Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Drake27, on 03 Sept 2017 - 11:09 AM, said:snapback.png

μα καλα μεχρι 22ευρω δεν χρεωνουν τελωνειο η κανω λαθος?

εσενα πως σε χρεωσανε?

Από 1/8/2017 το έχουν αλλάξει πλέον,από 0.01€ έως 150€ σε χρεώνουν 15€+έξοδα τελωνείου,στην καλύτερη να γλυτώσεις τα έξοδα αλλά να φας το 15αρι.

Μπες μέσα στα ΕΛΤΑ να δεις τον καινούργιο τιμοκατάλογο.

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε πριν από λίγες μέρες από Κίνα ένα touch για Huawei y3 II αξίας 5€ έφαγα 15€ τελωνείο+7€ έξοδα ταχυδρομείου.

Το έστειλα πισω και περιμένω το refund.

Σε ποια περιοχή εκτελωνιστηκε; Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;
Δημοσ.

Αααααα,με αιτιολογία τους δασμούς που έχουν βάλει από το τελωνείο,έχω μιλήσει με τον Κινέζο και το δέχτηκε αυτό.

Καλή φάση, ποιός κινέζος είναι αυτός?

Παίζει κανά link?

Δημοσ.

Σε ποια περιοχή εκτελωνιστηκε; Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;

Το ένα μου ήρθε από Θεσσαλονίκη,το δεύτερο δέμα έρχεται από το τελωνείο Αθήνας και μέσα στα ΕΛΤΑ με τον αριθμό αποστολής μου βγάζει Χρέωση εκτελωνισμου,το βλέπω και αυτό να το στέλνω πίσω.

Δημοσ.

Τι σκατα ολα εκτελωνιστηκαν? Και πως το χρεωσε ο τυπος? Ειδε τι ειχε και καταλαβε? Δηλαδη η χρεωση παιζει και για παραγγελιες 1-2€??

Δημοσ.

Προχθες παλι παρελαβα 3 δεματα απλα και 1 συστημενο (ηταν 33 μερες τελωνειο το συστημενο εν τ μεταξυ ) κ σε κανενα δεν με χρεωσαν

Τελικα ειναι λαχειο κ αν σου τυχει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που μου την δινει ειναι οταν ακουω απο καποιους εδω μεσα αλλα και εξω, μην αγοραζετε απο κινα, απαγορευεται και μπλα μπλα ενω δεν ξερουν που παν τα δυο.

Δημοσ.

Τι σκατα ολα εκτελωνιστηκαν? Και πως το χρεωσε ο τυπος? Ειδε τι ειχε και καταλαβε? Δηλαδη η χρεωση παιζει και για παραγγελιες 1-2€??

Ναι είδε από την περιγραφή απάνω στο δέμα,γράφει το περιεχόμενο του δέματος και την αξία του,αν δεν τον πεις εσυ τον κινεζο αυτος θα το στείλει όπως ορίζει να το στείλει.

Αν του πεις να το στείλει σαν gift,δεν γράφει τι έχει μέσα ούτε την αξία του,έτσι εδώ στα τελωνεία μπορεί απλά να το περάσουν έτσι ή απλά να σου βάλουν μια μικρή χρέωση ως δέμα εξωτερικού στα 3€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...