Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά των παρακάτω  ως αναβάθμιση : 

• Intel 7820x : 600 ευρω 
  • MSI Motherboard X299 Gaming M7 ACK : 450 ευρω
  • 32gb ram ddr 4 : 320 ευρω

Τα θέλω για gaming και video editing.

Θεωρηθείτε ότι αξίζει η αγορά τους ή να περιμένω για 8700Κ.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός, θεωρώ καλύτερα 8700k καθώς η συνολική τιμή του συστήματος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα χαμηλότερη

Δημοσ.
αλλα ασχολουμε και με rendering.

Σαν χόμπι ή βγάζεις το ψωμί σου (και) από αυτό;

IMHO αφού η έμφαση είναι στο gaming πας σε 8700K.

• Like 2
Δημοσ.

ή σε r5, r7 αναλόγως budget και προτιμήσεων.

Αν πρέπει να κόψεις χρήματα από την κάρτα γραφικών πχ καλύτερα ένας r5.

Οι r7 έχουν και εξαιρετικές επιδόσεις στο rendering. 

Επίσης 32 gb για gaming είναι πεταμένα λεφτά. 

• Like 1
Δημοσ.

Πιο πολυ για gaming αλλα ασχολουμε και με rendering.

παρε το 7820x ετσι ωστε στο μελλον να εχεις περιθωρια αναβαθμισης χωρις να αλλαζεις socket...αλλιως προς ryzen μερια...

Δημοσ.
ή σε r5, r7 αναλόγως budget και προτιμήσεων.

Τι r5;... Εδώ σκέφτεται να ρίξει 2 χιλιάρικα στον πύργο! θα μου πεις, Κρήτη είναι αυτή, βαστάει ακόμα! :P

Αν δεν είναι το επάγγελμα σου τέτοιο που να χρειάζεσαι θηρίο τότε πάρε 8700. Θα είναι σχετικά καλύτερος στα παιχνίδια σε σχέση με οτιδήποτε άλλο (το πόσο καλύτερος εξαρτάταια από το τι παίζεις και σε τι ανάλυση).

Αν πάλι χρειάζεσαι τέτοιο θηρίο, τσέκαρε και τους Threadripper. IMHO έχουν καλύτερο value for money. Εικάζω πάντως ότι απλά δεν το χρειάζεσαι, οπότε με τα 2k πάρε 8700 + καλή mobo + καλή RAM + καλή ψύκτρα + σούπερ κάρτα + ακόμα πιο σούπερ οθόνη.

Δημοσ.

Θελω μονο cpu,m/b, ram. Θα κρατησω τα αλλα της υπογραφης μου. Τα 32 gb τα θελω μονο και μονο επειδη ο 7820χ ειναι quad chanel. Αν παω σε 8700κ που με κοβω για αυτο θα βαλω 16gb. Απλως δεν ξερω αν αξιζει η αναμονη η να παρω τωρα 7820χ.

Για AMD δεν το σκεφτομαι ακομα καθως το IPC τους δεν ειναι ακομα στα επιπεδα της ιντελ αν και σιγουρα εκανε τεραστια βηματα εμπρος.

Δημοσ.

Θελω μονο cpu,m/b, ram. Θα κρατησω τα αλλα της υπογραφης μου. Τα 32 gb τα θελω μονο και μονο επειδη ο 7820χ ειναι quad chanel. Αν παω σε 8700κ που με κοβω για αυτο θα βαλω 16gb. Απλως δεν ξερω αν αξιζει η αναμονη η να παρω τωρα 7820χ.

Για AMD δεν το σκεφτομαι ακομα καθως το IPC τους δεν ειναι ακομα στα επιπεδα της ιντελ αν και σιγουρα εκανε τεραστια βηματα εμπρος.

ipc στα επιπεδα ιντελ με πολυ καλυτερες τιμες απο ιντελ.τι συμφερη σε αυτον τον τομεα;;;αν και κανεις redering δεν νομιζω το ipc της ιντελ να σε βοηθειση καπου εκτος απο μερικα παιχνιδια.

Δημοσ.

Με τετοιο pc κοιτας το ipc? Ναι ειναι λιγο καλυτερο της ιντελ,δεν ειναι τοσο πολυ ομως,και δεν ειναι κατι που αφορα τη χρηση που θες να κανεις η οποια θελει multi.και τα παιχνιδια ηδη κανουν στροφη στα multi,ακομα και η ιδια η ιντελ αυτο κανει.δες λοιπον ποσο multi εχουν οι ρυζεν και ποσο κοστιζουν.

Δημοσ.

Λετε να προτημησω τον 1700 της Amd?

Τον εχω βαλει και αυτον στο ματι.

Για την τιμη που εχει προδσφερει πολλα πιστευω. Α9λως ακουω διαφορα για τις μνημες οτι δεν μπορουν να τρεξουν ψηλα.

Δημοσ.

Λετε να προτημησω τον 1700 της Amd?

Τον εχω βαλει και αυτον στο ματι.

Για την τιμη που εχει προδσφερει πολλα πιστευω. Α9λως ακουω διαφορα για τις μνημες οτι δεν μπορουν να τρεξουν ψηλα.

Αν παρεις σωστες μνημες και καλη μητρικη δεν θα εχεις θεμα με αυτο. Παρόλα αυτα αν δεν βιαζεσαι περιμενε και τον 8700κ μιας και προτεραιότητα για σενα εχει το gaming

Δημοσ.

Θα περιμενω λιγο μιας και λενε οτι αρχες Οκτωβριου λενε οτι θα κυκλοφορισει και ο 8700κ και τοτε θα αποφασισω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...