Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για επισκευή οθόνης στα Lenovo K3 Note και LeEco Le Max 2.

Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση και κάποια τηλέφωνα σε κάποιους που βρήκα στο google και όταν άκουσα τιμές 70 και 75 ευρώ χοροπήδηξα.

Με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να είναι τεχνικός απο Θεσσαλονίκη.

Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

μονό οι οθόνες κοστίζουν 25 με 30 ευρώ στην Κίνα + υπάρχει πιθανότητα τελωνείου για να τις φέρει κάποιος δε νομίζω να ασχοληθούν με λιγότερα χρήματά

Δημοσ.

μονό οι οθόνες κοστίζουν 25 με 30 ευρώ στην Κίνα + υπάρχει πιθανότητα τελωνείου για να τις φέρει κάποιος δε νομίζω να ασχοληθούν με λιγότερα χρήματά

ναι τώρα που άλλαξε η τιμολόγηση στα ελτά παίζει να ανεβαίνει και η τιμή. Προχτές που ημουν ταχυδρομείο έσκασε 76€ σε μια γυναίκα να πληρώση για τέλη εκτελωνισμού ενώ στο προηγούμενο δέμα δεν είχε τπτ. Θα σου πω σε ένα μήνα που παράγγειλα κάμερα για ένα lee max 2 

Δημοσ.

Να ξέρετε ότι σε κάτι τέτοια πάντα υπάρχει η περίπτωση να μην λειτουργεί σωστά το ανταλλακτικό, ειδικά οι οθόνες αφής σε κάτι περίεργα tablets (ειδικότερα στα MLS).

Δημοσ.

Περνάει τελωνείο η ips lcd?

Να πω οτι ήταν κινηυό να το καταλάβω, αλλα μια οθόνη με κόστος 20 ευρώ;

σχεδον τα παντα περνανε πλεον

Δημοσ.

σχεδον τα παντα περνανε πλεον

Για πες μας ομως το κοστος. Μεχρι 22€ που ειναι η ατελεια δεν χρεωνουν 15€ και φπα αποσο ξερω.
Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε πριν από λίγες μέρες από Κίνα ένα touch για Huawei y3 II αξίας 5€ έφαγα 15€ τελωνείο+7€ έξοδα ταχυδρομείου.

Το έστειλα πισω και περιμένω το refund.

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε πριν από λίγες μέρες από Κίνα ένα touch για Huawei y3 II αξίας 5€ έφαγα 15€ τελωνείο+7€ έξοδα ταχυδρομείου.

Με ποιά αιτιολογία?

Δημοσ.

Εισαγωγή ανταλλακτικού εκτός ε.ε

Ο Κινέζος έγραφε επάνω τι είναι και τι αξία έχει,και αυτό το είχα παραγγείλει από Κίνα την Ιουνίου και ήρθε την προηγούμενη βδομάδα.

Δημοσ.

Εννοώ με ποιά αιτιολογία περιμένεις refund.

Αααααα,με αιτιολογία τους δασμούς που έχουν βάλει από το τελωνείο,έχω μιλήσει με τον Κινέζο και το δέχτηκε αυτό.

Δημοσ.

Drake27, on 03 Sept 2017 - 11:09 AM, said:snapback.png

μα καλα μεχρι 22ευρω δεν χρεωνουν τελωνειο η κανω λαθος?

εσενα πως σε χρεωσανε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...