Προς το περιεχόμενο

Acer Predator X35 HDR G-SYNC 200HZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 274
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρωτο τεταρτο του 18 λενε, αλλα με μια τιμη κατσε καλα. Δες τι θα παιξει την bf.

Και btw, HDR σε win10 ακομα δεν..

Οπότε και να το εχεις, κλειστο θα ναι

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

BF όταν λες;

Το HDR δεν ήταν να το φτιάξουν με το πρόσφατο update των Windows?

Καλά το θεωρώ αδιανόητο να κυκλοφορήσει οθόνη με feature που δεν μπορεί να λειτουργήσει. Άρα όταν βγει, το HDR πρέπει να δουλεύει κι ας το εκμεταλλεύεται μισό παιχνίδι μόνο.

Άλλωστε οθόνη δεν αλλάζεις κάθε 1,5 χρόνο... Τη δική μου την HP την έχω 9.  :-D Και ακόμα ανήκω στο 0.9% του steam (λόγω 1200p).

• Like 1
Δημοσ.

bf = black friday

HDR monitors ηδη υπαρχουν και δες εδω τι θα συμβει αν το ενεργοποιησεις (σε windows περιβαλλον)

Θες να μου πεις οτι εισαι 9 χρονια ακομα μ αυτο το σαπάκι??? :confused:  :confused:  :confused:

c01489704.jpg

τωρα καταλαβαινω γτ καιγεσαι για νεο μονιτορ και μαλιστα για ενα θηριο μονιτορ  :-D  :-D

• Moderators
Δημοσ.

Χαχα, απίστευτος ο τυπάκος με τα γυαλιά ηλίου! Δε με απασχολεί η BF φέτος, αν δεν υπάρχουν τα monitor που θέλω...

Καλά, 24ρι 1200p με στιβαρότατη βάση με ρύθμιση ύψους, swivel, pivot κλπ, με καλορυθμισμένο αισθητήρα φωτεινότητας, webcam, HDMI/DVI/VGA, ηχειάκια και glossy panel με πολύ καλά χρώματα (για TN 10ετίας), δε το λες και άθλιο.  :-)

Tσέκαρε εδώ το αντίστοιχο 26ρι με το TN της Samsung εκείνης της εποχής  :-D

https://www.youtube.com/watch?v=Qi0BrDjNiKw

Δημοσ.

Γιατι περυσι τι ειχε παιξει απο BF για να περιμενει και φετος?

Ειδικα στα gaming monitor απο Ελλαδα ειναι που δεν επαιζε τπτ.

Και απο εξωτερικο μεμονομενα πραγματα.

Δημοσ.

Γιατι περυσι τι ειχε παιξει απο BF για να περιμενει και φετος?

Ειδικα στα gaming monitor απο Ελλαδα ειναι που δεν επαιζε τπτ.

Και απο εξωτερικο μεμονομενα πραγματα.

οκ, πασο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/38.htm#acer_predator_x35

Update 6/10/17: the panel production for the utilised AU Optronics VA panel is not scheduled until Q2 2018 according to the latest information we have, and we have been informed that we should not expect this display to be available until at least Q2 next year. There was a recent Acer press release from the end of August which mentioned Q1, but that has since slipped.

Θα τη βγάλει τη 10ετία το HP μου....

Αν το Q2 ξεκινήσει η παραγωγή του panel, καλό Ιούλη η οθόνη στα μαγαζιά, και οθόνη δεν παίρνεις μέσα στο κατακαλόκαιρο...

• Like 1
Δημοσ.

http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/38.htm#acer_predator_x35

Θα τη βγάλει τη 10ετία το HP μου....

Αν το Q2 ξεκινήσει η παραγωγή του panel, καλό Ιούλη η οθόνη στα μαγαζιά, και οθόνη δεν παίρνεις μέσα στο κατακαλόκαιρο...

το οτι μπορει να βγει στα 2 χιλιαρικα δεν σε χαλαει?

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί; 2 χιλιάρικα θα κάνει το 4k 144hz 16:9 στις 27 ίντσες από Asus/Acer. Αυτό άνετα το βλέπω στα δυόμισι.

• Moderators
Δημοσ.

Καθόλου. Αλλά πρέπει να είναι σωστό.

Μπορεί; 2 χιλιάρικα θα κάνει το 4k 144hz 16:9 στις 27 ίντσες από Asus/Acer. Αυτό άνετα το βλέπω στα δυόμισι.

Αυτό δεν είναι 4K όμως. Έχει πολύ πιο "άνετο" PPI, άρα και καλύτερα yields για τις εταιρείες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

2019 αυτή, αργεί αργεί!  :-D  :-D

Πέρα από την πλάκα, δε με ενδιαφέρουν τα 200Hz. Αν βγάλουν κάτι αντίστοιχο με HDR & 144Hz και είναι αρκούντως φθηνότερο, θα το προτιμήσω εννοείται. Το βασικό είναι να πάρουμε πραγματικό HDR (new feature) και να ξεκολλήσουν επιτέλους από τα 100Hz (και διάφορα ο,τιναναιoverclocking).  B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...