Alexlooker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Βρε windows users, τα 8.1 απο οτι καταλαβα δεν σας αρεσαν τα 10 θα σας αρεσουν πιο πολυ ΑΝ βγει sp1. Οσοι δουλεψατε τα vista και εχετε τωρα τα 10 πειτε την γνωμη σας με μια προταση (παρακαλω). Εγω ειχα windows me (oxi 2000) μετα xp και οταν βγηκαν τα 7 τα εβαλα αμεσως ( στα οποια και μενω) γιαυτο και δεν εχω αποψη. Υ.Γ. οποιος εχει Home-win (και δωρεαν να ειναι) δεν μπορω να τον παρω και πολυ στα σοβαρα-απο pro και πανω.
Sorath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εντάξει, πραγματικά λυπηρό. Γράφει φίλος ότι ψάχνει λύσεις για το θέμα που αντιμετωπίζει, και 9 στις 10 απαντήσεις, είναι κριτική, γιατί δεν του αρέσουν τα 10άρια, να πάει πίσω στα 7, είναι άσχετος, να ψάξει στο google κλπ..... ΟΚ, μπορεί για κάποιους να είναι μια χαρά τα 10άρια, να τους βολεύουν, να τα θεωρούν καλύτερα κα, αυτό σημαίνει οτι μόλις κάποιος δεν αποδεχτεί τον τρόπο που δουλεύουν, θα πρέπει να πέσετε να τον φάτε; Έχετε κάτι να γράψετε για να τον βοηθήσετε; Αν όχι, ή δεν ξέρετε πως λύνονται αυτά τα θέματα, απλά προσπεράστε. Τι νόημα έχει να μας πείτε πόσο γαμάτα είναι τα 10, πόσο εσάς σας έχουν βολέψει και να την "πείτε" στον φίλο; Υ.Γ. οποιος εχει Home-win (και δωρεαν να ειναι) δεν μπορω να τον παρω και πολυ στα σοβαρα-απο pro και πανω. Όχι ρε φίλε μην μας το κάνεις αυτό! Είσαι και πολύ pro μάλλον επειδή χρησιμοποιείς τα Pro; Για πες μου, σε home user ποιό το κέρδος χρήσης της έκδοσης Pro απο Home; Είμαι πραγματικά περίεργος να διαβάσω.... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2017 από Sorath 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις