Shadowjump Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ηρθε η ωρα να παρω και εγω εναν NAS, καθως τοσο καιρο τρεχω εναν Windows Server με 11 HDDs μεσα και δεν ειμαστε για πολλη καταναλωση ρευματος. Ειμαι αναμεσα στους 2 NAS του τιτλου. Η χρηση θα ειναι local backup αρχειων, συγχρονισμου Dropbox + Camera Uploads (2 account), Google Drive, Google Photos (αν το υποστηριζουν), μερικα Torrents και 2 IP Cameras (προς το παρον). Απο την μια τεινω προς Synology, λογω ονοματος, αλλα βλεπω οτι και η Asus εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα. Για βοηθηστε λιγο με το διλλημα μου Thanks!
jgeorgiou Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 asus specs CPU: Marvell ARMADA-385 1GHz (Dual-Core) Processor Hardware encryption engine integrated Memory: 512MB (not expandable) τα specs ΔΕΝ είναι εντυπωσιακά , καλύτερα synology με την πληθώρα εφαρμογών
masteripper Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Η λύση είναι 1 ωραίο κουτάκι με χώρο με μια αξιοπρεπή μητρικουλα και 1 Fanless επεξεργαστή και ξεχνάς παράξενα Nas και ιστορίες με άγριους...εκτός αν είναι κάτι οικονομικό...το παν συνήθως είναι το κουτί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα