washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 O Κλέμεν τώρα... ...και ο τώρα κλαίμεν 8
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Bασικα ειναι αν οχι το πιο μαγκικο, τοτε απο τα πλεον επικα χρυσα σε ευρωμπασκετ... Εσβησε τα 2 τεραστια φαβορι, Ισπανια και Σερβια σε ημιτελικο. Με διαιτησια που σιγουρα δεν την βοηθησε σε κανεναν εκ των 2 ματς... Μιλαμε για ομαδα που πριν την εναρξη του ευρωμπασκετ κανεις δεν την εβλεπε για φαβορι οχι για χρυσο, αλλα ουτε καν για μεταλλιο.
deltagama Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω οτι το πιο μαγκικο ήταν το δικό μας το 87 καθώς τότε δεν υπηρχαμε στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ πριν το τουρνουά 3
washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω οτι το πιο μαγκικο ήταν το δικό μας το 87 καθώς τότε δεν υπηρχαμε στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ πριν το τουρνουά ...πιο μάγκικο ήταν σίγουρα το δικό μας, αφού το πήραμε εμείς 9
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Η Σλοβενία ήταν ανέκαθεν δύναμη στο ευρωπαϊκό basket, εύκολα έφτανε στους 8, δυσκολότερα σε ημιτελικά και ποτέ σε τελικό. Τώρα έφτασαν σε τελικό και πήραν και το κύπελο. Πιστεύω δεν είναι απλά ομάδα πυροτέχνημα αλλά θα παγιωθεί στις πρώτες θέσεις. Έγινε πολύ καλύτερη και πλέον θα ανταγωνίζεται άνετα Σερβία και Ισπανία. Όποιος την βρει στο πέρασμά του σε επόμενες διοργανώσεις, θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι της. Γνωρίζει κανείς σε ποιά ομάδα παίζει ο Ντόσιτς; Είναι στο NBA μήπως ή σε ευρωπαϊκή ομάδα; 1
~mxls~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ο Ντράγκιτς το άξιζε περισσότερο από Μπογκντάνοβιτς. ...σε ποιά ομάδα παίζει ο Ντόσιτς; Είναι στο NBA μήπως ή σε ευρωπαϊκή ομάδα;Ρεάλ Μ....πιο μάγκικο ήταν σίγουρα το δικό μας, αφού το πήραμε εμείς Σωστός. 1
washcloud Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωρίζει κανείς σε ποιά ομάδα παίζει ο Ντόσιτς; Είναι στο NBA μήπως ή σε ευρωπαϊκή ομάδα; 4
~mxls~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Είσοδος-επιτάφιος για Ντονσιτς. Υπερβολικό, ενα στραμπουλιγμα ήταν, λολ
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Φοβερος τελικος το '95, Τζορτζεβιτς vs Μαρτσουλιονις, με τον δευτερο να ειναι και MVP τουρνουα.. Σαν impact ομως, δεν συγκρινεται με αυτο που εκανε ο Ντραγκιτς και πολυ περισσοτερο ο Γκαλης.
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Είσοδος-επιτάφιος για Ντονσιτς. Υπερβολικό, ενα στραμπουλιγμα ήταν, λολ Ελα ντε διάβαζα κι εγώ σχόλια κι έλεγα έπαθε χιαστό, και βλέπω μετά (ευτυχως) στραμπουληγμα
~mxls~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Και έτσι φίλοι μου καλοί μένεις για πάντα στην ιστορία του μπάσκετ. Ό,τι και να γίνει, ο Ντράγκιτς θα αποτελεί σημείο αναφοράς. Αυτός είναι ο λόγος wash που έγραψα για κλάμα του δικού μας Giannis. Όταν τελειώσεις την καριέρα, κανείς δεν θα θυμάται τα συμβόλαια που πληρώθηκες. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Και έτσι φίλοι μου καλοί μένεις για πάντα στην ιστορία του μπάσκετ. Ό,τι και να γίνει, ο Ντράγκιτς θα αποτελεί σημείο αναφοράς. Αυτός είναι ο λόγος wash που έγραψα για κλάμα του δικού μας Giannis. Όταν τελειώσεις την καριέρα, κανείς δεν θα θυμάται τα συμβόλαια που πληρώθηκες. Εννοείται αυτό. Οι παίκτες καταγράφονται στην ιστορία μέσω στατιστικών για τα διάφορα ρεκορ που πετυχαίνουν, το "πάχος" των συμβολαίων που υπογράφουν με τους συλλόγους τους απασχολεί μόνο τους δημοσιογραφίσκους που απλά αναμασάνε μια "αθλητική" είδηση μεταγραφές κτλ για να έχουν κάτι να λένε στον κόσμο.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Και έτσι φίλοι μου καλοί μένεις για πάντα στην ιστορία του μπάσκετ. Ό,τι και να γίνει, ο Ντράγκιτς θα αποτελεί σημείο αναφοράς. Αυτός είναι ο λόγος wash που έγραψα για κλάμα του δικού μας Giannis. Όταν τελειώσεις την καριέρα, κανείς δεν θα θυμάται τα συμβόλαια που πληρώθηκες. Νταξει ο Giannis θα μπει HOF αλλά ναι ισως να μην παρει τιτλο αν μεινει στο Milwaukee για παντα. Οντως φετος ηταν ευκαιρία οπως αποδείχτηκε απο τα αποτελεσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα