Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί υπάρχει περίπτωση κάποιος να πιάσει πάνω από 50; Πάντως μέχρι στιγμής το ping ειναι σταθερό στα online games και χωρίς αποσυνδέσεις. Επίσης το upload σταθερό στα στα 9,50. Πολύ καλά δηλαδή. Στην ουσία χάνω μόνο 5mbs σε σχέση με αυτούς που είναι σε καμπίνα, αλλά έχω και διπλάσιο upload. Σημαντικό. Αν παραμείνει ως έχει η κατάσταση, θα είμαι ικανοποιημένος. Μην ξεχνάς ότι απέχω 550 μέτρα από το ΑΚ, λογικό να υπάρχει κάποια απώλεια.

Αυτός που παίρνει από καμπίνα, έχει μέγιστη ταχύτητα στον Θεό και ο συγχρονισμός καρφί στο 50άρι που είναι το συμβόλαιο.

Εσύ έχεις μέγιστη ταχύτητα 54, μεγαλύτερη από το όριο του πακέτου σου αλλά δεν πιάνεις. Μέγιστη ταχύτητα σημαίνει ότι τόσο υπολογίζει η συσκευής σου ότι πρέπει να είναι ο συγχρονισμός, βάσει των υπόλοιπων στοιχείων της γραμμής. Είναι γεγονός ότι με 13,4dB εξασθένιση, είναι σχεδόν σίγουρο το 50άρι.

Αν είσαι ικανοποιημένος, τότε μια χαρά είναι όλα.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι ευχαριστημένος. Μιλάμε οτι δίνω τα ίδια με πριν και τώρα κατεβάζω με μέγιστο 5.40,ενω τότε με 1,80. Τεράστια διαφορά. Και το upload x10 παραπανω.

Δημοσ.

Παιδια μια ερώτηση. Εκανα αίτηση για VDSL 50Mbps.

Με τον υπάλληλο που μίλησα και μου έλεγε διάφορες πληροφορίες, σε καποια στιγμη μου είπε οτι στο 30άρι πακέτο θα πιάνω 28-30Mbps, και στο 50άρι, η ταχύτητα θα ειναι απο 40 μέχρι 48Mbps.

Καταλαβαινω πως λένε μικρότερες ταχύτητες απο αυτές που λογικά θα ειναι οι πραγματικές για να ειναι καλυμμένοι αλλα τοσο μεγάλη διαφορα στο 50άρι;;

Όσοι έχετε κανει αίτηση αυτές τις ταχύτητες σας είπαν οτι θα πιάνετε; Αν ειναι να πιάνω 40, μετά καλυτερα θα ηταν να έβαζα το 30αρι πακέτο.

Δημοσ.

Η διαφορα ηταν 1 ευρώ μεταξύ των 2 πακέτων. Ουτε που υπαρχει δηλαδή διαφορα..

Απλα μου φάνηκε περίεργο διότι πρώτα με την κοπέλα που μίλησα στο τεχνικο τμημα την ρωτησα τι ταχύτητες να αναμένω περιπου και στα 2 πακέτα και μου είπε οτι διότι ακομη δεν εχει γίνει καμια σύνδεση VDSL δεν μπορει να κανει μετρήσεις ώστε να μου πει.

Απ'οτι καταλαβαινω ο 2ος υπάλληλος που μίλησα μετά και μου έδωσε την προσφορά, έβαλε μια μεγάλη απόκλιση στην πραγματική ταχύτητα ώστε να ειναι καλυμμένος.

Οπως και να χει θα ενημερώσω οταν γίνει η σύνδεση

Δημοσ.

Όσοι έχετε κανει αίτηση αυτές τις ταχύτητες σας είπαν οτι θα πιάνετε; Αν ειναι να πιάνω 40, μετά καλυτερα θα ηταν να έβαζα το 30αρι πακέτο.

εμενα μου ειπαν 45 με 50, και πιανω 49. αλλα εξαρταται και απο την περιοχη φανταζομαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...