Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα,το μηχανημα το εχω linux Lubuntu και θελω να περασω τα xp τα οποια εγκατεστησα σε usb φλασακι με το προγραμμα Novicorp ( το rufus δεν τα καταφερε) αλλα εχω προβλημα ,δεν προχωραει η εγκατασταση ,βγαζει σφαλμα, δειτε τις εικονες για να καταλαβετε ,τι θελει να πει ο ποιητης; 

Το εκανα και σε safe mode με το F8 που αναφερει αλλα παλι τα ιδια 

post-257294-0-70087300-1504275464_thumb.jpg

post-257294-0-44164300-1504275473_thumb.jpg

post-257294-0-04051400-1504276748_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπες με ένα live cd π.χ. kali linux ή Hirens Boot CD και διέγραψε όλα τα partitions που είχε το linux.

Έβγαλα τον σκληρό φίλε και τον τοποθέτησα σε μια θήκη usb, μπήκα win από το βασικό μου laptop και έκανα φορμάτ από εκεί, στην διαμόρφωση δεν μου αφήνει να τον κάνω NTFS, προσπάθησα τόσες φορές, το μόνο που κατάφερα είναι να τον χωρίσω σε δύο κομμάτια, 150gb το ένα και 8 περίπου το άλλο (160 είναι σύνολο ). Αφού έκανα αυτό τα 150 τα διαμόρφωσα σε NTFS ,τα άλλα δεν γίνονται και δεν ξέρω γιατί, έπειτα τον πέρασα στο acer και πάλι μου βγάζει τα ίδια, πρέπει ντε και καλά να γίνει όλος φορμάτ; Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Έβγαλα τον σκληρό φίλε και τον τοποθέτησα σε μια θήκη usb, μπήκα win από το βασικό μου laptop και έκανα φορμάτ από εκεί, στην διαμόρφωση δεν μου αφήνει να τον κάνω NTFS, προσπάθησα τόσες φορές, το μόνο που κατάφερα είναι να τον χωρίσω σε δύο κομμάτια, 150gb το ένα και 8 περίπου το άλλο (160 είναι σύνολο ). Αφού έκανα αυτό τα 150 τα διαμόρφωσα σε NTFS ,τα άλλα δεν γίνονται και δεν ξέρω γιατί, έπειτα τον πέρασα στο acer και πάλι μου βγάζει τα ίδια, πρέπει ντε και καλά να γίνει όλος φορμάτ; Ευχαριστώ...

Tα win δεν μορούν να δούν σωστά linux partitions και δεν μπορούν να τα διαγράψουν.

Δοκίμασε να μπουτάρεις με linux livecd και να τρέξεις το gparted για να διαγράψεις τον σκληρό.

Αλλά έχω την εντύπωση ότι τα ΧΡ δεν λειτούργησαν ποτέ τους σωστά από usb stick.

Για ποιό λόγο να βγάλεις το Lubuntu που είναι σύγχρονο και να γυρίσεις 15 χρόνια πίσω ;;;

• Like 1
Δημοσ.

Tα win δεν μορούν να δούν σωστά linux partitions και δεν μπορούν να τα διαγράψουν.

Δοκίμασε να μπουτάρεις με linux livecd και να τρέξεις το gparted για να διαγράψεις τον σκληρό.

Αλλά έχω την εντύπωση ότι τα ΧΡ δεν λειτούργησαν ποτέ τους σωστά από usb stick.

Για ποιό λόγο να βγάλεις το Lubuntu που είναι σύγχρονο και να γυρίσεις 15 χρόνια πίσω ;;;

Οκ θα προσπαθησω να γραψω σε φλασακι live cd, ο λογος που θελω να βαλω xp ειναι διοτι με lubuntu σερνετε ακομη και να μπει σε browser

Επισης ενας αλλος λογος ειναι να του περασω προγραμμα που τρεχει  εφαρμογες android

Δημοσ.

Δοκιμασα και στο βασικο μου laptop να κανω εγκατασταση και μου βγαζει παλι την ιδια εικονα ,που να ειναι το προβλημα αραγε; 

Δημοσ.

Στο ότι τα ΧΡ δεν λειτουργούν σωστά από usb ή

δεν έχει γραφτεί καλά το image τους στο usb ή

το usb έχει θέμα.

Διαλέγεις κ πέρνεις. :)

• Like 1
Δημοσ.

Στο ότι τα ΧΡ δεν λειτουργούν σωστά από usb ή

δεν έχει γραφτεί καλά το image τους στο usb ή

το usb έχει θέμα.

Διαλέγεις κ πέρνεις. :)

Μάλλον το πρώτο ισχύει φίλε, τώρα που δεν έχω DVD τι κάνω;πως να τα εγκαταστήσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...