logistoulis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 επεσε το τελευταιο καστρο που ηταν η LG. δυστυχώς, ίσως αξίζει να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε με κινέζους..
Heybro Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Και μόλις ολοκληρώθηκαν οι πωλήσεις του S8...Έχει μαύρο ιστορικό η LG μην βιάζεσαι. Overall πάντως ναι πιστεύω είναι αρκετά καλύτερο το v30 από το S8. Αν είχε 6gb ram και ir θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Έχω και απαλλαγή ΦΠΑ θα έβγαινε τσάμπα. Για να δουμε τι επιπτωση θα εχει στην τιμη του g6. Δειχνει πανεμορφο παντως και σε εμφανιση και σε panel. Μια καλη τιμουλα να εχει και θα τα παει πολυ καλα. Αναμενω προσωπικα εντυπωσεις και reviews και την πορεια της τιμης να δω αν θα παω σε g6 η αυτο. Πόσο ακόμα να πέσει το g6? Καλά το ir Blaster ( Υπέρυθρες - Πολυτηλεκοντρόλ ) τι τους πήραζε και το βγάλανε ; Είναι ο μόνος λόγος για να μη πάω στο V30 . Όταν τα φτύσει το V10 μπορεί να πάρω το V20 ..... Δεν βγάζεις άκρη με αυτούς. Από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά LG και Samsung το έχουν αφαιρέσει. Xiaomi Huawei ευτυχώς το έχουν ακόμα. γιατί δυστυχώς; ευτυχώς να λες.. εκτός αν τη βρίσκεις να σκας ανούσια πολλά λεφτά δίχως λόγο το θέμα είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες μας με σχετικά λογικό κόστος, προσωπικά δε με αφορά ούτε η μεταπώληση αφού του κινητό μου αφού του έχω αλλάξει τα φώτα συνήθως το χαρίζω σε κάνα συγγενή ούτε να το βάλω σε θήκες κτλ και να μην το αγγίζω ποτέ το smartphone είναι εργαλείο, απλά έχει γίνει lifestyle gadget και κάτι για να αισθάνονται κάποιοι ότι κάνουν κάτι σπουδαίο (?) κάνοντας όμως πολύ πιο βαριά χρήση από το 99.9999% των χρηστών προτιμώ να την κάνω με 300αρι και όχι με 800αρι+ και μιλώντας για χρήση και όχι για lifestyle παπαριές φυσικά ξενερώνω με την κατάντια των γυάλινων συσκευών χωρίς ράδιο, υπέρυθρες, αφαιρούμενες μπαταρίες κτλ.. αυτά είναι καραγκιοζιές για τους όντως χρήστες smartphone και όχι καφετέριας.. το να προσθέτεις 5 καλά πράγματα (γρήγορη φόρτιση, καλύτερη κάμερα, δαχτυλικό αποτύπωμα..) και να αφαιρείς άλλα 5 για να κάνεις τη συσκευή σου πιο "γλυκούλα" ξερωγώ δεν είναι εξέλιξη (και πάλι καλά που απέτυχε το θέμα με τις sd και επανήλθαν) , είναι απλά τα απόνερα της επιτυχίας του καρκινώματος που λέγεται apple Άψογος τα είπες όλα 1
duende Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 καλο και χρυσο το v30, αλλα αν δεν ερθει επισημα στη χωρα μας (οπως δεν ηρθε ουτε το g6) και δεν εχει καμια υποστηριξη, να το "βρασω".. επισης, να δουμε αν θα επαναλαβει τη βλακεια του να δωσει wireless charging αμερικη και hi-fi dac κορεα μονο
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω απορω που πουλανε το g5 ακομα 405 ευρω παραπανω 30 ευρω απο το g6 και δεν κοκκινηζουν, τώρα που βγηκε και το β30; λογικη δεν;
Dias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μας δουλεύει η Qualcomm. Υποτίθεται θα είχαμε υποστήριξη του συστήματος Galileo απο τον SD820 (με ενα firmware update) και τώρα στον 835 ακόμα δεν υποστηρίζεται..
Unabomber Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 $810 US 800 UK http://www.gsmarena.com/lg_v30_pricing_uk_and_us_revealed-news-27493.php Αντε και στα $999
Abudi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 LG V30 REVIEW: GROUNDBREAKING PHONE WITH A DEAL-BREAKING FLAW (the verge)
jokr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Αν κάποιος ψάχνει κινητό που να γράφει καλα βίντεο και φωτογραφίες είναι μονόδρομος το v30. Ειχα την ευκαιρία να παίξω μαζί του και μου έκανε εντύπωση η κάμερα του!
thelos257 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Παρα πολυ δυνατο για μενα προσωπικα παιδια ετοιμαστειτε ερχεται στην Ελληνικη και Κυριακη αγορα πολυ συντομος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα