mak35 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 οποιος γνωριζει ας μου δωσει καποιες συμβουλες γιατι σκεφτομαι να το αγορασω και δεν ξερω αν αξιζει τα χρηματα
Beerloah Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το πήρε πρόσφατα ο κολλητός μου, άλλη φάση. Ταχύτατο, με ωραία σχεδίαση και οθόνη.
26ska Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το πήρα σήμερα,φοβερή συσκευή ποιοτικά για τα χρήματα της,ταχύτατη,αλλά στις φωτογραφίες σε σκοτεινές λήψεις δεν το έχει καθόλου.Αναμενω πως θα τα πάει η μπαταρία.Παντως σε σχέση απόδοσης τιμής παίρνει άριστα.
saruman123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Έχω αυτή την στιγμή 3 2 με 3/32 και 1 με 4/64 Εξαιρετικό,ταχύτατο, μπαταρία τέρας ,με την αναβάθμιση σε 7 έγινε ακόμα πιο smooth,το αρνητικό είναι η κάμερα ειδικά την νύχτα. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας .... Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να είναι το Global version και να υποστηρίζει την 800αρα μπάντα. Αν θες σου λέω από πού τα πήρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εκτός αν το πάρεις από τα σημεία πώλησης που θα πληρώσεις καπέλο 50€
mak35 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 αν μπορείς στείλε την ιστοσελίδα ΦΊΛΕ μου
saruman123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black
26ska Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Και από kaizer ,που το πήρα εγώ είναι κομπλέ!
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Έχω αυτή την στιγμή 3 2 με 3/32 και 1 με 4/64 Εξαιρετικό,ταχύτατο, μπαταρία τέρας ,με την αναβάθμιση σε 7 έγινε ακόμα πιο smooth,το αρνητικό είναι η κάμερα ειδικά την νύχτα. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας ....Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να είναι το Global version και να υποστηρίζει την 800αρα μπάντα. Αν θες σου λέω από πού τα πήρα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εκτός αν το πάρεις από τα σημεία πώλησης που θα πληρώσεις καπέλο 50€ Για το αρνητικο που γραφεις,κατεβασε το open camera
saruman123 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Για το αρνητικο που γραφεις,κατεβασε το open cameraΜανάρι δεν βγάζω φωτογραφίες ούτε τραβάω βίντεο με το κινητό.Έχω την φωτογραφική γι'αυτα τα θέματα.
AlienTechGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Πρόσφατα ήμουν και εγώ κάτοχος της συσκευής, και ουσιαστικά επιβεβαιώνω απόλυτα αυτά που έγραψαν οι υπόλοιποι. Το MIUI φοβερό, από ταχύτητα πάει σφαίρα ακόμα και σε αρκετά απαιτητικά παιχνίδια, η μπαταρία είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στην αγορά ανεξαρτήτως τιμής. Η σχεδίαση και η ποιότητα κατασκευής είναι σε εξαιρετικά επίπεδα. Το ηχείο είναι τυπικών επιδόσεων. Η κάμερα, την ημέρα βγάζει καλές φωτογραφίες αλλά υστερεί αρκετά στο βίντεο (χαμηλό bitrate ίσως). Την νύχτα προφανώς έχει θέμα αλλά σώζεται κάπως με την Open Camera. Εν ολίγοις, με διαφορά η καλύτερη συσκευή στα χρήματα του.
aledjo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια εγω πηρα το Xiaomi Redmi Note 4x Mediatek 10πυρινο και ολο προβληματα μου βγαζει αρχικα εχε προβλημα το ραδιο, αλλαζει σταθμους μονο του δεν συγχονιζει παντα τα προγραμματα, gmail, messenger κτλ. οποτε θελει.. η μπαταρια με το ζορι μια μερα κραταει δε ξερω αν φταιει η εκδοση με το mediatek αλλα το μετανιωσα
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια εγω πηρα το Xiaomi Redmi Note 4x Mediatek 10πυρινο και ολο προβληματα μου βγαζει αρχικα εχε προβλημα το ραδιο, αλλαζει σταθμους μονο του δεν συγχονιζει παντα τα προγραμματα, gmail, messenger κτλ. οποτε θελει.. η μπαταρια με το ζορι μια μερα κραταει δε ξερω αν φταιει η εκδοση με το mediatek αλλα το μετανιωσα Ποια εκδοση λογισμικου εχεις? Δες αν εχεις την global stable.
cabdik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 παιδια εγω πηρα το Xiaomi Redmi Note 4x Mediatek 10πυρινο και ολο προβληματα μου βγαζει αρχικα εχε προβλημα το ραδιο, αλλαζει σταθμους μονο του δεν συγχονιζει παντα τα προγραμματα, gmail, messenger κτλ. οποτε θελει.. η μπαταρια με το ζορι μια μερα κραταει δε ξερω αν φταιει η εκδοση με το mediatek αλλα το μετανιωσα ποια ROM Εχει? εκει ειναι το θεμα, και οχι ο MediaTek ή ο Snapdragon....!!! ο Mediatek εχει λιιιιιγο χειροτερη διαχειριση μπαταριας, αλλα οχι στο σημειο να κραταει μια μερα. ανετα βγαζει 2+..... αναλογα και την χρηση βεβαια. αν εισαι ολη μερα με ανοιχτα data- wifi -bluetooth, και ολη μερα ιντερνετ (=ανοιχτη οθονη) λογικο ειναι να την φας την μπαταρια...!! Αν θυμαμαι καλα, πρεπει να εχει γυρω στο 5-6ωρες SOT (Screen ON Time).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα