Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εγω πηρα το Xiaomi Redmi Note 4x Mediatek 10πυρινο

και ολο προβληματα μου βγαζει

αρχικα εχε προβλημα το ραδιο, αλλαζει σταθμους μονο του

δεν συγχονιζει παντα τα προγραμματα, gmail, messenger κτλ. οποτε θελει..

η μπαταρια με το ζορι μια μερα κραταει

δε ξερω αν φταιει η εκδοση με το mediatek αλλα το μετανιωσα

Άλλο το mtk και άλλο με τον snap.

Αυτό με το mtk δεν είναι το 4X

Εξάλλου το έχω πει και ποιο παλιά ότι αυτό με το mtk έχει προβλήματα .

Ο snap κάνει καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία και γενικά έχει καλύτερες αναβαθμίσεις .

Στα χαρτιά βέβαια ο mtk φαίνεται ποιο καλό και ποιο δυνατό,αλλά μόνο στα χαρτιά μένει.....

Screenshot για να δούμε....

Ποια εκδοση λογισμικου εχεις? Δες αν εχεις την global stable.

Αυτή την στιγμή η Global είναι Version: V8.2.1.0.MBFMIDL (MIUI8)

Ενώ η China είναι αυτή Version: V8.2.2.0.MBFCNDL (MIUI8)

Δημοσ.

Εχει καποιος εμπειρια με το παιχνιδι Hearthstone??Το τωρινο μου κινητο σερνεται ασχημα και γλυκοκοιταζω το redmi

Ποιο κινητό έχεις ?

Σε μένα μια χαρά έπαιζε(όταν το είχα )

Δημοσ.

παιδια εγω πηρα το Xiaomi Redmi Note 4x Mediatek 10πυρινο

και ολο προβληματα μου βγαζει

αρχικα εχε προβλημα το ραδιο, αλλαζει σταθμους μονο του

δεν συγχονιζει παντα τα προγραμματα, gmail, messenger κτλ. οποτε θελει..

η μπαταρια με το ζορι μια μερα κραταει

δε ξερω αν φταιει η εκδοση με το mediatek αλλα το μετανιωσα

Για τον συγχρονισμό κάνε τα παρακάτω:

Fixing notifications on MIUI

• Go to Settings app > Battery > Manage apps’ battery usage > Choose apps. Here, pick all the apps you want to receive notifications from and select “No restrictions”.

• Go to Security app > Permissions > Autostart. Here, pick all the apps you want to receive notifications from and toggle the switch to turn it on.

• Go to Settings app > Notifications > App notifications. Here, pick all the apps you want to receive notifications from, then turn the toggle for “Priority” on.

Για την μπαταρία (σε snapdragon) εχω βγάλει μέχρι και 10 ώρες SoT.

Camera όποιος μπορεί να κάνει root , να βάλει (μόνο σε snapdragon) το port της Google Camera HDR+

https://www.xda-developers.com/google-camera-updated-zero-shutter-lag-xiaomi/

Δημοσ.

Έχω αυτή την στιγμή 3

2 με 3/32 και 1 με 4/64

Εξαιρετικό,ταχύτατο, μπαταρία τέρας ,με την αναβάθμιση σε 7 έγινε ακόμα πιο smooth,το αρνητικό είναι η κάμερα ειδικά την νύχτα.

Μην τα θέλουμε όλα δικά μας ....

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να είναι το Global version και να υποστηρίζει την 800αρα μπάντα.

Αν θες σου λέω από πού τα πήρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Εκτός αν το πάρεις από τα σημεία πώλησης που θα πληρώσεις καπέλο 50€

Βγαίνω λιγο offtopic και κρατώ σαν μελλοντική γνώση τη θετική σου εμπειρία με το youhou. 

Προσφατα έψαχνα redmi κινητό για δικό μου άτομο και αυτό το "24 Μηνες Εγγύηση youhou" μου χτύπαγε στα ορια αστείου και troll για να μην ψωνίσω απο το συγκεκριμένο μαγαζί. Κατ'εμε λάθάκι marketing που σιγουρα τους κόστισε πελάτες. 

Spectacle.n_S5413.png

Δημοσ.

Βγαίνω λιγο offtopic και κρατώ σαν μελλοντική γνώση τη θετική σου εμπειρία με το youhou.

Προσφατα έψαχνα redmi κινητό για δικό μου άτομο και αυτό το "24 Μηνες Εγγύηση youhou" μου χτύπαγε στα ορια αστείου και troll για να μην ψωνίσω απο το συγκεκριμένο μαγαζί. Κατ'εμε λάθάκι marketing που σιγουρα τους κόστισε πελάτες.

Spectacle.n_S5413.png

Να σου πω την αλήθεια τα 2 έχω πάρει από εκεί και μάλιστα το 1 είναι και μεταχειρισμένο.

Συνήθως παίρνω μεταχειρισμένα(σε τέλεια κατάσταση) ή σφραγισμένα από Κίνα δεν με πολύ ενδιαφέρει η εγγύηση.

Απλώς ξέρω ότι έχει την 800αρα και την Global που είναι το ποιο βασικό.

Αν προσέχεις τα κινητά δεν υπάρχει θέμα.

Αν πάλι πέσεις σε ελαττωματική παρτίδα τότε εκεί αλλάζει το πράγμα.

Εγώ το συγκεκριμένο κατάστημα το λέω μόνο για τους 2 λόγους που ανέφερα πιο πάνω και όχι για την εγγύηση.

Όποιος θέλει εγγύηση πάει με το καπέλο στα σημεία πώλησης.....

Αν και βλέπω ότι σιγά σιγά κάνουν μερική "νερά"

http://www.insomnia.gr/topic/653072-xiaomi-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%83/ και είναι κρίμα για την Xiaomi και για την κάθε εταιρεία.

Δημοσ.

το πηγα πισω μηπως και το καλυπτει η εγγυηση τελικα

η μπαταρια ΧΩΡΙΣ χρηση, απλα ανοικτο με σβηστη οθονη με ανοικτο wifi & δεδομενα, κρατησε 30 ωρες

με χρηση καπου στις 16 ωρες

post-65619-0-32114700-1504292184_thumb.pngpost-65619-0-11979700-1504292195_thumb.png

Για τον συγχρονισμό κάνε τα παρακάτω:

Fixing notifications on MIUI

• Go to Settings app > Battery > Manage apps’ battery usage > Choose apps. Here, pick all the apps you want to receive notifications from and select “No restrictions”.

• Go to Security app > Permissions > Autostart. Here, pick all the apps you want to receive notifications from and toggle the switch to turn it on.

• Go to Settings app > Notifications > App notifications. Here, pick all the apps you want to receive notifications from, then turn the toggle for “Priority” on.

Για την μπαταρία (σε snapdragon) εχω βγάλει μέχρι και 10 ώρες SoT.

Camera όποιος μπορεί να κάνει root , να βάλει (μόνο σε snapdragon) το port της Google Camera HDR+

https://www.xda-developers.com/google-camera-updated-zero-shutter-lag-xiaomi/

προβλημα συγχρονισμου ειχε περισσοτερο στα widget που ειναι στην αρχικη οθονη.

δηλαδη στο ημερολογιο. αλλαζε η ημερα αλλα αυτο εμενε στη προηγουμενη μεχρι να κανω

ανανεωση χειροκινητα λολ

ισως να εφτιαχνε με αυτο που λες αλλα δε το εχω τωρα στα χερια μου

ειδωμεν

Δημοσ.

παιδια σημερα αγορασα το xiaomi redmi note 4x mediatek..ξερει καποιος να μου πει ποσες ωρες πρεπει να το φορτισω την πρωτη φορα?

Δημοσ.

παιδια σημερα αγορασα το xiaomi redmi note 4x mediatek..ξερει καποιος να μου πει ποσες ωρες πρεπει να το φορτισω την πρωτη φορα?

να το πας πισω, και να ζητησεις αλλαγη στην GLOBAL EDITION με SNAPDRAGON........!!!!   

ΑΝ θες, ακουσε με. εχω το REDMI PRO με τον X20 .....!!    πολυ καλο, ΑΛΛΑ το μειονεκτημα του, ειναι η υποστηριξη του MTK που ΔΕΝ εχει....!!!!! 

Δημοσ.

Redmi Note 4x με mediatek δεν υπάρχει το redmi Note 4 πήρες και αν είναι με mediatek το πας άμεσα πίσω και παίρνεις snapdragon γιατί πολύ απλά θα χτυπάς το κεφάλι σου, το έχουμε πει πολλές φορές μακριά από mediatek (παθών ο ίδιος με το redmi pro).

Δημοσ.

Redmi Note 4x με mediatek δεν υπάρχει το redmi Note 4 πήρες και αν είναι με mediatek το πας άμεσα πίσω και παίρνεις snapdragon γιατί πολύ απλά θα χτυπάς το κεφάλι σου, το έχουμε πει πολλές φορές μακριά από mediatek (παθών ο ίδιος με το redmi pro).

υπαρχει αλλα.... δεν εχει καμια σημασια......!!! 

https://www.skroutz.gr/s/11893169/Xiaomi-Redmi-Note-4X-MediaTek-64GB.html

το ζητημα ειναι να αλλαχτει επειγοντως....!!!!!

το REDMI PRO ηταν/ειναι τρομερo σαν συσκευη, αλλα δεν εχει την υποστηριξη που θα επρεπε, ουτε απο την Mediatek οσον αφορα τον επεξεργαστη, ουτε και απο την XIAOMI για ολα τα υπολοιπα....!!!  ΔΥΣΤΥΧΩΣ....!!  

Δημοσ.

Είναι τρομερό τηλέφωνο από αυτό γράφω αλλά λόγο επεξεργαστή δεν βλέπω να παίρνει 7αρα και από μπαταρία 4 με 5 ώρες οθόνη βαριά, αν αυτό το τηλέφωνο έβγαινε με snapdragon θα το είχα μέχρι να λιώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι τρομερό τηλέφωνο από αυτό γράφω αλλά λόγο επεξεργαστή δεν βλέπω να παίρνει 7αρα και από μπαταρία 4 με 5 ώρες οθόνη βαριά, αν αυτό το τηλέφωνο έβγαινε με snapdragon θα το είχα μέχρι να λιώσει.

μα κι εγω αυτο εχω (ακομα). ..!  οντως ειναι συσκευη ανωτερης κατηγοριας..!  οταν πρωτοβγηκε και εβλεπα τιμες (Κινας...εννοειται) δεν πιστευα οτι ηταν Under €200...!!  γι αυτο και το χτυπησα.

αλλα η MTK και η ΧΙΑΟΜΙ στην πορεια, μας απογοητευσαν...!!   

γι αυτο προσπαθουμε να προστατευσουμε τους επιδοξους αγοραστες...!! 

ΥΓ chios ποια ROM εχεις?

Δημοσ.

Την τελευταία αρωματισμένη 7.6.10 από τα δικά μας παιδιά, θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει, με πολύ καλή μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Την τελευταία αρωματισμένη 7.6.10 από τα δικά μας παιδιά, θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει, με πολύ καλή μπαταρία.

ΣΟΡΡΥ για το Off Topic, αλλα πιστευω οτι οι εμπειριες μας θα οδηγησουν τον TS σε σωστοτερη αποφαση.....!!! 

chios......,  κι εγω αυτη εχω, αλλα μου φαινεται οτι η προηγουμενη που ειχα  7,3., ... κατι, ηταν λιιιγο καλυτερη στη μπαταρια..!  νεω η τελευταια ειναι η πιο σταθερη και απροβληματιστη...!!!  

με χαλαρη χρηση τηλεφωνου + wifi βγαζω 2 μερες, αλλα την τριτη θελει οπωσδηποτε φορτιση.  

με την προηγουμενη εφτανα να βγαζω και την 3η μερα, και το βραδυ να μπαινει για φορτιση...!!!!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...