Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2017

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιος που ανοιξες το θεμα Chrisxxx
Νικησε μολις τωρα το Βελγιο την ΜΒ πηγε στο ποντο. Περιμενα καλυτερο παιχνιδι απο τους Βελγρους. Περιμενω να δω Ισπανια - Μαυροβουνιο και Ρωσια τουρκια το βραδυ.
Στο τελευταιο αναμενεται να εχει και πολιτικη χρεια με ψιλοχαμο.

Τι εννοεις νικησε, ημιχρονο ειναι. Ωραιο ματς, χαλαρο. 

• Like 1
  • Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοεις νικησε, ημιχρονο ειναι. Ωραιο ματς, χαλαρο. 

Ναι λαθος που δεν το προσθεσα παραπανω για το ημιχρονο ηθελα να γραψω. Ημιχρονο και στο Ουγγαρια - Κροατια, πολυ σκληροι οι Ουγγροι.

Δημοσ.

Προσκυνάμε Πορζίνγκις εβγαλε 4 συνεχόμενες χαιλαιτ φασεις απο το 23-24 ταπα - τριποντα - ταπα - καρφωμα μεσα σε 30". Ρησπεκτ.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο και το Ουγγαρια - Κρατια. Λιγο η απειρια των Ουγγρων, συν του οτι εφυγε τραυματιες ο Χαγκα, και μια δοση βοηθειας απο τους τρεις, εδωσαν την νικη στους Κροατες.

Φοβερο και το παιχνιδι του εθνικου Πορζινγκις εναντιον της Σερβιας.

Δημοσ.

Aκόμα περιμένω να μου απαντήσεις σε ότι σε ρώτησα χτες.

Σε εμενα απευθυνεσαι; Σημερα εγραψα στο θεμα, καπου μπερδευτηκες.

Δημοσ.

Ξεμειναν απο δυναμεις, φοβερο παιχνιδι.

Μπορω να πω οτι ειναι μακραν η καλυτερη αρχη Ευρωπαικου μπασκετ που εχω δει ποτε με τοσα αμφίρροπα παιχνιδια. Μακαρι να συνεχισουν ολοι ετσι δυναμικα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεμειναν απο δυναμεις, φοβερο παιχνιδι.

Μπορω να πω οτι ειναι μακραν η καλυτερη αρχη Ευρωπαικου μπασκετ που εχω δει ποτε με τοσα αμφίρροπα παιχνιδια. Μακαρι να συνεχισουν ολοι ετσι δυναμικα.

Αν εξαιρεσεις Ελλάδα αντε και Γαλλια οι αλλοι ειναι εμφανως πιο ετοιμοι και μια ταχύτητα πανω. Πρεπει να κανουμε catch up μεχρι να τελειώσει ο ομιλος μας.

• Like 1
Δημοσ.

Προτιμας να ακους επευφημίες για παικτες που παιξανε καλα, η για παικτες που αραζανε στο παγκο;

Με αυτα που γραφεις, περισσοτερο για εμπαθεια στον ιδιο το παικτη φαινεται, παρα για κριτικη στους εκφωνητες. Ο Αντετοκουνμπο επαιξε πολυ καλα, εκανε περισσοτερα απο αυτα που περιμεναν, εξυμνήθηκε για το παιχνιδι του. Απλα πραγματα.

Αντι να μιλανε για τους υπολοιπους αμπαλους, και να υπολογισουν ενα θεωρητικο εναλλακτικο συμπαν οπου δεν θα επαιζε καλα, ασχοληθηκαν με αυτον σημερα. Που το περιεργο;

Ti περισσότερο έκανε?

Προτιμώ να ακούω αντικειμενική περιγραφή του ματς και των παικτών που βλέπω και ξέρω.

Τον μίντι να βαζες να περιγράψει, στοιχηματίζω ότι θες πως πιο αντικειμενικό σχολιασμό θα έκανε για τον παίκτη αντετοκούνμπο, και ας παιζει στην ομάδα του.

Σε εμενα απευθυνεσαι; Σημερα εγραψα στο θεμα, καπου μπερδευτηκες.

Λοιπόν?

Προτιμας να ακους επευφημίες για παικτες που παιξανε καλα, η για παικτες που αραζανε στο παγκο;

Με αυτα που γραφεις, περισσοτερο για εμπαθεια στον ιδιο το παικτη φαινεται, παρα για κριτικη στους εκφωνητες. Ο Αντετοκουνμπο επαιξε πολυ καλα, εκανε περισσοτερα απο αυτα που περιμεναν, εξυμνήθηκε για το παιχνιδι του. Απλα πραγματα.

Αντι να μιλανε για τους υπολοιπους αμπαλους, και να υπολογισουν ενα θεωρητικο εναλλακτικο συμπαν οπου δεν θα επαιζε καλα, ασχοληθηκαν με αυτον σημερα. Που το περιεργο;

Ti περισσότερο έκανε?

Προτιμώ να ακούω αντικειμενική περιγραφή του ματς και των παικτών που βλέπω και ξέρω.

Τον μίντι να βαζες να περιγράψει, στοιχηματίζω ότι θες πως πιο αντικειμενικό σχολιασμό θα έκανε για τον παίκτη αντετοκούνμπο, και ας παιζει στην ομάδα του.

Δημοσ.

XGOL σου απαντησα στο αντιστοιχο θεμα, εδω ειναι για το Eurobasket.

Αν εξαιρεσεις Ελλάδα αντε και Γαλλια οι αλλοι ειναι εμφανως πιο ετοιμοι και μια ταχύτητα πανω. Πρεπει να κανουμε catch up μεχρι να τελειώσει ο ομιλος μας.

Πραγματι. Η Πολωνια ριχνει και τρωει πολυ ξυλο, και η Σλοβενια βαζει ποντους με ολους τους δυνατους τροπους. Ειδαμε και τι εγινε με τους Σλοβενους την τελευταια φορα.

Η Φινλανδια εχει επισης πολυ ποιοτικη ομαδα, χωρια φυσικα που παιζει -πολυ δυνατη μαλιστα- εδρα.

Μεγαλυτερος εχθρος μας ειναι η νοοτροπια μας πολυ φοβαμαι. Εχουνε μεινει πολλοι ακομα στην ιδεα του μπασκετικου χαρτη του 2005. Αλλαξανε απειρα απο τοτε ομως..

Θα παει για ντερμπυ η Ρωσσια απο οτι φαινεται, για να δουμε.

Δημοσ.

Εξαιρετική η αμυνα των τουρκων με καποια ανοχή στο ξύλο απο τους διαιτητες θα προκαλεσει αρκετα προβλήματα σε καθε αντιπαλο και λόγω εδρας. 

Δημοσ.

...τα βυζγιά της Μαρίας Παπαδοπούλου, μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, για έχω καιρό να ΕΕΕΕΕΕ έτσι μου φαίνεται, θέλω να πω...;

Δημοσ.

Και μερικα στατιστικα απο την ΦΙΜΠΑ για τα Eurobasket(και στα προκριματικα για ευρωμπασκετ).......

Περισσοτερες συνεχομενες νικες:
gh56676666.png

Μικροτερα σκορ απο μια ομαδα:
yiuyui798798789.png

Μεγαλυτερα σκορ απο μια ομαδα:
hhjk7889898888.png

Μεγαλυτερη διαφορά σκορ:
hjhj89089080989098.png

Μεγαλυτερο ευρος σκορ με το οποιο ΝΙΚΗΣΕ καθε ομαδα:
hjhj890890809890.png

Μεγαλυτερο ευρος σκορ με το οποιο ΕΧΑΣΕ καθε ομαδα(εδω βρηκα ενα λαθος: Δανια):
hjhj8908908098909845.png

Μεταλλια για καθε χωρα:
jkljkl787887878.png

Μεγαλυτερος μεσος όρος ποντων για παικτες(ΘΡΥΛΙΚΟΣ Νικος Γκαλης πανω απο ολους με διαφορά):
hjkhk897898988988.png

Μεγαλυτερος αριθμος ποντων για παικτες(οι ποντοι σημερα του Γκασολ δεν ειναι μεσα):
bb87897898.png

Μεγαλυτερος αριθμος ποντων σε εναν αγωνα για παικτες:
hjhkj787897899.png

Δημοσ.

Μπορουν ανετα να το δωσουν στην ισπανια απο τωρα. Απο οσες ομαδες εχω δει αδυνατω να δω ποιος θα τους κοντραρει στα ισια. Ειναι υπερπληρης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...