Προς το περιεχόμενο

Επίσημο το Samsung Gear Fit2 Pro

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως αναμενόταν, η Samsung ανακοίνωσε σήμερα το νέο της wristband, το Gear Fit2 Pro.

Το νέο Gear Fit2 Pro που τρέχει το λειτουργικό σύστημα της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας Tizen OS, και είναι αδιάβροχο μέχρι και σε βάθος 50 μέτρων διαθέτει κυρτή οθόνη Super AMOLED με διαγώνιο 1,5 ιντσών. Η οθόνη υποστηρίζει ανάλυση 216 x 432 pixels.

Στο εσωτερικό του, το Gear Fit2 Pro διαθέτει 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου (2GB διαθέσιμα) και μπαταρία 200mAh (σύμφωνα με την εταιρεία με περιστασιακή χρήση η αυτονομία αγγίζει τις πέντε μέρες ενώ με συχνή χρήση τις τρεις με τέσσερις μέρες). Εξοπλίζεται με accelerometer, με barometer, με gyroscope και heart rate monitor καθώς και με GPS, με WiFi 802.11b/g/n και με Bluetooth 4.2.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όταν γυμνάζεστε, η συσκευή της Samsung είναι σε θέση να ανιχνεύει το είδος της άσκησης αυτόματα και να τη καταγράφει, είτε τρέχετε ή παίζετε τένις. Η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμα το κόστος ή την ημερομηνία διάθεσης της συσκευής, ωστόσο παλαιότερες αναφορές έκαναν λόγο για τιμή $199,99.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδη εσυ ποσο θα το κοστολογουσες?

Να το δινανε δωρο μαζι με τα cheetos??

Δώρων με το s8+ η μόνο του στα 100 ευρώ, λόγος ότι το προηγούμενο είχε για τα πανυγιρια μετρήσεις-ακρίβεια μετρήσεων, αλλά βρίσκουν οι εταιρείες θύματα σαν εσένα και τα κάνουν!

Θα το έπερνα αλλά με χαλάει η αυτονομία... θέλω 15 μέρες minimum.

Υπάρχουν και με 6 μήνες αυτονομία αλλά δεν έχουν τέτοια οθόνη ή δεν έχουν οθόνη. Διαλέγεις και παίρνεις.

Υπάρχουν και με 6 μήνες αυτονομία αλλά δεν έχουν τέτοια οθόνη ή δεν έχουν οθόνη. Διαλέγεις και παίρνεις.

Συμφωνώ.

Έχω το Mi Band 2. Το φορτίζω κάθε 20-30 μέρες (εξαρτάται από τη χρήση)

Σκέφτομαι πολύ να αγοράσω το Gear fit 2 αλλά αυτό που με ξενίζει είναι ότι θα πρέπει να το φορτίζω κάθε 3-5 μέρες minimum... και ακόμα απλά το σκέφτομαι..

BTW άσχετο... αλλά ρε insomnia κάντε και καμιά καλύτερη παρουσίαση για εμάς που ενδιαφερόμαστε.. έστω και λίγο.

Σημασία δε του δώσατε.. ούτε ένα βιντεάκι ούτε τίποτα λέμε..

Δώρων με το s8+ η μόνο του στα 100 ευρώ, λόγος ότι το προηγούμενο είχε για τα πανυγιρια μετρήσεις-ακρίβεια μετρήσεων, αλλά βρίσκουν οι εταιρείες θύματα σαν εσένα και τα κάνουν!

Δε θα το παρω.. Γτ απλα δε το θελω.. 

Αλλο αυτο ομως και αλλο να θεωρεις την τιμολογηση του αδικη επειδη και μονο εχεις μαθει να γκρινιαζεις για τα παντα λες και η καθε Samsung πρεπει να κοιταει πρωτιστως τη δικη σου τσεπη..

Οποτε καλο θα ηταν μη σκεφτεσαι με τα δικα σου κριτηρια, γτ αν κοιταξεις ολες τις χωρες του κοσμου και το πληθυσμο φανταζομαι πως θα καταληξεις οτι η Ελλαδα δεν ειναι το κεντρο του κοσμου..

Η Samsung ειναι μια εταιρεια που ακολουθει τους συγχρονους νομους του εμποριου οπως και καθε αλλη μεγαλη εταιρεια.

Δεν ειναι ουτε φιλανθρωπικο ιδρυμα ουτε εχει ειδικες τιμολογησεις για τη χωρα του ΠΟΤΕ με τον ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ..

Και γω θα ηθελα Iphone 8 στα 150 ευρω αλλα περιοριζομαι το βραδυ οταν κλεινω τα ματια μου σε τετοιες σκεψεις...

• Like 2

Ξανά λέω, η επιδόσεις σε ακρίβεια του προηγούμενου μοντέλου δεν δικαιολογούν την τιμή αυτου, ειδικά όταν υπάρχει το mi2 που σε δική μου κόντρα μεταξύ τους και με κινητό το mi των 30 ευρώ πάτησε το Samsung σε ακρίβεια μετρήσεων. Τα περί τσέπης και γκρίνιας τα βγάζεις από το κεφάλι σου φίλε μου, εγώ εξ αρχής δικαιολογησα την άποψη μου με βάση την προσωπική μου εμπειρία, και εν τέλη ως αθλητής επέλεξα το mi2 για να κάνω την δουλειά μου.

Καλως επελεξες και οτι επελεξες λοιπον.. Απο κει και περα στο πιο πανω μηνυμα μου στη δευτερη παραγραφο γραφω τι ισχυει.

Απο κει και περα ουτε μας πιεζει καποιος να παρουμε κατι ουτε τιποτα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...