v.sarantakos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Καλημέρα, Τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω στο router μου ώστε να μπορώ να δώ απόμακρα τις κάμερες του καταγραφικού μου. Ευχαριστώ.
Ledis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 port forward στις πόρτες που χρησιμοποιεί το καταγραφικο
pavloa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Πες μας τι μάρκα είναι το καταγραφικό.. Θα πρέπει να ανοίξεις κάποιες πόρτες στο ρουτερ και να αγοράσεις ένα domain.
v.sarantakos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα Είναι δυο καταγραφικά ένα στο εξοχικό TurboX και ένα στο γραφέιο, που θα το δώ και θα σας πώ γιατι δεν θυμάμαι. Ηταν πακέτο με 4 κάμερες καλωδιώσεις και καταγραφικό. Domain είχα κάνει για του γραφείου στο Noip.com αλλά δεν κατάφερα κάτι. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.
slk200gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 τα καινουρια καταγραφικα (εδω και 4-5 χρονια ) εχουν δικο τους ddns και κατα την ρυθμιση ανοιγουν μονα τους τις πορτες που θελουν,δες αν εχουν τετοια υποστηρξη ,με το noip ειχα γανιασει και εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα