Themiss2000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) you.gr https://www.you.gr/eikona-ichos/fotografia/fotografikes-michanes/dslr-dig-camera-nikon-d3400-kit-(af-p-18-55mm-vr) skroutz https://www.skroutz.gr/s/9672480/Nikon-D3400-Kit-AF-P-DX-18-55mm-f-3-5-5-6G-VR.html ιστορικο χαμηλης τιμης 424-440€ Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2017 από matrixxx κοκκινα
vadergr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαιρετική τιμή και με φακό ιδανικό για βιντεο αν δεν κανω λάθος.
turbat0s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Όποιος δεν έχει πρόβλημα να ψωνίσει από ευρωπαϊκό μαγαζί (και ότι αρνητικό πιθανόν συνεπάγεται) ας ρίξει μια ματιά και εδώ
stratigos24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Είναι ο vr φακός στο eglobal? Νομίζω πως όχι (οι φωτό τoν non vr δείχνουν) οπότε δε συμφέρει η διαφορά τιμής και να μην το έχεις πάρει από Ελλάδα στα 380 με vr. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2017 από stratigos24
tiniakos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 To eglobal δεν είναι ευρωπαϊκό, είναι κινέζικο.
turbat0s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 To eglobal δεν είναι ευρωπαϊκό, είναι κινέζικο. Στέλνει από Αγγλία, έχω ψωνίσει από κεί.
turbat0s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Vibration Reduction, έτσι ονομάζει η Νikοn το σύστημα σταθεροποίησης του φακού.
parlapipas25 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Vibration Reduction, έτσι ονομάζει η Νikοn το σύστημα σταθεροποίησης του φακού.Το σωμα δεν εχει vr να φανταστω ε;
parlapipas25 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι καλη περιπτωση να αντικαταστησω μια samsung nx300 η δεν αξιζει;
snik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι καλη περιπτωση να αντικαταστησω μια samsung nx300 η δεν αξιζει; Ο μονος λογος να πας στη νικον ειναι αν σε ενδιαφερει το σκοπευτρο κατα τα αλλα δεν κερδιζεις κατι αλλο.
Themiss2000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι καλη περιπτωση να αντικαταστησω μια samsung nx300 η δεν αξιζει; Εγώ θα κράταγα τη Samsung 2
stratigos24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Κερδίζεις και στους φακούς που βρίσκεις άπειρους (φθηνούς και μη) στη nikon καινούριους και μεταχειρισμένους, ενώ στη samsung μεταχειρισμένους και στο Θεό οι τιμές μιας και σταμάτησε να βγάζει πλέον μηχανές και πατάνε σε αυτό, ότι δύσκολα βρίσκεις οπότε σου βάζω ότι τιμή θέλω. Ο άλλος είχε πάρει 30mm f2 για nx300 190 καινούριο και τώρα στο ebay κάνουν από τόσο και πάνω μεταχειρισμένοι. Επίσης αν σου πάθει κάτι η nx300, τώρα με το σερβις της samsung δε ξέρω τί γίνεται, ενώ η nikon έχει. Εγώ την nx300 έχω, αλλά προσωπικά φοβάμαι να επενδύσω σε φακούς σε πεθαμένο σύστημα και θεωρώ κοροιδία τις τιμές των φακών όπως είπα και πιο πάνω. Από την άλλη τη συνδεσιμότητα, την ευχρηστεία και τις ευκολίες της nx300 αυτές οι dslr δεν τις βλέπουν πουθενά..
parlapipas25 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Κερδίζεις και στους φακούς που βρίσκεις άπειρους (φθηνούς και μη) στη nikon καινούριους και μεταχειρισμένους, ενώ στη samsung μεταχειρισμένους και στο Θεό οι τιμές μιας και σταμάτησε να βγάζει πλέον μηχανές και πατάνε σε αυτό, ότι δύσκολα βρίσκεις οπότε σου βάζω ότι τιμή θέλω. Ο άλλος είχε πάρει 30mm f2 για nx300 190 καινούριο και τώρα στο ebay κάνουν από τόσο και πάνω μεταχειρισμένοι. Κατα τα άλλα, επίσης αν σου πάθει κάτι η nx300, τώρα με το σερβις δε ξέρω τί γίνεται, ενώ η nikon (όσο καλό ή κακό σερβις) έχει. Φιλε αυτο ειναι μεγαλη αληθεια. Εψαχνα συνεχεια για φακους pancake και ειτε δεν εβρισκα πουθενα η εβρισκα απο εξωτερικο και τους ειχανε πανακριβους. Με αποτελεσμα να εχω ξεμεινει απο τοτε που την πηρα με τον κιτ φακο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα