snik3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για επισκευή οθόνης στα Lenovo K3 Note και LeEco Le Max 2. Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση και κάποια τηλέφωνα σε κάποιους που βρήκα στο google και όταν άκουσα τιμές 70 και 75 ευρώ χοροπήδηξα. Με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να είναι τεχνικός απο Θεσσαλονίκη. Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ
ziaba Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 μονό οι οθόνες κοστίζουν 25 με 30 ευρώ στην Κίνα + υπάρχει πιθανότητα τελωνείου για να τις φέρει κάποιος δε νομίζω να ασχοληθούν με λιγότερα χρήματά
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 μονό οι οθόνες κοστίζουν 25 με 30 ευρώ στην Κίνα + υπάρχει πιθανότητα τελωνείου για να τις φέρει κάποιος δε νομίζω να ασχοληθούν με λιγότερα χρήματά ναι τώρα που άλλαξε η τιμολόγηση στα ελτά παίζει να ανεβαίνει και η τιμή. Προχτές που ημουν ταχυδρομείο έσκασε 76€ σε μια γυναίκα να πληρώση για τέλη εκτελωνισμού ενώ στο προηγούμενο δέμα δεν είχε τπτ. Θα σου πω σε ένα μήνα που παράγγειλα κάμερα για ένα lee max 2
snik3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Περνάει τελωνείο η ips lcd? Να πω οτι ήταν κινηυό να το καταλάβω, αλλα μια οθόνη με κόστος 20 ευρώ;
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορει ν περασει αλλα μπορει κ οχι. Ρισκο ειναι πια...
Grim Ripper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Να ξέρετε ότι σε κάτι τέτοια πάντα υπάρχει η περίπτωση να μην λειτουργεί σωστά το ανταλλακτικό, ειδικά οι οθόνες αφής σε κάτι περίεργα tablets (ειδικότερα στα MLS).
ziaba Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Περνάει τελωνείο η ips lcd? Να πω οτι ήταν κινηυό να το καταλάβω, αλλα μια οθόνη με κόστος 20 ευρώ; σχεδον τα παντα περνανε πλεον
GeorgeSmirlis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 σχεδον τα παντα περνανε πλεονΓια πες μας ομως το κοστος. Μεχρι 22€ που ειναι η ατελεια δεν χρεωνουν 15€ και φπα αποσο ξερω.
Lazlow Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 χτες μου ήρθε οθόνη απο κίνα στα 20 και κατι ευρώ για lenovo p1m και δεν πλήρωσα τίποτα πάντως. 1
Drake27 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα μου ήρθε πριν από λίγες μέρες από Κίνα ένα touch για Huawei y3 II αξίας 5€ έφαγα 15€ τελωνείο+7€ έξοδα ταχυδρομείου. Το έστειλα πισω και περιμένω το refund.
turbat0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα μου ήρθε πριν από λίγες μέρες από Κίνα ένα touch για Huawei y3 II αξίας 5€ έφαγα 15€ τελωνείο+7€ έξοδα ταχυδρομείου. Το έστειλα πισω και περιμένω το refund. Με ποιά αιτιολογία?
Drake27 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εισαγωγή ανταλλακτικού εκτός ε.ε Ο Κινέζος έγραφε επάνω τι είναι και τι αξία έχει,και αυτό το είχα παραγγείλει από Κίνα την Ιουνίου και ήρθε την προηγούμενη βδομάδα.
turbat0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοώ με ποιά αιτιολογία περιμένεις refund.
Drake27 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοώ με ποιά αιτιολογία περιμένεις refund. Αααααα,με αιτιολογία τους δασμούς που έχουν βάλει από το τελωνείο,έχω μιλήσει με τον Κινέζο και το δέχτηκε αυτό.
postfire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Drake27, on 03 Sept 2017 - 11:09 AM, said: Εμένα μου ήρθε πριν από λίγες μέρες από Κίνα ένα touch για Huawei y3 II αξίας 5€ έφαγα 15€ τελωνείο+7€ έξοδα ταχυδρομείου.Το έστειλα πισω και περιμένω το refund. μα καλα μεχρι 22ευρω δεν χρεωνουν τελωνειο η κανω λαθος? εσενα πως σε χρεωσανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα