fastnq2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλο μηχανημα,θα το χτυπουσα στα 500 γιατι ψαχνομαι για λαπτοπ αυτον τον καιρο.Εμετικη η αυξηση της τιμης μετα την εκδηλωση ζητησης. 1
manosfp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Παραγγείλετε το με αντικαταβολή, πείτε στον κουριερ ότι είναι λάθος η τιμή και να συνεννοηθεί με τον αποστολέα για πληρωμή στα 500. Problem solved!
zacharis1955 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το να ειδαν οτι δεν μπορουν να καλυψουν την κινηση και να αλλαξαν τιμη; Εφοσον τιμήσουν οσους προλαβαν να παρουν δεν βλεπω κατι μεμπτό. Μην κραζουμε τα παντα! Τι λές, σοβαρολογείς, του ρίχνουν σιγά σιγά την τιμή για μήνες και μέχρι σήμερα το πρωί για να ξεστοκάρουν και μόλις είδαν κίνηση μέσω Insomnia το "καπελωσαν" + 100 € και δεν βλέπεις κάτι μεμπτό? Ελπίζω να καταλάβουν αυτό που έκαναν -και τις επιπτώσεις του- και να το διορθώσουν σύντομα, θα τους πάρω και τηλέφωνο... Το ίδιο ακριβώς έκαναν και σ' αυτό: http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00623/laptop-lenovo-b50-80--80ew05qrpb-15-6hd-3825u4gb500gbintel-hd-4000dosblack αλλά το καπέλο, λόγω της entry level κατηγορίας του laptop ήταν μικρό, μόνο 15 € ... 4
dali13gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εχμμμ... Βασικές οικονομικές γνώσεις 1ης Λυκείου. Όταν αυξάνεται η ζήτηση, ανεβαίνει και η τιμή. Δεν είχε ανακοινώσει καμία προσφορά το μαγαζί, οπότε αλλάζει την τιμή οπότε θέλει. 1
slk200gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εχμμμ... Βασικές οικονομικές γνώσεις 1ης Λυκείου. Όταν αυξάνεται η ζήτηση, ανεβαίνει και η τιμή. Δεν είχε ανακοινώσει καμία προσφορά το μαγαζί, οπότε αλλάζει την τιμή οπότε θέλει. ετσι ειναι flashsale
Innersense Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδιά τι λέμε τώρα;11:49 άνοιξε το θέμα zacharis1955 και 12:03 γράφει ο drade βγάζει 599€ την τιμή; Έλεος... 2
zacharis1955 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 ετσι ειναι flashsalePresa per culo είναι, ελληνιστί πιάσιμο κ@λου... 5
slk200gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Presa per culo είναι, ελληνιστί πιάσιμο κ@λου... χαχαχαχα ναι ,οκ,λεγετε και ετσι
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το εχουν κανει και αλλες φορες. Επομενως το λαθος ειναι οποιου ανοιγει θεμα απο ενα μαγαζι που το εχει κανει 2-3 φορες. Ετσι το βλεπω εγω, αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. 3
zacharis1955 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το εχουν κανει και αλλες φορες. Επομενως το λαθος ειναι οποιου ανοιγει θεμα απο ενα μαγαζι που το εχει κανει 2-3 φορες. Ετσι το βλεπω εγω, αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη. Μονο που αυτή την φορά δεν θα πάει έτσι, ήδη έχω μιλήσει με τον υπεύθυνο πωλήσεων και περιμένω τηλέφωνο του για την συνέχεια, σε διακοπές είμαι οπότε έχω χρόνο...
manosfp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ζήτησα να διορθωθεί η παραγγελία μου με το σωστό ποσό και να μπουν τα δώρα. Μπήκαν τα δώρα αλλά το ποσό παρέμεινε στα 599.Ξαναζήτησα να διορθωθεί το ποσό και μου έστειλαν ακύρωση. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μονο που αυτή την φορά δεν θα πάει έτσι, ήδη έχω μιλήσει με τον υπεύθυνο πωλήσεων και περιμένω τηλέφωνο του για την συνέχεια, σε διακοπές είμαι οπότε έχω χρόνο... Τι δεν θα παει ετσι; "Γκρινιαζεις" και "βριζεις" σε τοσα ποστς πιο πριν ή εγω δεν βλεπω καλα; Ανεβασε την τιμη 100 ευρω (κατι που λενε τοσα μελη, γιατι κλικ εγω δεν εκανα ουτε πριν ουτε μετα) ή εγω δεν βλεπω καλα; Ξαναλεω οτι το εχει ξανακανει, δικο του θεμα ο λογος. Το να ανοιγετε θεμα και μετα να λετε "ααααα γιατι ανεβασε τιμη;;;" ειναι κατι που με βρισκει να διαφωνω 1000% και το βλεπω λαθος, οχι μονο για εναν λογο αλλα για δυο.
zacharis1955 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Τι δεν θα παει ετσι; "Γκρινιαζεις" και "βριζεις" σε τοσα ποστς πιο πριν ή εγω δεν βλεπω καλα; Ανεβασε την τιμη 100 ευρω (κατι που λενε τοσα μελη, γιατι κλικ εγω δεν εκανα ουτε πριν ουτε μετα) ή εγω δεν βλεπω καλα; Ξαναλεω οτι το εχει ξανακανει, δικο του θεμα ο λογος. Το να ανοιγετε θεμα και μετα να λετε "ααααα γιατι ανεβασε τιμη;;;" ειναι κατι που με βρισκει να διαφωνω 1000% και το βλεπω λαθος, οχι μονο για εναν λογο αλλα για δυο. Λέω πάλι, πριν από λίγο μίλησα με τον υπεύθυνο πωλήσεων και περιμένω τηλέφωνο του για την συνέχεια...
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ασχετο... Προχωραμε: ας γραψουν ποσοι εχουν ριξει παραγγελια στην τιμη του τιλου, αλλιως αν ειναι μονο ενας, το κλειδωνουμε να μην γινεται διαφημιση και οταν εχει νεα το ανοιγω και ποσταρει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις