hatzimanolisan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά , εχθές το βράδυ έκλεισα βιαστικά το καπάκι του λάπτοπ , το έβαλα στην τσάντα και έφυγα. Ενώ οδηγούσα μου μύριζε έντονα καμμένο, ανοίγω το λάπτοπ και η οθόνη είχε γίνει όλη άσπρη. Προσπάθησα να το κλείσω από το κουμπάκι στο πληκτρολόγιο αλλά τίποτα. Αν βγάλω την μπαταρία η οθόνη σβήνει και μόλις την ξαναβάλω η οθόνη ανοίγει αμέσως και είναι πάλι όλη άσπρη.Το λάπτοπ είναι ένα lenovo G50-80 με τα παρακάτω specs αν βοηθάει , CPU: i5 5200U ,Ram : 4gb , GPU: R5 M330 και 1ΤΒ υβριδικό σκληρό. Τι μπορεί να είναι το πρόβλημα? Μιλησα με έναν τεχνικό στο τηλέφωνο σήμερα το πρωί και μου είπε πως μάλλον έχει καεί η πλακέτα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά , εχθές το βράδυ έκλεισα βιαστικά το καπάκι του λάπτοπ , το έβαλα στην τσάντα και έφυγα. Ενώ οδηγούσα μου μύριζε έντονα καμμένο, ανοίγω το λάπτοπ και η οθόνη είχε γίνει όλη άσπρη. Προσπάθησα να το κλείσω από το κουμπάκι στο πληκτρολόγιο αλλά τίποτα. Αν βγάλω την μπαταρία η οθόνη σβήνει και μόλις την ξαναβάλω η οθόνη ανοίγει αμέσως και είναι πάλι όλη άσπρη. Το λάπτοπ είναι ένα lenovo G50-80 με τα παρακάτω specs αν βοηθάει , CPU: i5 5200U , Ram : 4gb , GPU: R5 M330 και 1ΤΒ υβριδικό σκληρό. Τι μπορεί να είναι το πρόβλημα? Μιλησα με έναν τεχνικό στο τηλέφωνο σήμερα το πρωί και μου είπε πως μάλλον έχει καεί η πλακέτα. Ο τεχνικος το διαισθανθηκε?? Ελα χριστε και παναγια. Πηγαινε το σε καποιον να το ανοιξει και να δει τι ακριβως καηκε. Ως τοτε βγαλε την μπαταρια απο το λαπτοπ και μην το βαλεις στην πριζα. Αν μπορεις ανοιξε το και βγαλε μονο τον σκληρο σου να σωσεις τα δεδομενα σου καπου αλλου για να μην γινει ζημια και σε αυτον.
hatzimanolisan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εγγύηση έχει το laptop;; Έληξε η εγγύηση την περασμένη εβδομάδα
hatzimanolisan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι, πήρα το λάπτοπ σήμερα από τον τεχνικό και μου είπε πως η μητρική έχει καεί τελείως και δεν δίνει ρεύμα. Έχω κάποιες αμφιβολλίες γιατί αφενός η οθόνη ανάβει αν και δείχνει άσπρο και αφετέρου το ανεμιστηράκι λειτουργεί κανονικά... Πως μπορώ να τεστάρω αν όντως έχει καεί η μητρική?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα