Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μονο η Σερβια υπο προυποθέσεις. Αλλά παιζει να το παρει πιο ανετα απο οτι το '09 ή το '11. 2
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Παιχταρας ο Μαρκανεν των Φινλανδων, καλή η επιλογη των Τιμπεργουλβς, σοου Ντραγκιτς.
washcloud Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 ...όποιος έχει το απαιτούμενο θράσος, ας πει ότι η θέση μας είναι πιο πάνω από αυτή την Φινλανδία... 2
coyote2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καταπληκτικό Μπάσκετ Πολωνία Φιλανδία, 2 παρατάσεις 1
KaRouLi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Νομίζω αύριο θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Την χθεσινή Φιλανδία δε ξέρω πως μπορούμε να την κερδίσουμε.
margaritagr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ντερμπι το σερβια τουρκια Μπραβο Σερβοι!
PostHelper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Χανουν οι Γαλλοι απο τους Πολωνους 8 ποντους στο ημιχρονο και μου αρεσει που απορουν οι 2 της ΕΡΤ για τους Γαλλους μα γιατι χανουν, γιατι παιζουν ετσι, γιατι δεν τα βαζουν? (προφανως κανοντας αντιπαραβολη με εμας) Γιατι οι Πολωνοι παιζουν αμυνα ειναι η απαντηση. Εμεις παιζαμε κατι αλλο.... Η αληθεια ειναι οτι και οι Γαλλοι ειναι λιγο πιο κατω σε ενεργεια απο οταν παιζανε με εμας.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Κλασικα οι Κροατες ζορίζουν τους Ισπανους.
KaRouLi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Χανουν οι Γαλλοι απο τους Πολωνους 8 ποντους στο ημιχρονο και μου αρεσει που απορουν οι 2 της ΕΡΤ για τους Γαλλους μα γιατι χανουν, γιατι παιζουν ετσι, γιατι δεν τα βαζουν? (προφανως κανοντας αντιπαραβολη με εμας) Γιατι οι Πολωνοι παιζουν αμυνα ειναι η απαντηση. Εμεις παιζαμε κατι αλλο.... Η αληθεια ειναι οτι και οι Γαλλοι ειναι λιγο πιο κατω σε ενεργεια απο οταν παιζανε με εμας. Τους δώσαμε το χώρο να κάνουν ό,τι ήθελαν, οπότε βγάλανε ενέργεια. Η Πολωνία τελικά έχει ομάδα. Ζόρισε τους Γάλλους κι άξιζε να νικήσει και πάλεψε με Φιλανδία. Και τα 2 τελευταία παιχνίδια που έχουμε θα είναι ζόρικα. Για να δούμε. Πάντως, όντως, καμία ομάδα δε παίζει τρομερά πέραν της Ισπανίας. Θέλω να δω η Ιταλία τι θα κάνει.
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 1ος σε ασίστ ο Στρέλνιεκς, ως τωρα μαζί με Κοπονεν. 7.5/αγώνα! 2
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Fiba δινει ρεσιτάλ με τους άμπαλους διαιτητές που έχει μαζέψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα