Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.Μεχρι χθες όταν ήθελα να διαγράψω μια εφαρμογή(πχ από αρχική οθόνη)ή να την καταργησω εντελως,κράταγα πατημένο το εικονίδιο της εφαρμογής,έβγαινε ένα μικρό μενού πανω απο την εφαρμογή,από το οποίο διάλεγα τη θέλω να κάνω με αυτήν.Σημερα αυτό το μενού έχει εξαφανιστεί και δεν μπορώ να διαγράψω καμία εφαρμογή παρά μόνο αν κάνω κατάργηση από τις ρυθμίσεις εφαρμογών.Μηπως εχω πατήσει κάτι κατά λάθος και δε το πήρα χαμπάρι?Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?Αλλιώς αν είναι να απευθυνθώ σε κάποιον τεχνικό.

• Like 1
Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι πριν 10 μέρες το είχα πάει στο σέρβις και μου άλλαξαν οθόνη γιατί είχε καεί σύμφωνα με τον έλεγχο.Και τώρα παρατηρώ πάλι σημάδια burn in στην οθόνη.Συν το πρόβλημα που αναφέρω τώρα...δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ σε κινητό το παραμικρό και τώρα συμβαίνει σε ναυαρχίδα.Υπαρχει ενδεχόμενο αλλαγής της συσκευής σε περίπτωση που είναι ελαττωματικό?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να το απαιτησω κάνοντας κάποια αίτηση ή να πάω στο συνήγορο του πολίτη?Όπως και να έχει εγώ θα τους τριξω τα δόντια όταν το πάω ξανά για σέρβις.

Δημοσ.

Στο συνήγορο του πολίτη θα πας μόνο αν δεν σε εξυπηρετήσουν.

Από την στιγμή που στο φτιάχνουν δεν μπορούν να κάνουν κάτι ....

Δημοσ.

Τελικά είχα πατήσει κάτι κατά λάθος στα developer options,το πήγα στο γερμανό και μετά από λίγο ψάξιμο το βρήκαν και το έφτιαξαν.Πάντως η οθόνη θέλει ξανά αλλαγή και μετά από 3-4 αποτυχημένες επισκευες μπορώ να κάνω αίτημα στη Samsung για αντικατάστασή συσκευής μου είπαν. Αν το σκεφτείς 2 οθόνες αλλαγμενες φτάνουν το κόστος της αρχικής συσκευής Πόσο μάλλον 3 και 4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...