Προς το περιεχόμενο

Lenovo G40-30

Alex-V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ. Ειναι με προεγκατεστημενα 8.1. Υπςρχουν και drivers για 10, οποτε τα παιρνει. Εσείς τι προτεινετε; 8-10 η καποια διανομη linux? Με τι πιστευετε θα πηγαινει πιο ικανοποιητικα; Το λαπτοπ προοριζεται για απλη χρηση. Flash παιχνιδια στο facebook, youtube και αποθηκευση προσωπικων εικονων

Επισης αργοτερα σκεφτομαστε απο 2gb να το παμε 4

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν είναι αυτό είναι τραγικά αργό , μη σου πω πως πρέπει να πας σε Win 7 για να τρέχει καλύτερα

http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-g40-30-14-n28402gb500gbhd/prod7710318pp/

με linux σίγουρα θα τρέχει καλύτερα από τα Win 7 , θα πρότεινα από τώρα να σκέφτεσαι την αναβάθμιση μνήμης , είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ώστε να ανασάνει λίγο , αν θες τρέξε κι αυτό

http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/Hard-Disk-Sentinel.shtml

πες μας πάνω αριστερά το μοντέλο του δίσκου B)

Ο σκληρος ειναι στην πενα συμφωνα με το hdsentinel. Επεξεργαστη εχει τον n2840 στα 2.16 και intel γραφικων. Καλα ssd προς το παρον δε παιζει. Ram σιγουρα θα μπει

Western digital 500αρη blue 5400 rpm

Με τα 8.1 θα είναι σίγουρα ποιό γρήγορο από τα 7.

Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην έχει drivers για τα 7 αφού έρχεται με προφορτωμένα τα 8.

Για την δουλειά που το θες τα 8.1 μια χαρά είναι, βάλε και το ClassicShell και θα είσαι ακόμα καλύτερα.

Για ταχύτητα η καλύτερη λύση είναι ένας SSD πάντως και για ποιό άνετη χρήση άλλα 2Gb RAM.

Αν και αγαπαω τα 7, δεν θελω να γυρισω τοσο πισω, γιατι δεν εχω αυθεντικο κλειδι και το λαπτοπ ειναι φιλου. Μενουμε λοιπον στα 8.1 και κουμπωνουμε σιγα σιγα μια ram και πιο μετα εναν ssd. Ξερω ειναι απαραδεκτο το λαπτοπ αρκετα low end, αλλα δεν παιζει φραγκο για καινουργιο λαπτοπ. Ουτως η αλλως δεν κανει κατι τρελο το παιδι με το λαπτοπ. Αυτα που ανεφερα. Οποτε φτιαχνουμε σιγα σιγα αυτο.

Επισης ρε παιδια μια ερωτηση. Γιατι οχι 10? Δευτερη ερωτηση. Βλεπω καποιους περασανε λεει 10 σε netbook και απογειωθηκε. Εγω τα εβαλα σε netbook και ηταν 10 φορες πιο αργα απο τα 7. Τι στο καλο γινεται? Το ιδιο διαβασω και σε αλλα site οτι ειναι πιο γρηγορα.

Εγω προσωπικα δεν ειδα κατι τετοιο. Μονο εγω νιωθω οτι ειναι πιο βαρια και εχουν πιο αργη ανταποκριση σε ανοιγμα αρχειων και φακελων? Αναφερομαι παντα σε παλια συστηματα η σε αδυναμα συστηματα οπως το g40

Αν και αγαπαω τα 7, δεν θελω να γυρισω τοσο πισω, γιατι δεν εχω αυθεντικο κλειδι και το λαπτοπ ειναι φιλου. Μενουμε λοιπον στα 8.1 και κουμπωνουμε σιγα σιγα μια ram και πιο μετα εναν ssd. Ξερω ειναι απαραδεκτο το λαπτοπ αρκετα low end, αλλα δεν παιζει φραγκο για καινουργιο λαπτοπ. Ουτως η αλλως δεν κανει κατι τρελο το παιδι με το λαπτοπ. Αυτα που ανεφερα. Οποτε φτιαχνουμε σιγα σιγα αυτο.

Επισης ρε παιδια μια ερωτηση. Γιατι οχι 10? Δευτερη ερωτηση. Βλεπω καποιους περασανε λεει 10 σε netbook και απογειωθηκε. Εγω τα εβαλα σε netbook και ηταν 10 φορες πιο αργα απο τα 7. Τι στο καλο γινεται? Το ιδιο διαβασω και σε αλλα site οτι ειναι πιο γρηγορα.

Εγω προσωπικα δεν ειδα κατι τετοιο. Μονο εγω νιωθω οτι ειναι πιο βαρια και εχουν πιο αργη ανταποκριση σε ανοιγμα αρχειων και φακελων? Αναφερομαι παντα σε παλια συστηματα η σε αδυναμα συστηματα οπως το g40

τρεξε ενα Hdtune να δεις εαν εχει προβλημα ο δισκος

Τον ειδα και με hdtune και με hd sentinel και ειναι αριστος. Ουτε ένα bad sector. Τον αφησα με 8.1 τελικα. Δεν τον ενδιςφερει λεει ο ssd κανει την δουλεια του. Μια μνημη θελει και ολα οκ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

το hard disk sentinel ειναι ενα πολυ επιφανειακο προγραμμα.

μπορειτε να δειτε αναλυτικοτερα τον σκληρο σας δισκο απο το HDTUNE που εχει το Hirens μεσα.

Βασικα ποτε δεν θα εμπιστευεσαι ενα προγραμμα. Μια χαρα ειναι το sentinel. Επισης η εκδοση του hd tune του hirens ειναι αρκετα outdated. Προσωπικα τα χρησιμοποιω και τα 2 για να σιγουρευτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...