Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Κάνα νέο για το τερατάκι; ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΣΩ ΛΕΜΕ! 1
firepc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 πρωτο τεταρτο του 18 λενε, αλλα με μια τιμη κατσε καλα. Δες τι θα παιξει την bf. Και btw, HDR σε win10 ακομα δεν.. Οπότε και να το εχεις, κλειστο θα ναι 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 BF όταν λες; Το HDR δεν ήταν να το φτιάξουν με το πρόσφατο update των Windows? Καλά το θεωρώ αδιανόητο να κυκλοφορήσει οθόνη με feature που δεν μπορεί να λειτουργήσει. Άρα όταν βγει, το HDR πρέπει να δουλεύει κι ας το εκμεταλλεύεται μισό παιχνίδι μόνο. Άλλωστε οθόνη δεν αλλάζεις κάθε 1,5 χρόνο... Τη δική μου την HP την έχω 9. Και ακόμα ανήκω στο 0.9% του steam (λόγω 1200p). 1
firepc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 bf = black friday HDR monitors ηδη υπαρχουν και δες εδω τι θα συμβει αν το ενεργοποιησεις (σε windows περιβαλλον) Θες να μου πεις οτι εισαι 9 χρονια ακομα μ αυτο το σαπάκι??? τωρα καταλαβαινω γτ καιγεσαι για νεο μονιτορ και μαλιστα για ενα θηριο μονιτορ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Χαχα, απίστευτος ο τυπάκος με τα γυαλιά ηλίου! Δε με απασχολεί η BF φέτος, αν δεν υπάρχουν τα monitor που θέλω... Καλά, 24ρι 1200p με στιβαρότατη βάση με ρύθμιση ύψους, swivel, pivot κλπ, με καλορυθμισμένο αισθητήρα φωτεινότητας, webcam, HDMI/DVI/VGA, ηχειάκια και glossy panel με πολύ καλά χρώματα (για TN 10ετίας), δε το λες και άθλιο. Tσέκαρε εδώ το αντίστοιχο 26ρι με το TN της Samsung εκείνης της εποχής https://www.youtube.com/watch?v=Qi0BrDjNiKw
firepc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 και μονο που παει να σου βγαλει 10 χρονια του αξιζουν συγχαριτηρια 1
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Γιατι περυσι τι ειχε παιξει απο BF για να περιμενει και φετος? Ειδικα στα gaming monitor απο Ελλαδα ειναι που δεν επαιζε τπτ. Και απο εξωτερικο μεμονομενα πραγματα.
firepc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Γιατι περυσι τι ειχε παιξει απο BF για να περιμενει και φετος? Ειδικα στα gaming monitor απο Ελλαδα ειναι που δεν επαιζε τπτ. Και απο εξωτερικο μεμονομενα πραγματα. οκ, πασο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/38.htm#acer_predator_x35 Update 6/10/17: the panel production for the utilised AU Optronics VA panel is not scheduled until Q2 2018 according to the latest information we have, and we have been informed that we should not expect this display to be available until at least Q2 next year. There was a recent Acer press release from the end of August which mentioned Q1, but that has since slipped. Θα τη βγάλει τη 10ετία το HP μου.... Αν το Q2 ξεκινήσει η παραγωγή του panel, καλό Ιούλη η οθόνη στα μαγαζιά, και οθόνη δεν παίρνεις μέσα στο κατακαλόκαιρο... 1
firepc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/38.htm#acer_predator_x35 Θα τη βγάλει τη 10ετία το HP μου.... Αν το Q2 ξεκινήσει η παραγωγή του panel, καλό Ιούλη η οθόνη στα μαγαζιά, και οθόνη δεν παίρνεις μέσα στο κατακαλόκαιρο... το οτι μπορει να βγει στα 2 χιλιαρικα δεν σε χαλαει? 1
Spartan117 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 το οτι μπορει να βγει στα 2 χιλιαρικα δεν σε χαλαει? Μπορεί; 2 χιλιάρικα θα κάνει το 4k 144hz 16:9 στις 27 ίντσες από Asus/Acer. Αυτό άνετα το βλέπω στα δυόμισι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 το οτι μπορει να βγει στα 2 χιλιαρικα δεν σε χαλαει? Καθόλου. Αλλά πρέπει να είναι σωστό. Μπορεί; 2 χιλιάρικα θα κάνει το 4k 144hz 16:9 στις 27 ίντσες από Asus/Acer. Αυτό άνετα το βλέπω στα δυόμισι. Αυτό δεν είναι 4K όμως. Έχει πολύ πιο "άνετο" PPI, άρα και καλύτερα yields για τις εταιρείες. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 2019 αυτή, αργεί αργεί! Πέρα από την πλάκα, δε με ενδιαφέρουν τα 200Hz. Αν βγάλουν κάτι αντίστοιχο με HDR & 144Hz και είναι αρκούντως φθηνότερο, θα το προτιμήσω εννοείται. Το βασικό είναι να πάρουμε πραγματικό HDR (new feature) και να ξεκολλήσουν επιτέλους από τα 100Hz (και διάφορα ο,τιναναιoverclocking).
alex_000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Τo VA panel δεν σας πειράζει? Τι να τα κάνεις τα 200 hz αν κάθε τι σκούρο όταν κουνιέται έχει γύρω του σκιές από ghosting?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα