Προς το περιεχόμενο

Acer Predator X35 HDR G-SYNC 200HZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 274
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

512 backlight zones αυτό, αντί για 384 που θα έχουν τα υπόλοιπα. Γενικά μιλάμε για το απόλυτο gaming monitor.

True HDR

3440*1440

200Hz

G-Sync

VA

Τo VA panel δεν σας πειράζει? Τι να τα κάνεις τα 200 hz αν κάθε τι σκούρο όταν κουνιέται έχει γύρω του σκιές από ghosting?

Το VA μόνο μπορεί να σου βγάλει πραγματικό HDR, το IPS με το 1000:1 contrast είναι για γέλια.

Δημοσ.

Αν σου κάτσει τόσο κακό κομμάτι σε IPS το κάνεις RMA, πάει από απάλευτο μέχρι να μην το καταλαβαίνεις καν. Το ghosting όμως δεν φτιάχνεται. Το ghosting μας γυρνάει πίσω σε εποχές 1999 όταν οι LCD ήταν στην αρχή.  

Αν το AMVA το λύνει το πρόβλημα πάω πάσο άλλα το λύνει?

• Like 2
Δημοσ.

Το VA μόνο μπορεί να σου βγάλει πραγματικό HDR, το IPS με το 1000:1 contrast είναι για γέλια.

Δεκτό αυτό αλλά ακόμα και για τα επόμενα 2-3 χρόνια δεν υπάρχει σοβαρό content για HDR αν δεν κάνω λάθος. 

Δημοσ.

Έφαγαν ναι, αφού το HDR ακόμα broken είναι στα Win10..Τα ζώα της M$ πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να αφήσουν τις μπούρδες με τα insider builds κλπ και να επικεντρωθούν στο να φτιάξουν μια σταθερή RTM.

Δεκτό αυτό αλλά ακόμα και για τα επόμενα 2-3 χρόνια δεν υπάρχει σοβαρό content για HDR αν δεν κάνω λάθος. 

Τι εννοείς ; Όλα τα παιχνίδια σχεδόν πλέον έχουν HDR..

Δημοσ.

hdr, oled και τα σχετικα τσαμπα τα περιμενετε (προσωπικη αποψη)

Οπως και το 4Κ. 10 χρονια ακουω 4Κ και δεν υπαρχει τπτ σε 4Κ

Και μη μου πειτε για τα ψευτικα τα upscaling των κονσολων

Δημοσ.

Έφαγαν ναι, αφού το HDR ακόμα broken είναι στα Win10..Τα ζώα της M$ πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να αφήσουν τις μπούρδες με τα insider builds κλπ και να επικεντρωθούν στο να φτιάξουν μια σταθερή RTM.

Τι εννοείς ; Όλα τα παιχνίδια σχεδόν πλέον έχουν HDR..

Περίπου, διάβασε αυτό. Είναι πολύ νωρίς για αυτή την τεχνολογία ακόμα. Δεν λέω ότι αν κάποιος πάρει μόνιτορ να μην πάρει hdr, φυσικά να πάρει, αλλά hdr + ghosting εγώ προσωπικά δεν θέλω. Περιμένω την γενιά VA χωρίς ghosting ξέρω ότι θα έρθει.

http://www.pcgamer.com/what-hdr-means-for-pc-gaming/

Δημοσ.

Το 2007 που κυκλοφορούσε περιεχόμενο με 1080/720P(Οι πρώτοι BD τίτλοι κυκλοφόρησαν το 2006) εσύ άκουγες για 4K ; Μια χαρά υπάρχουν 4K ταινίες και τα παιχνίδια τρέχουν σε 4K εφόσον έχεις το κατάλληλο HW.

Περίπου, διάβασε αυτό. Είναι πολύ νωρίς για αυτή την τεχνολογία ακόμα. Δεν λέω ότι αν κάποιος πάρει μόνιτορ να μην πάρει hdr, φυσικά να πάρει, αλλά hdr + ghosting εγώ προσωπικά δεν θέλω. Περιμένω την γενιά VA χωρίς ghosting ξέρω ότι θα έρθει.

http://www.pcgamer.com/what-hdr-means-for-pc-gaming/

Είναι νωρίς απ' την άποψη ότι πρέπει να τα σκάσεις χοντρά ακόμα, αλλιώς μια χαρά αξιοποιείται το HDR. Επίσης να πούμε ότι το HDR έχει μεγαλύτερο wow factor από το jump 1080P -> 4K.

Δημοσ.

Είναι νωρίς απ' την άποψη ότι πρέπει να τα σκάσεις χοντρά ακόμα, αλλιώς μια χαρά αξιοποιείται το HDR. Επίσης να πούμε ότι το HDR έχει μεγαλύτερο wow factor από το jump 1080P -> 4K.

Έχεις δει από κοντά HDR οθόνη + content και είσαι σίγουρος για αυτό που λες, γιατί είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Άλλοι θα διαφωνήσουν μαζί σου

https://www.youtube.com/watch?v=9oIYUt69rlQ

(εγώ δεν έχω άποψη ακόμα δεν έχω δει την τεχνολογία στην πράξη με 2 fully calibrated monitors HDR / SDR side by side)

Δημοσ.

Δεν ξερω αλλα αν ειναι σαν το HDR του ps4 pro σε KS7000 που βλεπω δεν αξιζει σε καμια περιπτωση.. Ενα sweetfx κανει σχεδον την ιδια δουλεια η εγω ειμαι στραβος. :P

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπάρχει "κανονικό" hdr ακόμα παιδες.

Αλλά και να υπήρχε, σε sdr δε θα το βλέπατε ούτως ή άλλως. Μόνο σωστό calibrated live, δηλαδή πουθενά.

Δημοσ.

Το σημαντικότερο πράγμα στο HDR δεν είναι τόσο η μεγάλη φωτεινότητα, αλλά η εξαφάνιση του color banding που κάνει μπαμ στα περισσότερα παιχνίδια.

Δημοσ.

Το world of warcraft που ειναι παιχνιδι του 2005 εχει 4κ και οι διαφορες ειναι μεγαλες σε σχεση με full hd οπως επισης το dawn of war 2, σου εδωσα 2 παραδειγματα μην περιμενεις απο βιντεακια στο youtube να δεις διαφορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...