elpaso1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 10000/33816 kbps Attainable Rate(Up/Down) 29331/42120 kbps Noise Margin(Up/Down) 19.3/6 dB Line Attenuation(Up/Down) 25.6/18.7 dB Output Power(Up/Down) 6.4/11.7 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 43/143 Interleave Delay(Up/Down) 1/7 ms INP(Up/Down) 0.5/1 symbols Profile 12a Showtime Start 0 h 34 min 0 s LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/6 FEC Errors(Up/Down) 0/2340 Το line Attenuation δεν ειναι πολυ μεγαλο; Και το noise; Θα εχω θεμα με χαμηλο ping και αποσυνδεσεις;
SeXBOX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μια χαρά είναι το Noise... αυτό που πρέπει να σε προβληματίζει είναι ότι πλήρωσες για 50αρα; και πιάνεις 33.816; Για κανε πολλά Reboot μπας και πιάσεις καλύτερα κάποια στιγμή στατιστικά.
elpaso1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δεν εχω φιλτρα. Ειμαι με cyta δε ξερω αν παιζει ρολο. Τηλεφωνο Voip και ιντερνετ. Αναβαθμιση εγινε απο 24αρα που επιανα 15, οποτε τωρα ειμαι στα 2πλασια και κατι παραπανω. Μεγιστη ταχυτητα τα 4,12 MB/s. Οχι και ασχημα. Συνδεομαι σε ΑΚ λογικα που απεχει κοντα στα 700 μετρα. Το θετικο ειναι το upload που δεκαπλασιαστηκε απο 0,1 σε 1MB/s!
lion2486 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δεν εχω φιλτρα. Ειμαι με cyta δε ξερω αν παιζει ρολο. Τηλεφωνο Voip και ιντερνετ. Αναβαθμιση εγινε απο 24αρα που επιανα 15, οποτε τωρα ειμαι στα 2πλασια και κατι παραπανω. Μεγιστη ταχυτητα τα 4,12 MB/s. Οχι και ασχημα. Συνδεομαι σε ΑΚ λογικα που απεχει κοντα στα 700 μετρα. Το θετικο ειναι το upload που δεκαπλασιαστηκε απο 0,1 σε 1MB/s! Το είχα δει σε κάποια πακέτα της Cyta οτι δίνει ανάλογα 5 ή 10 Mbps στο upload. Πως και πήρες 10?
elpaso1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δεν ξερω. Παντως στο μεγιστο λεει αυτα : Attainable Rate(Up/Down) 29331/42120 kbps Αλλα θα επρεπε να ειμαι πιο κοντα στο ΑΚ.
SeXBOX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δεν εχω φιλτρα. Ειμαι με cyta δε ξερω αν παιζει ρολο. Τηλεφωνο Voip και ιντερνετ. Αναβαθμιση εγινε απο 24αρα που επιανα 15, οποτε τωρα ειμαι στα 2πλασια και κατι παραπανω. Μεγιστη ταχυτητα τα 4,12 MB/s. Οχι και ασχημα. Συνδεομαι σε ΑΚ λογικα που απεχει κοντα στα 700 μετρα. Το θετικο ειναι το upload που δεκαπλασιαστηκε απο 0,1 σε 1MB/s! 700 μετρά δικαιολογεί απώλεια μόνο 4-5mbps... αν έβαλες 50αρα και όχι την 35αρα τότε κανε reboots μέχρι να κλειδώσεις καλύτερα. Αν δεν τα καταφέρεις, βλάβη αμέσως... γιατί να πληρώνεις κάτι που σου υπόσχονται και δεν το έχεις; Υ.Γ. Επίσης θέλω να δω screenshot αν γίνεται γιατί copy paste βάζεις ότι θες.
timos71 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το είχα δει σε κάποια πακέτα της Cyta οτι δίνει ανάλογα 5 ή 10 Mbps στο upload. Πως και πήρες 10? αν παίρνεις vdsl απο α/κ δίνουν 10mbps upload. Πάντως πιστεύω οτι θα έπρεπε να συγχρονίζεις αρκετά παραπάνω αν οχι τα 50 που θα ηταν δυσκολο τουλαχιστον καπου κοντα στα 45. Κοίταξε μηπως υπάρχει πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση σου.
SaFiS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Πάρε τηλέφωνο στο 13811 και ζήτα να σε βάλουν σε 8b profile. Θα κερδίσεις πάρα πολύ στο Down...
elpaso1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Υ.Γ. Επίσης θέλω να δω screenshot αν γίνεται γιατί copy paste βάζεις ότι θες. Τί ακριβως δεν πιστευεις; Ping στο Speedtest εχω 15-17ms. Το θεμα ειναι οτι θελω να εχω σταθερη συνδεση και καλο Ping, επειδη παιζω αρκετα online games. Το 8b profile τι ειναι;
SaFiS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Διαφορετικές συχνότητες. Θα κόψει από τα μέγιστα του Up και θα δώσει στο Down. Οπότε τα 29Mbps που έχεις μέγιστα, θα πάνε κάπου στα 15Mbps...
elpaso1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Τα μέγιστα παντως δεν είναι αληθινά. Απλά για να υπάρχουν. Παρατηρώ ότι το upload τρώει αρκετό bandwidth από την σύνδεση. Και στα 5Mbs να το βάλω κολλάει το ίντερνετ. Από την άλλη είναι καλή φάση γιατί κρατάω καλό ratio σε torrents. Θα δω πως τα πάει και στο online gaming και θα δω τι θα κάνω. Πάντως δε με χαλάει που η ταχύτητα διπλασιαστηκε. Εξάλλου και όταν είχα 24αρα, 14 έπιανα. Πάλι βλάβη να δήλωνα; Άλλοι πιάνουν 2 και 3, τι να πουν και αυτοί; Αυτό που θέλω είναι να έχω μηδενικές αποσυνδέσεις.
elpaso1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτο που καταλαβαινω με το Attainable Rate ειναι πως αυτες οι τιμες ειναι οι μεγιστες που μπορει να πιασει το ρουτερ μου. Βλεπω αρκετους που εχουν ιδιες τιμες στο Download σε Attainable Rate και Actual Rate. Εξαλλου αν γινουν σωστοι υπολογισμοι, οντως θα επρεπε να πιανω 40+ εαν απεχω 511 μετρα απο το ΑΚ. Πως μπορω να μαθω εαν παιρνω ιντερνετ απο το DSLAM η απο καποια καμπινα; Λογικα το πρωτο.. Και πως μπορω να τους πω να με συνδεσουν σε καμπινα; Δε με νοιαζουν τα 10Mbps στο Upload, Download Θελω!Βυρωνα μενω, Εμπεδοκλεους τερμα πανω. Υπαρχουν καμπινες κοντα μου απ'οτι βλεπω.. Η πιο κοντινη στα 200 μετρα. Αλλα απεχει 2 οικοδομικα τετραγωνα. Που παιρνω τηλεφωνο για να μου αλλαξουν το προφιλ; Ειναι σιγουρα το 8b καλυτερο απο το 12a; Καποιος φιλος ειπε για φιλτρο, αλλα δεν εχω βαλει ποτε μου και δε ξερω αν μπαινει απο τη στιγμη που το τηλεφωνο συνδεεται στο ρουτερ. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2017 από elpaso1
panos- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι δεν χρειάζεται router. Μήπως έχεις splitter πριν το router για επιστροφή τηλεφωνίας σε άλλη πρίζα; Αν ναι βγάλτο και συνδεσε απευθείας το modem με την πρίζα και το σταθερό σου πάνω στην θύρα 1 του modem.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα