Saramanda Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σας. Ειμαι νεος χρηστης και δεν βρηκα καταλληλοτερο μερος να ποσταρω. Λοιπον εχω μια ερωτηση, εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο που ειχε καποια αρχεια μεσα, πηγα να κανω φορματ το pc απο cd και μου ελεγε οτι ειχε κατεστραμενα αρχεια οποτε κατεβασα το MediaCreationTool απο το σαιτ της microsoft και περασα τα windows μεσα στον σκληρο ετσι εβαλα τα windows. ΑΛΛΑ αλλαξε και ο σκληρος απο 320 GB εγινε 32 οπως φαινεται στη φωτο ( http://prntscr.com/gfdz5d ) που ανεβασα και θελω να τον επαναφερω. Αν υπαρχει τροπος να ξαναβρω και τα αρχεια που ειχε πριν θα ειναι μεγαλο +. Αλλιως δε χαθηκε και ο κοσμος. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα guide η καποιο βιντεο ? Ευχαριστω πολυ.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ο εξωτερικός δίσκος που ήταν 320gb και τώρα είναι 31.9gb στη φωτογραφία.., στη διαχείριση δίσκων πόσο τον βλέπει πλέον το σύστημα ένα είναι αυτό?? και μπορείς επίσης εφόσον σε άλλο δίσκο είναι το λειτουργικό σύστημα να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα να ελέγξει τον εξωτερικό και εάν μπορέσει να σου φέρει τα αρχεία σου πίσω.
Saramanda Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Βλεπει 1 παρτισιον 32 gb FAT32 και αλλο ενα παρτισιον 290 GB και γραφει Lost partition. Ok σε ευχαριστω πολυ!
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Είχε αρχεία ο σκληρός και του έκανες φορματ? Ωρε μπράβο.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αστειεύεται το παπί.. , τότε εγκατέστησε Site: αυτο και χωρίς να γράψεις τίποτα άλλο στο δίσκο βάλτο να ψάξει και δες τι μπορείς να πάρεις πίσω.
Saramanda Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 οποιος βιαζεται σκονταφτει :Ρ ναι αυτο το προγραμμα το εβαλα και μου βρηκε μπολικα.. ομως για να τα κανω restore ηθελε 70 δολαρια για να αγορασω την pro version ! εν τελη απλα τα εσβησα ολα και ενωσα τα partitions για να επαναφερω τον δισκο γιατι κουραστηκα ΧΔ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα