Coscas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 hour ago, sotirisl said: Ρε παιδιά, τι ψάχνετε τώρα να βρείτε και να αποδείξετε... εδώ αγοράζεις κάτι ολοκαίνουργιο από επώνυμο κατάστημα με φυσική παρουσία, αφού πληρώσεις ανοίγεις την συσκευασία μπροστά στα μάτια του πωλητή, και το προιον είναι χαλασμένο, και αντί να σου κάνει αντικατάσταση αμέσως, σου λεει περίμενε 28 ημέρες να το στείλω στην αντιπροσωπεία, ή σου λεει δεν βλέπω κάτι χαλασμένο, πρέπει να μας το πει ο εξειδικευμένος τεχνικός που υπάρχει μόνο στην αντιπροσωπεία... Και παραπονιέστε τώρα εσείς ότι οι πωλητές του insomnia είναι ασυνεπείς... τι συζητάμε τώρα... Καλό είναι να λέμε τα στραβά και ίσως κάτι διορθωθεί. Αμα αδιαφορούμε, δεν νομίζω ότι θα γίνει το παραμικρό. Εσύ φίλε μου, απ' αυτό το μαγαζί θα ξαναψωνίσεις; Δεν το νομίζω. Αυτό είναι και το ζητούμενο. Οι κακοί πωλητές, να τιμωρούνται. Βέβαια, εσύ ξέρεις φυσικό πρόσωπο. Με κρυμμένες περσόνες, είναι κομμάτι δύσκολο. Αλλά πού ξέρεις; Τώρα τελευταία, βλέπω και άλλο φαινόμενο στις ζητήσεις. Ζητάνε κάτι, τους στέλνεις pm και δεν απαντάνε. Κανά δυό τους έχω κόψει γιά τζαμπατζήδες που θέλουν να τους τα χαρίσεις. Αλλοι θέλουν με 50 ευρώ να πάρουν τελευταίας γενιάς pc. Ο κάθε πικραμένος...
HriStakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Φίλε όσο και να το ψάξεις και ασυνεπείς πωλητές υπάρχουν και ασυνεπείς μέχρι και εκνευριστικοί μέχρι αηδίας αγοραστές. Βάζεις αγγελία λες πχ δεν θέλω παζάρια ή δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές και σκάνε μηνύματα "ρε φίλε καλύτερη τιμή γίνεται;" ή "έχω ένα μπαούλο με την προίκα της γιαγιάς μου σε ενδιαφέρει για ανταλλαγή;" ή ακόμα χειρότερα σε ρωτάνε μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια λες οκ το κλείσαμε συμφωνήσαμε και στο τέλος σου λέει καλύτερη τιμή παίζει; ή άτομα που σου λένε πχ δεν θέλω να κάνω κατάθεση ως πωλητές και την ίδια στιγμή αν δεις στο προφίλ τους έχουν αγγελίες που πουλάνε κάτι και απαιτούν μόνο κατάθεση. Παλιά έψαχνα σχεδόν ότι χρειαζόμουν από το Insomnia από αγγελίες άλλα πλέον ίσως φταίει και η ηλικία ίσως ότι δεν έχω την υπομονή και ψυχική διάθεση προτιμώ να δώσω +50 ή ακόμα +100 ευρώ να πάρω από κατάστημα και να γλιτώσω την ψυχική ταλαιπωρία. Οι αγγελίες στο site προσωπική μου γνώμη είναι ότι έχουν πάρει την κάτω βόλτα η πλειοψηφία τους αφορούν πωλητές αγοραστές από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη λίγες από επαρχία ο καθένας ζητάει ότι του κατέβει και με το ρίσκο της κατάθεσης. Όσες αγορές και πωλήσεις έχω κάνει από εδώ είναι έπειτα από πολύ συνεννόηση τηλεφωνική απαραίτητα και πάντα συνάντηση από κοντά σε δημόσιο χώρο καφετέρια και ποτέ μα ποτέ μόνος μου. Και φυσικά προσωπικά αποκλείω την κατάθεση είτε ως πωλητής όσο και αν δεν με συμφέρει όσο και σαν αγοραστής διότι πιστεύω ότι δεν νοείται να απαιτεί ένας ιδιώτης άγνωστος σε εμένα να του προκαταβάλλω οποιοδήποτε ποσό με μόνη "εξασφάλιση" τις αξιολογήσεις του σε ένα δικτυακό τόπο που δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο είναι αληθινές ή πλασματικές 4 3
Coscas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 21 hours ago, HriStakos said: Φίλε όσο και να το ψάξεις και ασυνεπείς πωλητές υπάρχουν και ασυνεπείς μέχρι και εκνευριστικοί μέχρι αηδίας αγοραστές. Βάζεις αγγελία λες πχ δεν θέλω παζάρια ή δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές και σκάνε μηνύματα "ρε φίλε καλύτερη τιμή γίνεται;" ή "έχω ένα μπαούλο με την προίκα της γιαγιάς μου σε ενδιαφέρει για ανταλλαγή;" ή ακόμα χειρότερα σε ρωτάνε μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια λες οκ το κλείσαμε συμφωνήσαμε και στο τέλος σου λέει καλύτερη τιμή παίζει; ή άτομα που σου λένε πχ δεν θέλω να κάνω κατάθεση ως πωλητές και την ίδια στιγμή αν δεις στο προφίλ τους έχουν αγγελίες που πουλάνε κάτι και απαιτούν μόνο κατάθεση. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο φίλε μου. Αλλοπρόσαλλα πράγματα πλέον. Και όσο περνάει ο καιρός, ακόμα και πιό περίεργα. Γι΄αυτό μίλησα πιό πάνω γιά τις παλιές καλές εποχές που δεν ήταν ο κανόνας οι εξαιρέσεις. 21 hours ago, HriStakos said: Παλιά έψαχνα σχεδόν ότι χρειαζόμουν από το Insomnia από αγγελίες άλλα πλέον ίσως φταίει και η ηλικία ίσως ότι δεν έχω την υπομονή και ψυχική διάθεση προτιμώ να δώσω +50 ή ακόμα +100 ευρώ να πάρω από κατάστημα και να γλιτώσω την ψυχική ταλαιπωρία. Αυτό ακριβώς έκανα κι' εγώ. Πήγα και το πήρα καινούργιο και ησύχασα 21 hours ago, HriStakos said: Όσες αγορές και πωλήσεις έχω κάνει από εδώ είναι έπειτα από πολύ συνεννόηση τηλεφωνική απαραίτητα και πάντα συνάντηση από κοντά σε δημόσιο χώρο καφετέρια και ποτέ μα ποτέ μόνος μου. Αυτό με προβλημάτισε. Σε όλες τις συναλλαγές μου ήμουν μόνος. Μάλιστα σε μία, ήρθε στο σπίτι μου μέσα ο πωλητής (εγώ του το είπα γιατί ήθελα να δοκιμάσω τις μνημες που έπαιρνα). Μου είχε κάνει εντύπωση ότι αυτος είχε έρθει με φίλο που περίμενε έξω (σωστός) . Στην τελευταία αγορά μου που έγινε από δω, όλα καλά πάλι. Πήγα ο ίδιος, αλλά περίμενα έξω από το σπίτι του πωλητή 21 hours ago, HriStakos said: Και φυσικά προσωπικά αποκλείω την κατάθεση είτε ως πωλητής όσο και αν δεν με συμφέρει όσο και σαν αγοραστής διότι πιστεύω ότι δεν νοείται να απαιτεί ένας ιδιώτης άγνωστος σε εμένα να του προκαταβάλλω οποιοδήποτε ποσό με μόνη "εξασφάλιση" τις αξιολογήσεις του σε ένα δικτυακό τόπο που δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο είναι αληθινές ή πλασματικές Ουτε γιά πλάκα κατάθεση. Είμαστε σοβαροί; Μερικοί την έχουν δεί καταστήματα. Ωπα ρε! Εδώ πλέον τείνει να πάψει και η εμπιστοσύνη μετά από ώρες τηλεφωνικής συνομιλίας και κλείσιμο συμφωνίας. Και θα του βάλω αυτουνού και λεφτά; Α πα πα! 1 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις