Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα πως δεν έχω φίλτρο, πότε δεν είχα εδώ και 9 χρόνια. Και απο  αυτα που διαβαζω δε χρειαζομαι φιλτρο οταν εχω VOIP τηλεφωνια, οπως γινετια με την CYTA.

Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος;

Επεξ/σία από elpaso1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Modem κατευθείαν στην πρίζα χωρίς να μεσολαβεί τίποτα... μετά 2 σταθερά στις 2 θήρες που σου δίνει για να έχεις τηλ. και τέλος. Ούτε φίλτρα ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Ετσι το εχω, δεν υπαρχει καποιο θεμα με την συνδεσμολογια. Το θεμα ειναι τι μπορω να κανω. Αλλαγη προφιλ, να δηλωσω βλαβη, κατι αλλο;

Οσα reboot και να κανω δε βελτιωνεται η ταχυτητα.

Δημοσ.

Να τους πεις τι αντιμετωπίζεις, να τους ρωτήσεις που είσαι τελικά συνδεμένος και πόσο απέχει. Είναι απαράδεκτο το attainable να σου λέει τόσο και να μη πιάνει με reboots εγώ με ΟΤΕ που έχει η οικογένεια μου τους λέει χαμηλότερο και κλειδώνει σε υψηλότερο.

Δημοσ.

Κι αν είναι θέμα καλωδίωσης (εσωτερικής ή εξωτερικής);

Αν είναι της εξωτερικής, πόσο σίγουρο είναι ότι θα επιληφθεί ο ΟΤΕ (που δικές του είναι όλες οι γραμμές);

Αν είναι της εσωτερικής, και ο τεχνικός βρει ότι όλα είναι ΟΚ στον κατανεμητή της οικοδομής αλλά υπάρχει πρόβλημα από εκεί μέχρι το διαμέρισμα και του χρεώσουν άσκοπη μετάβαση τεχνικού;

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά να ζητήσω αλλαγή προφίλ; fast path; Δε θέλω να χάσω σε ταχύτητα. Το ping είναι κατά 10-15ms παραπάνω σε σχέση με την adsl, αλλά θυμάμαι ότι είχα ζητήσει αλλαγή στο noise margin, για αυτό είχα μικρότερο ping.

Τηλέφωνο σίγουρα θα τους πάρω, ίσως μπορούμε να το διορθώσουν εκ'των έσω.

Δημοσ.

Επισης δε ξερω αν φταιει το ρουτερ ή κατι αλλο, αλλα μεσω wifi πιανω 10mbs στο download μονο και μου δειχνει ping 66ms, ενω το ρουτερ το εχω διπλα. Δοκιμη με 2 ταμπλετ και 2 κινητα.

Το περιεργο ειναι οτι το ενα κινητο ( oppo find 7a ) ενω δειχνει να ειναι συνδεδεμενο, δεν εχει ιντερνετ, θα πρεπει να αποσυνδεθω και να συνδεθω ξανα. Πολυ σοβαρο προβλημα, καθως ειναι το κυριο μου κινητο και το χρειαζομαι για αρκετες ειδοποιησεις σχετικα με την δουλεια μου.. Δλδ μπορει το βραδυ να αποσυνδεθει και να μην εχω ιντερνετ ολο το βραδυ. Αυτο με το παλιο το ρουτερ δεν υπηρχε..

Δημοσ.

Σε ποιο κανάλι είναι το WiFi?

post-248498-0-98199500-1504569119_thumb.png

Και επειδη πραγματικα το εχω περιεργεια.. Τo upload γιατι το δινουν παντα και με το παραπανω; Δεν επηρεαζεται απο αποστασεις και καλωδιωσεις; Δλδ γιατι στο Upload εχω καθαρο 10αρι;

post-248498-0-20867900-1504572362_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπερα. Διαβασα αυτα που ειπε ο SexBox, και σαν νεος χρηστης vdsl ειπα να ρωτησω.

Σημερα κιολας εγινε η συνδεση της γραμμης μου nova vdsl. 

Εχω βαλει πανω το splitter που ηρθε μαζι με το router. Δεν χρειαζεται? να το βγαλω?

Τα στατιστικα μου νομιζω καλα ειναι.

Σορρυ απλα δεν λεει να ανοιξω δικο μου θεμα μονο και μονο για αυτο.

Δημοσ.

Καλησπερα. Διαβασα αυτα που ειπε ο SexBox, και σαν νεος χρηστης vdsl ειπα να ρωτησω.

Σημερα κιολας εγινε η συνδεση της γραμμης μου nova vdsl. 

Εχω βαλει πανω το splitter που ηρθε μαζι με το router. Δεν χρειαζεται? να το βγαλω?

Τα στατιστικα μου νομιζω καλα ειναι.

Σορρυ απλα δεν λεει να ανοιξω δικο μου θεμα μονο και μονο για αυτο.

Μια χαρά τα στατιστικά σου! Παίρνεις το Maximum που σου δίνουν 98-100%. Να μη βγάλεις το Splitter γιατί η Nova δεν έχει VoIP τηλεφωνία και το έχεις ανάγκη.

Δημοσ.

Μετα απο 25 λεπτα σε αναμονη το σηκωσαν τα αλανια της cyta. Με ρωτουσε διαφορα πραγματακια, εαν εχω φιλτρο, αποσταση πριζας με ρουτερ, εαν γραφει στην πριζα πανω "ΟΤΕ" κτλ.. Ολα ηταν αρνητικα ( με την καλη εννοια ) ειπε οτι θα δηλωσει βλαβη χαμηλου συγχρονισμου και θα με ξαναπαρουν τηλεφωνο.

Να περιμενω τηλεφωνο μετα απο 1 μηνα; Θελω να προλαβω την υπαναχωρηση..

Σχετικα με το κινητο, ουτε με το καναλι 11 λειτουργει σωστα.. Δειχνει συνδεδεμενο στο wifi, αλλα δεν εχει ιντερνετ, αλλα ουτε το δειχνει και στις ρυθμισεις του ρουτερ να εχει συνδεθει σαν συσκευη. Με το που κλεινω το wifi και το ανοιγω, ξανασυνδεεται αλλα αυτη τη φορα σωστα και αμεσως εμφανιζεται και στις ρυθμισεις του ρουτερ. Μετα απο λιγη ωρα αναμονη ξαναβγαινει.. Μαλλον το κινητο εφαγε φλασια με το νεο ρουτερ, δε καταλαβαινω τι ακριβως συμβαινει.. Εχω δοκιμασει να αλλαξω και αρκετες ρυθμισεις μεσα απο το κινητο, αλλα παλι τα ιδια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...