playstation 3 Με ενδιαφέρει να έχει σωστά το ονόματα των παιχτών των ομάδων τις εμφανίσεις κλπ. Γνωρίζετε κανένα καλό Patch και από που μπορώ να το κατεβάσω?
mikele13- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 13 ώρες πριν, sakis91 είπε Καλησπέρα θέλω να κατεβάσω και να περάσω ένα Patch για το Pro Evolution Soccer 2018 για το Playstation 3 Με ενδιαφέρει να έχει σωστά το ονόματα των παιχτών των ομάδων τις εμφανίσεις κλπ. Γνωρίζετε κανένα καλό Patch και από που μπορώ να το κατεβάσω? Wehellas κοιτάς αλλά τα περισσότερα είναι για σπασμένα ps3.
sakis91 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατέβασα το patch από το Wehellas πριν από μερικές ημέρες και μου δούλεψε παρόλο που το playstation μου δεν είναι σπασμένο. Έκανε αρκετές αλλαγές έχει περάσει τις εμφανίσεις και έχει φτιάξει και τα ανόματα των oμάδων Premierleaque κλπ Όμως δεν διόρθωσε τις εθνικές που έχουν λάθος όλα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών π.χ Εθνική Σερβίας, Ρωσσίας κλπ Και δεν ανανέωσε καθόλου τα Ρόστερ των ομάδων. Έφτιαξε τις εμφανίσεις και τα ονόματα των ομάδων αλλά δεν διόρθωσε τα ονόματα ούτε ανανέωσε τα ρόστερ. Εμένα κυρίως αυτό με ενδιαφέρει να κάνω με το patch Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από sakis91
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Importing data μέσα από το παιχνίδι κάνει δε τρέχει unsigned pkg . To τσέκαρα από περιέργεια
Diofilip Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Ps3 pro 2018 Καλησπέρα, στο "γίνε θρύλος" στις κάμερες δεν ακολουθεί την μπάλα η κάμερα αλλά τον παίχτη, πως αλλάζει αυτό;
Eddy_Gordo Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Καλησπέρα έπεσε στα χέρια μου πριν λίγες μέρες για ps3 . Ονλαιν μπορείς να παίξεις ή έκλεισαν οι σέρβερ ; παίζει κανείς ή το γυρίσατε όλοι στο 19 και το φιφα;
cjamraw Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 καλησπέρα . υπάρχει κάποιος π να έχει το greek superleauge patch για ps3?
thant Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Στις 17/5/2019 στις 4:11 ΜΜ, Eddy_Gordo είπε Καλησπέρα έπεσε στα χέρια μου πριν λίγες μέρες για ps3 . Ονλαιν μπορείς να παίξεις ή έκλεισαν οι σέρβερ ; παίζει κανείς ή το γυρίσατε όλοι στο 19 και το φιφα; Επαιξα εγώ την παρασκευή 3 αγωνες online. Κάπου στις ενημερώσεις διάβασα οτι οι σερβερ θα ειναι ανοιχτοί μέχρι τις 22/8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα