Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος ειναι ολος ο κοσμος που περιμενε τα nokia?

Ο ανταγωνισμος απο την nokia θα γινει?Για πλατφορμα των android μιλαμε.

Ωραια αν οντως η καμερα ειναι σε επιπεδα μεσαιας κατηγοριας πληρωστε 599ευρω για αυτην,παραπανω χρηματα απο s8,g6,oneplus5,xiaomi mi6,huawei p10 plus.

Tα κινητά που αναφέρεις υπάρχουν μήνες στην αγορά και έχουν τις τιμές που έχουν. Το 8 δεν έχει έρθει καν στην Ελλάδα.

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ποιος ειναι ολος ο κοσμος που περιμενε τα nokia?

Ο ανταγωνισμος απο την nokia θα γινει?Για πλατφορμα των android μιλαμε.

Ωραια αν οντως η καμερα ειναι σε επιπεδα μεσαιας κατηγοριας πληρωστε 599ευρω για αυτην,παραπανω χρηματα απο s8,g6,oneplus5,xiaomi mi6,huawei p10 plus.

Όσο περισσότεροι αξιόλογοι παίκτες τόσο το καλύτερο για τον ανταγωνισμό ;) Και ναι ο ανταγωνισμός θα γίνει και από τη Νοκια αν ξανασταθεί στα πόδια της και δυναμώσει. Η HTC π.χ. ήταν πολύ πίσω του ανταγωνισμού στην κάμερα. Μέχρι που έβγαλε το HTC 10 από τις κορυφαίες κάμερες. Και το u11 σύμφωνα με πολλούς είναι η καλύτερη mainstream κάμερα. Ας δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται και βλέπουμε. Για την τιμή ενός νέου προϊόντος νομίζω οι περισσότεροι καταναλωτές περιμένουν να πέσουν πρώτα και μετά αγοράζουν (γενικά λέω, όχι μόνο για Νόκια και όχι μόνο για κινητά). Πάντως αν ρωτάς εμένα, θα την κοστολογούσα ως αρχική τιμή 50-100 ευρώ πιο κάτω. Αν και πιστεύω δεν θα αργήσει να πέσει, ήδη ετοίμαζαν το "9". ;)

Τι να απαντησεις; 

Κραζεις το "lagdroid" που επαιζε σε τηλεφωνα των 50€ και ηταν σοβαρο OS το....... Belle που ειχε το 808;

Αλλα ξεχασα, ειχε "OZO 3d"   :lol:  :lol:

Meego που το ειδες; Στο Ν9; Το ειδες σε ενα τηλεφωνο και το εβγαλες "καλυτερο απο το lagdroid".

Kαι το "lagdroid" κατεληξε να εχει το 80% της αγορας και το αλλο εξαφανιστηκε.

Φυσικα κακασχημο το meego, κανενας και ποτε δεν καταλαβε στη Nokia και στη Microsoft τι πρεπει να κανουν στο Mobile τμημα.

Ποιος τις εθαψε ωρε τις τηλέφωναρες, που ηταν "Nokia" και ειχαν και "Μeego" που ηταν καλυτερο απο το "lagdroid";;

Απετυχε παταγωδως η Νοκια σε ότι άλλο εκτος απο dumphones, ποιος ξεχανει κατι Symbian σε κατι 5800 και κατι Ν8. Αυτα ηταν τα μη-lag κινητα;  :lol:  :lol:  :lol:

Σακαρακες, γεματες προβληματα.

Καλα θα κανετε να αγορασετε τα καινουργια Νοκια, το ιδιο λεω και στους iphone users.

Κανενας δεν θελει μονοπωλιο, πολυ χαιρομαι που θα συμβιβαστειτε με μετριοτητες, επειδη θα γραφουν Νοκια

Είμαι απλά περίεργος, τι κινητό έχεις; Εκρηκτική Σάμμυ που αντέγραφε τους πάντες και τα πάντα και προσπαθεί να γίνει μήλο στην θέση του μήλου; Προφανώς και δεν είναι αυτή η άποψή μου για την εταιρεία, είναι μόνο ένα κομμάτι της αλήθειας. Απλά το έγραψα, γιατί προφανώς το να κράζει κανείς όπως βλέπεις είναι το μόνο εύκολο ;)

Σχετικά με τον ήχο αυτής της συσκευής πάντως και τη νέα τεχνολογία OZO, πραγματικά έχω ενθουσιαστεί δεν έχω ξανακούσει κάτι αντίστοιχο...

https://www.youtube.com/watch?v=UTxgLhm20BI

https://www.youtube.com/watch?v=E9KJjYtPSoQ

https://www.youtube.com/watch?v=aEOWnAX_asQ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...