Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα ένα Xiami Redmi pro. Επειδή δεν εφάρμοζε η sim έκανα τη βλακεία να γκουγλάρω και την ακόμη μεγαλυτερη βλακεια να κόψω τη sim τόσο ώστε να εφαρμόζει, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η υποδοχή.

Έχω ρωτήσει ήδη έναν τεχνικό, μου είπε ότι λογικά θα έχει πατηθεί το κουμπί ή στη χειρότερη να έχει σπάσει. Μου πε δε μπορεί να ξέρει με σιγουριά γιατί πρέπει να λυθεί, αλλά λέει δε μπορεί να πάρει το ρίσκο και δεν άξιζει.

Ένας δεύτερος μου πε ότι μπορεί να το λύσει, αλλά αν δεν αφαιρεθεί η sim tray μπορεί να μη ξαναδιαβάσει sim.

Το θέμα είναι ότι είναι ολοκαίνουριο κινητό και είναι κρίμα να το έχω στην άκρη. Υπάρχει περίπτωση να είναι ανεπανόρθωτη η ζημιά?

Ένα μικρό πρόβλημα είναι ότι το smartphone το αγόρασα από Κίνα online.

Δημοσ.

Είδες καμία φορα για να γλιτώσεις 5€ και να είχες το κεφάλι σου ήσυχο τώρα τρέχεις και δεν φτάνεις .

Φτιάχνεται αλλά θέλει καλό μάστορα .

Δημοσ.

Στα συγκεκριμενα η πλατη τους ανοιγει μονο αν αφαιρεθει το sim tray. Ανοιγει εστω και λιγο? Αν ναι τοτε καπου σκαλωνει μερος της sim πανω στην υποδοχη. Θελει πολυ πολυ απαλες κινησεις δεξια αριστερα μεσα εξω για να βγει.

Δημοσ.

Στα συγκεκριμενα η πλατη τους ανοιγει μονο αν αφαιρεθει το sim tray. Ανοιγει εστω και λιγο? Αν ναι τοτε καπου σκαλωνει μερος της sim πανω στην υποδοχη. Θελει πολυ πολυ απαλες κινησεις δεξια αριστερα μεσα εξω για να βγει.

δεν έχω δοκιμάσει να το λύσω μόνος μου. Το πρόβλημα είναι με το κουμπί της sim tray. Δεν ανοίγει καθόλου με το κλειδί

Δημοσ.

Δυστυχως δυσκολα τα πραγματα. Και φανταζομαι πικρα επειδη ειναι ολοκαινουριο. Εσυ οπως εβαζες την πινεζα εσπασες το κουμπακι? Πρεπει να βρεις κατι παρα πολυ λεπτο για να τραβηξεις απο καποια μερια εξω το tray. Δεν γινεται αλλιως. Η οθονη δεν λυνεται απο μπροστα ωστε να μπορεις να κανεις κατι, οποτε δοκιμασε ετσι σιγα σιγα.

Δημοσ.

Δυστυχως δυσκολα τα πραγματα. Και φανταζομαι πικρα επειδη ειναι ολοκαινουριο. Εσυ οπως εβαζες την πινεζα εσπασες το κουμπακι? Πρεπει να βρεις κατι παρα πολυ λεπτο για να τραβηξεις απο καποια μερια εξω το tray. Δεν γινεται αλλιως. Η οθονη δεν λυνεται απο μπροστα ωστε να μπορεις να κανεις κατι, οποτε δοκιμασε ετσι σιγα σιγα.

Δε νομιζω να εσπασε, πρεπει να μπλοκαρε απο τη sim. Δεν ακουστηκε σπασιμο. Την sim την ειχα κοψει, δεν την πατηκωσα με το ζορι

Δημοσ.

Τοτε ευθυγραμμισε το με την τρυπα και πατα το με περισσοτερη δυναμη, με δικια σου ευθυνη παντα.

Υ.γ.:Δεν φερω προσωπικα ευθυνη για τιποτα.

Δημοσ.

Αν καταφερεις να βάλεις ενα λεπτο κομάτι πλαστικό στην πανω μεριά κάτι σαν τη ζελατίνη προφύλαξης οθόνης μπορεί και να γινει eject

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει το κινητό σώθηκε, το έδωσα για άνοιγμα. Ευτυχώς δεν έσπασαν pinακια, απλά είχα κόψει στραβά τη sim και ειχε μπλοκάρει. Μόνο ο μηχανισμός από τη sim tray έχει φθαρεί λίγο.

Τουλάχιστον άλλη φορά δε θα γκουγλάρω για fix software και smartphones

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...