Alexlooker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) περιεργο να βαλεις τα home-ιστορικα νομιζω τα win-Vista τα χειροτερα οταν πηγες απο τα Xp στα win7 (αν γλυτωσεs τα Vista) ειμαι σιγουρος παλι θα "γκρινιαζες" ναι: τα λειτουργικα δεν ειναι user friendly ναι: για στησιμο (σωστο) windows-drivers-software-plugins κλπ χρειαζεται σοβαρη γνώση κανα διπλωμα και 1-2 doctora εχω κανει πολυ κοπο να φερω τα Win 7-pro στα μετρα μου και μενω εδω επί της ουσίας, δικιο εχεις αλλα... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2017 από Alexlooker
benign Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αlchemist σου εχω την λυση,οποτε θελεις p.m. Ασε τον καθε τραγικο,μαζοχιστη τρομπα να λεει παπαριες. Υπαρχει και το ignore. Ειναι απολυτο δικαιωμα του καθε χρηστη που αγοραζει ενα λειτουργικο να ρυθμιζει εκεινος ποτε και αν θελει αναβαθμισεις και οχι να κατασπαταλαται το internet bandwidth του ωρες η μερες και να γινεται το pc του διαμοιραστης updates σε αλλα pcs ετσι γκανγκστερικα επειδη το θελει η Microsoft. Ειχα παλιοτερα και εγω σοβαροτατο προβλημα γιατι επαιζα πρωταθλημα με μια ομαδα σε ενα on line game και με ξεσκιζε στην κυριολεξια,ειχα 3.000 ping. Και δεν υπαρχει καν η δυνατοτητα απο το λειτουργικο να ρυθμισεις εσυ ποτε θελεις να γινουν ta updates,αντιθετα γινονται οποτε γουσταρουν τα windows. Ουσιαστικα δεν ελεγχεις το ιδιο σου το pc. Μια καλή ρύθμιση στα 10άρια είναι η παρακάτω... https://www.howtogeek.com/224981/how-to-stop-windows-10-from-uploading-updates-to-other-pcs-over-the-internet/ Αυτο το λινκ που του εβαλες ,οντως δινει καλες συμβουλες πως να κανει με μια απλη επεμβαση στο registry την internet συνδεση του να φαινεται σαν ''metered'' οποτε ειναι λυση αλλα προσωρινη. Μετα απο λιγες ημερες το λειτουργικο επαναφερει τις παλιοτερες ρυθμισεις και θα εχει παλι το ιδιο προβλημα. Ξοδεψα μερες στο να βρω μια λυση και αρχικα ειχα κανει αυτα που λεει ο τυπος στο λινκ. (Εν τω μεταξυ οι πρωτες ρυθμισεις που λεει αν και τις ειχα επιλεξει,δεν βοη8ησαν καθολου.Μετα απο μηνες χρηση των windows 10,καθε μερα,καποιες ωρες, μου γαμουσε το ιντερνετ.) Εν τω μεταξυ περα απο μενα και τον Alchemist υπαρχουν χιλιαδες χρηστες που εχουν το προβλημα αυτο google and you will see it. Κάνε να βάλεις 7άρια πάλι και μετά από το φορμάτ πες μας πόσο internet σου τραβάνε και πόσες μέρες θα κάνεις updates. Το λέω γιατί το έκανα πρόσφατα και για δύο μέρες κατέβαζε την Άρτα με τα Γιάννενα (περίπου 1.5gb συνολικά σε τρεις με τέσσερις δόσεις) και όσο έκανε updates όλα σερνόντουσαν. Αυτο δεν ισχυει,αν κατεβασεις πρωτα ενα προγραμμα απο την Microsoft και το εγκαταστησεις,ενα ειδος update ειναι,μετα το κατεβασμα των updates τελειωνει το πολυ σε 20 λεπτα. Εδω η λυση : https://www.computerworld.com/article/3069693/microsoft-windows/windows-7-update-scans-taking-forever-kb-3153199-may-solve-the-problem.html 1
m32s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αlchemist σου εχω την λυση,οποτε θελεις p.m. Ασε τον καθε τραγικο,μαζοχιστη τρομπα να λεει παπαριες. Υπαρχει και το ignore. ... Ειχα παλιοτερα και εγω σοβαροτατο προβλημα γιατι επαιζα πρωταθλημα με μια ομαδα σε ενα on line game Βαρειά χρήση Windows... ούτε στο Δημοτικό τόσο χρόνο ελεύθερο!
Alexlooker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι απολυτο δικαιωμα του καθε χρηστη που αγοραζει ενα λειτουργικο να ρυθμιζει εκεινος ποτε και αν θελει αναβαθμισεις και οχι να κατασπαταλαται το internet bandwidth του ωρες η μερες και να γινεται το pc του διαμοιραστης updates σε αλλα pcs ετσι γκανγκστερικα επειδη το θελει η Microsoft. και πως εφαρμοζεται αυτο το δικαιωμα στην πραξη;;
mphxths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 @Alchemist 1. "Τα windows χρησιμοποιούν το 100% της σύνδεσης μου, χωρίς να με ρωτήσουν, όποτε γουστάρουν για να κάνουν update. Επιλογή για να σταματήσω ή να κάνω παύση στο update δεν βρήκα. Πως αυτό μπλοκάρεται και πως, προχωρόντας λίγο παρακάτω το θέμα, μπορώ να μην παίρνω ποτέ updates? Δεν θέλω ρε παιδί μου να μου τρώνε το ίντερνετ χωρίς να με ρωτάνε, ας κολήσω 500 wannacry" Ειναι γνωστο εδω και καιρο οτι η microsoft κανει ο,τι γουσταρει με τα updates στα 10αρια...Αν δεν ενημερωνεσαι δικο σου θεμα. Ενημερωνεται το λειτουργικο ..γιατι μας πρηζει τα παπαρια..δεν ενημερωνεται..γιατι μας αφησε και κολλησαμε 4567 ιους παρολο που πατησαμε ΟΚ σε παραθυρα που δεν ξεραμε τι λεγανε. Και στην τελικη dialup εχεις?Οταν κατεβαζεις 5-6 γιγα ταινια δεν κλαιγεσαι υποθετω..οταν κατεβαζει κανα update σαφως μικροτερου μεγεθους η microsoft μας πιανει το υστερικο..σωστα ειναι που δεν μας ρωτησε... Τελος για αυτο το θεμα..εχει εξελιχθει η φαση με τα updates..τα κατεβαζει on-the-fly..restart..μπαινει τα εγκαθιστα on-the-fly..καναδυο restarts και εισαι στο νεο build... 2."Γενικώς μου σπάει τα νεύρα το γεγονός ότι από μόνα τους τα windows αντιμετωπίζουν τον χρήστη λες και είναι καθυστερημένος" Προφανως και ειναι ..και να μην ηταν ετσι πρεπει να του συμπεριφερεσαι για να χεις τον κωλο σου καλλυμενο...9 στα 10 προβληματα στα πισι ειναι απο αγνοια του χρηστη...μην τα ξαναλεμε αυτα. 3."Τα προγράμματα αναφέρονται ως "apps"... APPS!!! Ο χρηστός και η παναγία δηλαδή..." Προγραμματα τα λεγαμε οταν παιζαμε με την gw-basic πριν χιλιαδες χρονια...οπου προγραμματα ηταν και τα παιχνιδια...αν το καλοσκεφτεις. Τωρα υπαρχουν τα apps και τα games..καλωσηρθες στον 21ο αιωνα. 4."Φυσικά στα update δεν σε ενημερώνει καν για το πόση ώρα απομένει, πόσο μέγεθος έχουν τα αρχεία και με πόση ταχύτητα κατεβάζεις." Αφου χρησιμοποιεις windows απο το '93 για πες μου ποια εκδοση σου λεγε με ποση ταχυτητα κατεβαζεις...ή ποσο θελει ακομα.. Το μεγεθος σου ελεγε..και τιποτα αλλο..απλα περιμενες να ελεησει να τελειωσει...ειδικα σε ΧΡ και 7αρια. Οσο για ολα τα υπολοιπα που λες..ειναι γνωστα εδω και καιρο...εισαι εμπειρος εσυ..θα βγαλεις ακρη..δεν σε φοβαμαι... @benign "Ειναι απολυτο δικαιωμα του καθε χρηστη που αγοραζει ενα λειτουργικο να ρυθμιζει εκεινος ποτε και αν θελει αναβαθμισεις και οχι να κατασπαταλαται το internet bandwidth του ωρες η μερες και να γινεται το pc του διαμοιραστης updates σε αλλα pcs ετσι γκανγκστερικα επειδη το θελει η Microsoft." Aν διαβασεις κανα ΕULA πριν την εγκατασταση windows ειμαι σιγουρος οτι θα αναθεωρησεις για αυτα που λες παραπανω...Αλλα παταμε οκ οκ οκ ..για να ξεκινησει η εγκατασταση χωρις να ξερουμε τι μας γινεται στην ουσια.
Leokatana Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 οποτε θελεις p.m. Μπορω να εχω και εγω την λυση? (σε p.m. ή με σχολιο εδω) 2
alexisnik19911 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 γτ να παρατησεις τα 7? μπορεις να τα εχεις dual boot με τα 10 λυσεις υπαρχουν.
benign Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορω να εχω και εγω την λυση? (σε p.m. ή με σχολιο εδω) Ναι αν θελεις στειλε μου p.m. και πως εφαρμοζεται αυτο το δικαιωμα στην πραξη;; Υπαρχουν μερικα προγραμματα που το πετυχαινουν αυτο,αλλα δωρεαν ,αλλα με πληρωμη.Εγω ξερω ενα δωρεαν που το χρησιμοποιω μηνες τωρα και λειτουργει αψογα δοκιμασμενο.
Alexlooker Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 και πως εφαρμοζεται αυτο το δικαιωμα στην πραξη;; απο το 96/100 των χρηστων δεν μπορει να εφαρμοστει και αυτη ειναι η ουσια στην πραξη. Ναι αν θελεις στειλε μου p.m. Υπαρχουν μερικα προγραμματα που το πετυχαινουν αυτο,αλλα δωρεαν ,αλλα με πληρωμη.Εγω ξερω ενα δωρεαν που το χρησιμοποιω μηνες τωρα και λειτουργει αψογα δοκιμασμενο. ολες οι παραμετροποιήσεις των windows γινονται απο windows-settings και με αλλαγες στην registry, (και λιγο Dos) ουτε προγραμματα ουτε plugins. A workaround to Turn Off Windows Update in Windows 10 ο τροπος ειναι ιδιος με τα win7. http://www.thewindowsclub.com/turn-off-windows-update-in-windows-10
benign Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 απο το 96/100 των χρηστων δεν μπορει να εφαρμοστει και αυτη ειναι η ουσια στην πραξη. ολες οι παραμετροποιήσεις των windows γινονται απο windows-settings και με αλλαγες στην registry, (και λιγο Dos) ουτε προγραμματα ουτε plugins. A workaround to Turn Off Windows Update in Windows 10 ο τροπος ειναι ιδιος με τα win7. http://www.thewindowsclub.com/turn-off-windows-update-in-windows-10 Χρησιμοποιω ,οπως εγραψα, προγραμμα δοκιμασμενο μηνες,χωρις προβλημα. Μικρο σε μεγεθος, το τρεχεις,επιλεγεις να εμποδιζει το windows update και το κλεινεις και τελειωσε η υποθεση μεσα σε 4 δευτερολεπτα. Και οταν μετα μερικους μηνες βγουν πολλα και δοκιμασμενα updates που δεν προκαλουν αλλα προβληματα στο λειτουργικο και θελει κανεις να κανει update, το ξανατρεχει,ολοκληρωνει τα updates και ξανα μετα μπλοκαρει αυτη τη λειτουργια του Windows 10.
toolate Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 ο βασικος λογος που εκανα rollback σε windows 7 100% χρηση συνδεσης με priority στο θεο,ουτε google δεν μπορουσα να μπω.και χωρις δυνατοτητα παυσης.(4Mbps) τα update των win7 ειναι low priority,και εχει δυνατοτητα παυσης. 1
benign Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Το ξερω και υπαρχουν χιλιαδες χρηστες παγκοσμια με αυτο το προβλημα. Το προγραμμα που βρηκα ειναι free και λειτουργει αψιογα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Kαταρχας ρε φιλε, γιατι εκανες υποβαθμιση απο 7 σε 10? Γρηγορα κανε αναβαθμιση σε 7. Δευτερον, πας να βγαλεις ακρη με τα ταγαρια του insomnia? Αυτοι θα σε βγαλουν εσενα τρελο και αχρηστο που δεν ξερεις τιποτα Οσον αφορα τα updates, αν τελικως κρατησεις τα 10αρια ασε τα να κανουν ενα update μια και καλη και μετα απενεργοποιησε τα οπως δειχνει ο πρωτος τροπος εδω. https://www.youtube.com/watch?v=m-bmRe0VEeQ Αλλα προσεχε εδω θα βγεις εσυ ο τρελος. Επισης αν θες να απαλαγεις απο το windows defender, εχω key για eset smart security μεχρι το 2020, στηλε μου pm. Τα χειροτερα windows που βγηκαν ποτε, καταρχας δες ποση ραμ σου τρωνε και ποσα processes τρεχουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Βαρειά χρήση Windows... ούτε στο Δημοτικό τόσο χρόνο ελεύθερο! Εσυ ρε φιλε τωρα δηλαδη τι τον κοροιδευεις, δεν θα σε ρωτησει πως θα ξοδευει τον χρονο του. Kαι με τον τροπο που χρησιμοποιει το pc του, εχει δει οτι τα 10αρια ειναι σκαρτα. -Σου λεει ο ενας, κανω 100 ωρες να βρω τον πινακα ελεγχου στα 10αρια Τον απαντανε: Κανε search εσυ φταις -Τα updates κανουν οτι γουσταρουν Τον απαντανε: Εσυ φταις εχεις λαθος κλειδι - Σε τρωει περισσοτερη ram ειναι πιο βαρια Τον απαντανε: Δεν ξερεις τι λες εσυ φταις - Εχεις θεμα με την αναλυση Τον απαντανε: Εσυ φταις θες αλλη οθονη - Παιζεις παιχνιδια και εχεις θεματα λογο των windows 10 Τον απαντανε:Βαρειά χρήση Windows... ούτε στο Δημοτικό τόσο χρόνο ελεύθερο! To oτι στα 7 δεν υπηρχαν αυτα δεν μας λεει κατι ε? Σταματηστε να υπερασπιζεστε μια εταιρια χωρις λογο. Το μονο καλο που εχουν τα 10αρια και λεω μπραβο ειναι το print screen και οτι στο task manager σου λεει speed απο internet και δισκο. Τιποτα αλλο, ουτε ενα αλλο θετικο. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις