173317 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 ηχεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 προς το παρον τα παλια μου σαν a τα wharefedale 9,3 και b τα wharefedale 9,5 σαμπ ενα ενεργο 100 watt yamaha ειδα μεγαλη διαφορα παντως και με τα ιδια ηχεια ποιο δυνατη ενταση και πολυ καθαρος ηχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ωραιος ο ηχος και απο τα wharefedale γενικως. Ισως λιγο μαλακος για τα δικα μου αυτια αλλα γενικα αρκετα καλο ηχο εχουν. Σε πολλους αρεσουν παρα πολυ ο ηχος τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ωραιος ο ηχος και απο τα wharefedale γενικως. Ισως λιγο μαλακος για τα δικα μου αυτια αλλα γενικα αρκετα καλο ηχο εχουν. Σε πολλους αρεσουν παρα πολυ ο ηχος τους. φιλε μου για ηχεια αγγλια η γερμανια ;-) οι πρωτοι τα wharefedale ειναι αγγλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 οχι ρε.... ειναι πολλοι που βγαζουν καλα ηχεια και Αμερικανικα παιζουν πολυ καλα ηχεια και η yamaha εχει εξαιρετικα. Δε διαφωνω παντως οτι Αγγλια Γερμανια ειναι πολλοι καλοι και οι 2. Εμεις Ελλαδα εχουμε τα roister...... πολυ καλα και αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 οχι ρε.... ειναι πολλοι που βγαζουν καλα ηχεια και Αμερικανικα παιζουν πολυ καλα ηχεια και η yamaha εχει εξαιρετικα. Δε διαφωνω παντως οτι Αγγλια Γερμανια ειναι πολλοι καλοι και οι 2. Εμεις Ελλαδα εχουμε τα roister...... πολυ καλα και αυτα. για yamaha δεν ακουσα καλα λογια, ψιλοκοιτουσα παλια τα σοαβο αλλα δεν εκατσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Έχω από το 2003 ηχεία audiopro, πάρα πολύ καλό ήχο επίσης https://www.audiopro.com από ότι βλέπω δεν τα βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 H yamaha εχει βγαλει κατι σειρες..... αστα. Εγω εδωσα τα dali 7 για τα soavo f901 και μονο που δε το μετανιωσα. Εξωπραγματικος ηχος. Η yamaha βγαζει ηχεια 70 χρονια τωρα ρε συ. ακομη και τα φθηνα της εχουν καλο ηχο. Στο απο πανω σπιτι εχω τα magnat 1002 τα οποια και αυτα μου αρεσουν. Πολυ τιμια για τα χρηματα τους και αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα