ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δεν ήξερα που να αναρτήσω το θέμα . Αν είναι σε λάθος section ας μεταφερθεί Εδώ και χρόνια λόγω μεγάλης απόστασης από το κέντρο , παλιά καλώδια κλπ κλπ υπάρχει χαμηλή ποιότητα φωνής στα 2 τηλέφωνα που έχουμε εδώ. Όχι πάντα αλλά 7 στις 10 φορές. Αν χτυπήσει η μια συσκευή υπάρχει θέμα (δεν ακουγόμαστε καλά στον πελάτη και τον ακούμε λίγο χαμηλά). Αν μιλάει η μια συσκευή και χτυπήσει και η αλλη το πρόβλημα δεν υπάρχει στην δεύτερη. Τεσπα Με λίγα λόγια ήρθαν χτες από τον ΟΤΕ και έκαναν τις μετρήσεις τους. Μέχρι κάτω που έρχονται τα καλώδια από το κέντρο δεν υπάρχει θέμα. Πριν το Τηλεφωνικό κέντρο έχει αλλο ενα κουτάκι με κλέμες και ουτε εκει υπήρχε θέμα. Έβγαλαν πόρισμα οτι φταιει το κέντρο Το θέμα είναι τι μπορεί να φταιει στο κέντρο? Το κεντρό ειναι το auerswald compact 5020 voip και πάνω πάνε 2 γραμμές pstn . Δεν έχω ξανασχοληθεί με Τ/Κ αλλά θα πρέπει να βρω την λύση . Το έχει δουλέψει κάποιος αυτό?Να αλλάξω τα καλώδια ?. Να βάλω καινούργια βυσματάκια? Να τσεκάρω μήπως τα καλώδια προς τα τηλέφωνα εχουν κάποιο θέμα? Τα παραπανω ξέρω να τα κάνω αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και τι σχέση έχει το Τ/Κ με την ποιότητα της φωνής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα