Προς το περιεχόμενο

Laptop HP EliteBook 820 G3, 12.5" οθόνη Full HD IPS, επεξεργαστής i5-6200U, RAM 8 GB, SSD 128 GB, Windows 7 Pro + 3 δώρα 501 € [ΤΕΛΟΣ]

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το προλαβε τελικα ο ξαδερφος μου ο γκρινιας τα δωρα τα δινουν παλι;

επισης ποσες ωρες βγαζει η μπαταρια παιδια;ειναι deal breaker η μπαταρια της πλακας.

καποιος που το πηρε απο την προηγουμενη φουρνια μπορει να πει 2 λογακια;

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δεν λέει κάτι για δώρα.

Σε συνδυασμό με το ότι είναι μισοτιμής και παραεισαγωγής, το ότι για εγγύηση αναγράφουν 2 έτη δική τους, δεν ανησυχεί κανέναν; σε άλλα λάπτοπ γράφουν μόνο τα έτη, οπότε το παραπάνω σημαίνει πως δεν έχει καθόλου επίσημη εγγύηση;

Επίσης, είναι όντως "touch"; αυτοί γράφουν μόνο FHD LED IPS στη σελίδα τους.

το προλαβε τελικα ο ξαδερφος μου ο γκρινιας τα δωρα τα δινουν παλι;

επισης ποσες ωρες βγαζει η μπαταρια παιδια;ειναι deal breaker η μπαταρια της πλακας.

καποιος που το πηρε απο την προηγουμενη φουρνια μπορει να πει 2 λογακια;

ευχαριστω

Δεν λέει κάτι για δώρα.

Σε συνδυασμό με το ότι είναι μισοτιμής και παραεισαγωγής, το ότι για εγγύηση αναγράφουν 2 έτη δική τους, δεν ανησυχεί κανέναν; σε άλλα λάπτοπ γράφουν μόνο τα έτη, οπότε το παραπάνω σημαίνει πως δεν έχει καθόλου επίσημη εγγύηση;

Επίσης, είναι όντως "touch"; αυτοί γράφουν μόνο FHD LED IPS στη σελίδα τους.

Δεν υπάρχει όρος "παραεισαγωγή" για προϊόντα που κινούνται εντός ΕΕ, πληροφοριακά το καλώδιο του συγκεκριμένου  έχει σύστημα πρίζας Αμερικής 3 πόλων Τύπος Β (δίνουν αντάπτορα για πρίζα τύπου Ε) που σημαίνει ότι απευθύνονταν για χώρες με αυτό το σύστημα πρίζας, η εγγύηση του είναι 2ετής πανευρωπαϊκή, η οθόνη του είναι touch και δεν υπάρχουν πλέον δώρα στο πακέτο...

Αριστη οθόνη, πάρα πολύ καλή ταχύτητα, αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής, την μπαταρία δεν την δοκίμασα...

Laptop κάτω από 15" με οθόνη Full HD IPS, αξιοπρεπή επεξεργαστή Intel Core i5, 8 GB RAM, αξιοπρεπή SSD, Windows πάρα πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατον να ξαναβρεθεί σ' αυτά τα χρήματα...

εμένα μου βγάζει την εγγύηση ληγμένη αλλά με ημερομηνία λήξης προ της παραγωγής του, οποτε κάποιο λάθος υπάρχει την σελίδα. Για τα λεφτά του πάντως είναι καλό, θα το προτιμούσα χωρίς touch με matte οθόνη και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ γιατί προορίζεται να μετατραπεί σε hackintosh

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...