Hal9000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Η LG εντυπωσίασε σήμερα στο Βερολίνο, στα πλαίσια της έκθεσης IFA, όπου παρουσίασε το V30, το κορυφαίο της smartphone για το 2017. Tο V30 έρχεται χωρίς τη δεύτερη οθόνη που υπήρξε το σήμα κατατεθέν της σειράς, και πλέον η παρουσία της γίνεται μέσω λογισμικού σε μορφή μπάρας μέσα στο λειτουργικό. Η απόφαση αυτή γίνεται προς όφελος της κεντρικής εντυπωσιακής οθόνης των 6 ιντσών, τεχνολογίας OLED, όπου τα περιθώρια περιμετρικά είναι ελάχιστα όπως συνέβη άλλωστε και με το G6. Η ποιότητα κατασκευής κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, ενώ είναι αδιάβροχο με υποστήριξη του προτύπου IP68. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Snapdragon 835 με 4GB μνήμης και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου που αποτελούν εγγύηση για τις κορυφαίες επιδόσεις του κινητού. Εκτός από την οθόνη, αυτό που ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία στο V30 είναι η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος με αισθητήρες στα 16 και 13MP. Ο πρώτος μάλιστα έχει διάφραγμα f/1.6, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε smartphone. Ο συνδυασμός και των δύο, σε συνδυασμό με το λογισμικό, επιτρέπει σύμφωνα με την LG την καταγραφή βίντεο κινηματογραφικής ποιότητας, χρησιμοποιώντας κάποιο από τα 15 διαθέσιμα φίλτρα που δίνουν διαφορετικό χρωματικό τόνο στο βίντεο. Ακόμα με το χαρακτηριστικό point to zoom, μπορούμε να κάνουμε zoom σε συγκεκριμένο μέρος και όχι στο κέντρο, όπου και πάλι η όλη διαδικασία δίνει μια «κινηματογραφική αίσθηση». Παραμένει πάντα η δυνατότητα λήψεων ευρυγώνιων φωτοφραφιών, με την παραμόρφωση να έχει μειωθεί αισθητά. Ακόμα και οι ηχητικές δυνατότητες του V30 βρίσκονται σε κορυφαίο επίπεδο εξαιτίας υποστήριξης Hi-Fi αλλά και του B&O Play, λογότυπου του οποίου υπάρχει στο πίσω μέρος. Εκεί βρίσκουμε και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η πρόσβαση στη συσκευή μπορεί να γίνει και με αναγνώριση προσώπου. Τέλος η LG επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχει μοντέλο Plus με περισσότερη μνήμη ενώ δεν προέβη σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με την τιμή του V30 η οποία όπως μαθαίνουμε θα είναι αρκετά υψηλή. Όπως και στο G6 έτσι και τώρα μαθαίνουμε ακόμα ότι επίσημα συσκευή δε θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας, με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να καταφύγουν στις γνωστές "ανεπίσημες" λύσεις.
Alexis166 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Εμενα μου αρεσε παρα πολυ.Αντε να δούμε και σε τι τιμή θα μας ερθει 1
SIP1995 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Να'ναι καλά το skroutz...πάντως αρκετό καλό και πολλά υποσχόμενο, ειδικά στη κάμερα. Επισης θελω να δω σύγκριση για την οθόνη μεταξύ του S8+ ή Note 8.
Abudi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Πέρα από κλασικές κομπλεξικές γραφικότητες ορισμένων γραφικά κομπλεξικών ανθρώπων που έχουν ήδη γραφτεί ή/και θα γραφτούν, το συγκεκριμένο μοντέλο "τσεκάρει" σχεδόν όλα τα κουτάκια σε features που πρέπει (κατ'εμέ) να έχει το flagship του 2017: - Μεγάλο screen-to-body ratio- Αδιαβροχοποίηση - Τουλάχιστον 32GB εσωτερικής μνήμης - Ασύρματη φόρτιση - Γρήγορη φόρτιση - "Επίκαιρα" specs - Επαρκώς φωτεινή οθόνη (απ'όσο διάβασα) - Πολύ ενδιαφέρον και εύχρηστο σύστημα διπλής κάμερας (zoom και monochrome κλπ, είναι gimmicks κατά τη γνώμη μου. Δώσε μου την κάμερα του S8 κάθε μέρα κι ας μην έχει μια ανούσια δεύτερη) - Επεκτάσιμη μνήμη - Headphone jack (ναι, πρέπει να υπάρχει dedicated θύρα για ακουστικά, δεν είναι αναχρονιστικό).Προφανώς η τιμή του θα είναι πολύ υψηλή για τον μέσο καταναλωτή, αλλά γι'αυτό υπάρχουν και τα "μεσαίας τιμής" smartphones. 17
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μια χαρα μοντελο που θα κοντραρει s8 και τα υπολοιπα δυνατα. 1
Televue Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μια απορία προς όλους τους φίλους. Ένα κινητό είναι πιο πιθανό να βραχεί, ή, να πέσει κάπου και να χτυπήσει / σπάσει / ραγίσει - τουλάχιστον η πλάτη του. Πολύ θετική η αδιαβροχοποίηση, αλλά το πίσω τζαμάκι αντί του αλουμινίου γιατί ακριβώς είναι καλύτερο? πραγματικά ποτέ δεν το κατάλαβα. Για εμένα προσωπικά είναι ένα βήμα εμπρός (αδιάβροχο) και δύο προς τα πίσω (πίσω τζάμι) - στο design αναφέρομαι και όχι στα specs. Αν είναι να φοράς θήκη στο κινητό πάει στράφι και ο σχεδιασμός και το grasp που αυτός θέλει να επιτύχει. Το ίδιο έκανε φέτος και η HTC. Κατά τα άλλα το V30 φαίνεται πολύ super!
Abudi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μια απορία προς όλους τους φίλους. Ένα κινητό είναι πιο πιθανό να βραχεί, ή, να πέσει κάπου και να χτυπήσει / σπάσει / ραγίσει - τουλάχιστον η πλάτη του. Πολύ θετική η αδιαβροχοποίηση, αλλά το πίσω τζαμάκι αντί του αλουμινίου γιατί ακριβώς είναι καλύτερο? πραγματικά ποτέ δεν το κατάλαβα. Για εμένα προσωπικά είναι ένα βήμα εμπρός (αδιάβροχο) και δύο προς τα πίσω (πίσω τζάμι) - στο design αναφέρομαι και όχι στα specs. Αν είναι να φοράς θήκη στο κινητό πάει στράφι και ο σχεδιασμός και το grasp που αυτός θέλει να επιτύχει. Το ίδιο έκανε φέτος και η HTC. Κατά τα άλλα το V30 φαίνεται πολύ super! Και όλοι οι άλλοι το κάνουν. Διότι με το αλουμίνιο δε λειτουργεί το wireless charging. Για να υποστηρίζει η συσκευή wireless charging πρέπει το ενδιάμεσο υλικό να είναι πλαστικό/γυαλί/κεραμικό. Όχι μέταλλο. Γι'αυτό το επιλέγουν το γυαλί. 3
x_vagos_x Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Όλα θα κριθούν στην κάμερα και το bootloop.
Abudi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Όλα θα κριθούν στην κάμερα και το bootloop. Η κάμερα νομίζω είναι ακριβώς η ίδια με το G6. Που νομίζω απέσπασε καλές κριτικές. Όχι η καλυτερη, αλλά επαρκώς καλή
Amix Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Η κάμερα νομίζω είναι ακριβώς η ίδια με το G6. Που νομίζω απέσπασε καλές κριτικές. Όχι η καλυτερη, αλλά επαρκώς καλή Η φωτογραφιες στο V30 φενονται μακραν καλυτερες απο του G6.Λογικα δεν ειναι η ιδια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Και μόλις ολοκληρώθηκαν οι πωλήσεις του S8... 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Παρα πολυ καλο κινητο.. Η σειρα V αρχιζει και δινει πνοη στα LG.. Αναμενω να δω δειγματα απο την νεα καταπληκτικη σε specs διπλη καμερα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα