Προς το περιεχόμενο

Router πάνω στο Modem Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω ένα router ZTE της Vodafone που είναι μια χαρά αλλά επειδή μεταφέρθηκα σε μεγαλύτερο σπίτι δεν πιάνει. Γίνεται να πάρω ένα router, να το συνδέσω σε μια ethernet από την οποία θα παίρνει internet και θα μοιράζει wifi το router, αλλά να μπορώ να χρησιμοποιώ την θύρα ethernet του modem της Vodafone για την τηλεόραση;

Δημοσ.

εαν εχεις παλιο router π εδινε η forthnet to 585 thomson Μπορεις να το κανεις access point.

αυτο π πρεπει να ξερεις είναι  πρεπει να περιορισεις τις Ip και στα 2 να δινουν διαφορετικο φασμα γτ θα πεφτουν η μια πανω στην αλλη με αποτελεσμα conflict.

Δημοσ.

εαν εχεις παλιο router π εδινε η forthnet to 585 thomson Μπορεις να το κανεις access point.

αυτο π πρεπει να ξερεις είναι  πρεπει να περιορισεις τις Ip και στα 2 να δινουν διαφορετικο φασμα γτ θα πεφτουν η μια πανω στην αλλη με αποτελεσμα conflict.

Οχι δεν έχω.. το δεύτερο εντάξει εύκολο ακούγεται :P

Δημοσ.

Κάρφωσε πάνω στο modem ένα ρουτερ με lan ( όχι στη wan ) και στο δεύτερο ρούτερ απενεργοποίησε DHCP και βάλε άλλη ip ώστε να μην είναι ίδια με το modem πχ το modem έχει 192.168.1.1 το ρουτερ να έχει 192.168.

1.5

• Like 1
Δημοσ.

αυτο π πρεπει να ξερεις είναι πρεπει να περιορισεις τις Ip και στα 2 να δινουν διαφορετικο φασμα γτ θα πεφτουν η μια πανω στην αλλη με αποτελεσμα conflict.

τον dhcp στο δευτερο ρουτερ που κανει το access point τον κλεινεις τελειως.
Δημοσ.

τον dhcp στο δευτερο ρουτερ που κανει το access point τον κλεινεις τελειως.

η αλλιως το σπας σε 2 κομματια να μοιραζει. προσωπικα εχω το εχω Off

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...