Zaxos85 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο: Μπορώ να στείλω live location με οποιοδήποτε άλλο κινητό εκτός από το δικό μου! Η συσκευή είναι Samsung s7 με android 7, τα πάντα είναι πλήρως ενημερωμένα και το messenger δεν έχει άλλη διαθέσιμη αναβάθμιση. Επίσης το messenger έχει όλες τις απαραίτητες άδειες για να χρησιμοποιήσει τοποθεσία. Μπορώ να στείλω σκέτο location αλλά όχι live διότι δεν υπάρχει καν σαν επιλογή! Υπάρχει και κάτι ακόμα περίεργο που δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σχετίζεται. Στο κινητό του αδερφού μου πχ (Samsung Note 4), έχοντας την τελευταία ενημέρωση του Messenger (όπως κι εγώ), εμφανίζεται διαφορετικό μενού μέσα στο παράθυρο της συζήτησης! Στις φωτογραφίες φαίνεται ακριβώς αυτό, τι βλέπω στο κάτω μέρος της οθόνης μέσα σε μία συζήτηση, Όποιος έχει καμία καλή ιδέα ας μου την πει!! Ευχαριστώ!
Zaxos85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μετά από ψάξιμο και δοκιμές, βρήκα το πρόβλημα αλλά όχι τη λύση! Το πρόβλημα είναι στον λογαριασμό μου και όχι στη συσκευή, την εφαρμογή ή στις ρυθμίσεις της. Πρακτικά, αν στη συσκευή μου κάνω log in με άλλο λογαριασμό, το Live location λειτουργεί κανονικά. Αν μπω με τον δικό μου λογαριασμό σε άλλη συσκευή που το live location λειτουργεί, πάλι δεν εμφανιζεται πουθενά η επιλογή στον δικό μου λογαριασμό! Όταν πρωτοχρησιμοποιεί κανείς το live location, το messenger ζητάει μια έξτα άδεια. Προφανώς την πρώτη φορά πάτησα όχι. Το πρόβλημα είναι πως τώρα δεν υπάρχει πουθενά σαν επιλογή να ξαναβρώ αυτή την άδεια και να πατήσω ναι... Έχω δοκιμάσει απεγκατάσταση της εφαρμογής, καθαρισμό μνήμης cache κλπ χωρίς αποτέλεσμα. Έστειλα και μήνυμα-αναφορά στο messenger αλλά καμία απάντηση.. Καμία άλλη πρόταση?
dkmaster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή αν πατήσεις το συν δίπλα από το εικονίδιο της κάμερας και πατήσεις τοποθεσία δεν σου βγάζει τον οδηγό του live location;
Zaxos85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ακριβώς έτσι! Στέλνω μια φωτογραφία για να δεις ακριβώς τι βλέπω..
dkmaster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Περίεργο. Εγώ αν πατήσω όχι στον οδηγό και έπειτα πάλι το συν και την τοποθεσια μου βγάζει μια μπάρα που λέει κοινοποίηση τοποθεσίας live για 60 λεπτά.
Zaxos85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Περίεργο δε λες τίποτα. Έχω φρίξει από τα νευρα μου με αυτό το θέμα. Φαίνεται τόσο απλό και δεν υπάρχει τίποτα σχετικό. Έχω διαβάσει τόσα ψιλά γράμματα σε messenger και facebook.. Επίσης έχω λιώσει στο google και δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά από κανέναν άλλο.
dkmaster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αν πας στα δικαιώματα της εφαρμογής και τα ανοίξεις όλα έτσι για να δούμε;
Zaxos85 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Τέτοιες κινήσεις ήταν οι πρώτες που δοκίμασα. Είναι όλα όπως πρέπει. Άλλωστε μπορώ να στείλω τοποθεσία αλλά όχι Live. Οι ρυθμίσεις του κινητού μου είναι όπως πρέπει αφού αν κάνω log in με άλλον λογαριασμό λειτουργεί κανονικά. Ο δικός μου λογαριασμός δεν λειτουργεί ούτε στο δικό μου κινητό ούτε σε άλλο! Άρα προφανώς μιλάμε για κάποια ρύθμιση του λογαριασμού μου που δεν υπάρχει πουθενά, νιώθω ότι έχω διαβάσει κάθε πιθανή επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις..
paf21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Δεν είναι θέμα δικαιωμάτων. Έχω ψάξει όλες τις πιθανές ρυθμίσεις σε Facebook και Messenger και δεν έχω βρει λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα