whoever81 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 950$ απο τότε που το θυμώσουν (πριν 8 μήνες) 4600$ και βάλε τώρα... άρα περίπου 4,84 φορές περισσότερο... Θυμόσουν με ο. θυμώνω / θυμάμαι. 1
boubounash Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αν νομίζετε ότι η επένδυση είναι τζόγος δεν πειράζει απλά μείνετε μακρυά. Αυτοί που επενδύουν σε αυτά τα πράγματα προφανώς και δεν το βλέπουν έτσι αλλιώς υπάρχουν και τα φρουτάκια όπως λέτε. Σταματήστε να κράζετε πράγματα που δεν έχετε ιδέα πως δουλεύουνε ή καλύτερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να καταλάβετε. 1
shadowlike Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ο επικεφαλής του Bitcoin Foundation λέει: «To be honest Bitcoin is not a great form of cash right now. Don't think of it as cash, think of it as a digital form of gold that enables you to save outside of the current financial climate." Και φυσικά συμφωνώ. Βέβαια, μπορείς να ρωτήσεις και άλλους που έχουν ήδη προβεί σε αγορά cruptocurrency και κατά πάσα πιθανότητα συμμερίζονται την ίδια άποψη. Μπορεί να κερδίσεις, μπορεί και να χάσεις. Με άλλα λόγια, ρίσκο. άρα ότι είναι ρίσκο με την πιθανότατα να σου αποφέρει η να σου αφαιρέσει χρήματα είναι τζόγος; flogic.
tsagas_lr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Σε τι ακριβως επενδυεις εσυ? Σε μετοχες της AMD? Πρεπει να ξερεις ποτε πουλησεις αλλιως θα κλαις μαζι με τους υπολοιπους που βριζαν τον Σημιτη Θυμασαι τη μετοχη της amd πριν 2-3 χρονια; Θυμασαι το ethereum πριν 8-9 μηνες; Θυμασαι το bitcoin πριν 16 μηνες; πριν 6 χρονια; Μου θυμιζετε αυτους που οταν το bitcoin ξεπερασε το 1$ φωναζανε οτι ειναι φουσκα, πυραμιδα, απατη κλπ. Προσωπικα εχω επενδυσει σε ολα τα παραπανω. Και για να διορθωσω τη "συμβουλη" σου, πρεπει να ξερεις ποτε να ΜΗΝ πουλησεις για να μην κλαις. 1
SteveWisejohn Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Εγώ ξέρω να πω εμείς που θέλουμε να κάνουμε μια αναβάθμιση της προκοπής δε βρίσκουμε προσβάσιμες κάρτες γραφικών ... Άσε που ούτε να το σκεφτόμαστε πλέον για Μεταχειρισμένη GPU είναι όλες στα όρια τους ..... Μακάρι να γίνει ένα μπαμ και να αξίζει κάθε bitcoin ίσα με ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης . 2
Dinoel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αν νομίζετε ότι η επένδυση είναι τζόγος δεν πειράζει απλά μείνετε μακρυά. Αυτοί που επενδύουν σε αυτά τα πράγματα προφανώς και δεν το βλέπουν έτσι αλλιώς υπάρχουν και τα φρουτάκια όπως λέτε. Σταματήστε να κράζετε πράγματα που δεν έχετε ιδέα πως δουλεύουνε ή καλύτερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να καταλάβετε. Τα νεύρα σας τα βγάζετε εδώ μέσα ε δεν έχετε κάπου αλλού. Δεν έκραξα μία επένδυση. Όλες οι επένδυσεις κρύβουν ένα ρίσκο μέσα τους αν θα πετύχει η όχι. Αν έχετε υπόψιν καμία επένδυση που θα σου βγάζει λεφτά για πάντα χωρίς να σκέφτεσαι πότε είναι η καλύτερη ώρα να πουλήσεις ή όχι, είτε σε μετοχές είτε σε καμιά δουλειά είτε σε νόμισμα, πείτε το και σε εμάς να επενδύσουμε. Αλλά αυτό δεν θα λεγόταν επένδυση. Κατά τα άλλα καλά κάνουμε και επενδύουμε(στο οτιδήποτε) γιατί έτσι υπάρχει εξέλιξη πλέον.
pcos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 εχω πουλησει σπιτια αυτοκινητα χωραφια, πηρα δανεια και τα εκανα ολα κρυπτο! δε μας χ3ζ3ι ο επικεφαλης!
Heybro Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή 1000+ νομίσματα. Κάποια θα ανέβουν σε 1 2 μήνες 10000%. Στο 1 ευρώ θα βγάλετε 10000. Αντε να τα βρεις ποια θα είναι αυτά όμως. Εγώ πριν κάνα μήνα ασχολήθηκα(άργησα πολύ) έβαλα κάποια χρήματα σε 15 νομίσματα που πιστεύω είχαν μέλλον που και να χάσω δεν θα με νοιάξουν και αυτή τη στιγμή τα έχω διπλασιάσει. Προφανώς το καλύτερο είναι να τα αφήσω 3 4 χρόνια και ότι γίνει μιας και θέλει υπομονή όλο αυτό 20 ευρώ bitcoin το 2008 αν αγοράζαμε τώρα θα είχαμε πάνω από 100 εκατομμύρια. Τώρα είναι αργά αλλά και πάλι μπορείς να βγάλεις κάποιο κέρδος. 2
HotShot84 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Θυμασαι τη μετοχη της amd πριν 2-3 χρονια; Θυμασαι το ethereum πριν 8-9 μηνες; Θυμασαι το bitcoin πριν 16 μηνες; πριν 6 χρονια; Μου θυμιζετε αυτους που οταν το bitcoin ξεπερασε το 1$ φωναζανε οτι ειναι φουσκα, πυραμιδα, απατη κλπ. Προσωπικα εχω επενδυσει σε ολα τα παραπανω. Και για να διορθωσω τη "συμβουλη" σου, πρεπει να ξερεις ποτε να ΜΗΝ πουλησεις για να μην κλαις. Αμα δεν πουλησεις δεν εχεις κερδος γιατι απλα δεσμευσες κεφαλαιο. Το κερδος θα αποδοθει οταν πουλησεις ακριβοτερα και σου μεινει η διαφορα στην τσεπη 2
BadIronTree Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή 1000+ νομίσματα. Κάποια θα ανέβουν σε 1 2 μήνες 10000%. Στο 1 ευρώ θα βγάλετε 10000. Αντε να τα βρεις ποια θα είναι αυτά όμως. Εγώ πριν κάνα μήνα ασχολήθηκα(άργησα πολύ) έβαλα κάποια χρήματα σε 15 νομίσματα που πιστεύω είχαν μέλλον που και να χάσω δεν θα με νοιάξουν και αυτή τη στιγμή τα έχω διπλασιάσει. Προφανώς το καλύτερο είναι να τα αφήσω 3 4 χρόνια και ότι γίνει μιας και θέλει υπομονή όλο αυτό 20 ευρώ bitcoin το 2008 αν αγοράζαμε τώρα θα είχαμε πάνω από 100 εκατομμύρια. Τώρα είναι αργά αλλά και πάλι μπορείς να βγάλεις κάποιο κέρδος. Ethereum & Bitcoin είναι αυτα που έχουν μεγαλύτερη κίνηση... και μόνο το Ethereum μπορη να απειληση το Bitcoin λόγο των contracts αλλά έχει μέλλον ακόμα και πολλά bugs ...
panosveto12 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Tα λεμε σε 10χρονια που δεν θα υπαρχει σαν νομισμα . Ποσοι θα φουνταρουν απο τα μπαλκονια ....
Antiriad Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Πριν 400 χρόνια είχαμε το ίδιο σκηνικό με τις τουλίπες. Αντί για Bitcoin Mining τότε κάνανε καλιέργειες τουλίπας. https://www.cnbc.com/2017/07/20/bitcoin-bubble-dwarfs-tulip-mania-from-400-years-ago-elliott-wave.html Η τεχνολογία έχει προχωρήσει αλλα η ψυχολογία του ανθρούπου είναι η ίδια. Επίσης για όσους λένε....αμα είχα αγοράσει 20 ευρώ το 2008 τοτε..... θα πρέπει να γνωρίζουν οτι πριν μερικά χρόνια η απόκτηση Bitcoin ήταν μόνο δυνατή μέσο Mining και δεν ήταν τόσο εύκολο να πας σε ένα μαγαζί και να αγοράσεις 20 Bitcoins για παράδειγμα. Μάλιστα το πρώτο Bitcoin ATM μπήκε σε λειτουργεία τον Οκτώμβριο το 2013 και το Coinbase άρχισε να κάνει Transactions το 2013. Με λίγα λόγια η αγορά Bitcoins ήταν δυνατή απο το 2013 και μετά. 2
koeltzakoatl Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Πριν 400 χρόνια είχαμε το ίδιο σκηνικό με τις τουλίπες. Αντί για Bitcoin Mining τότε κάνανε καλιέργειες τουλίπας. https://www.cnbc.com/2017/07/20/bitcoin-bubble-dwarfs-tulip-mania-from-400-years-ago-elliott-wave.html Η τεχνολογία έχει προχωρήσει αλλα η ψυχολογία του ανθρούπου είναι η ίδια. Επίσης για όσους λένε....αμα είχα αγοράσει 20 ευρώ το 2008 τοτε..... θα πρέπει να γνωρίζουν οτι πριν μερικά χρόνια η απόκτηση Bitcoin ήταν μόνο δυνατή μέσο Mining και δεν ήταν τόσο εύκολο να πας σε ένα μαγαζί και να αγοράσεις 20 Bitcoins για παράδειγμα. Μάλιστα το πρώτο Bitcoin ATM μπήκε σε λειτουργεία τον Οκτώμβριο το 2013 και το Coinbase άρχισε να κάνει Transactions το 2013. Με λίγα λόγια η αγορά Bitcoins ήταν δυνατή απο το 2013 και μετά. έχει μια διαφορά σε αυτό που αναφέρεις για τις τουλίπες: οι τουλίπες δεν είχαν σταθερό αριθμό, όπως τα bitcoins, άρα η πολλή παραγωγή οδήγησε σε πληθωρισμό. ένα από τα δυνατά σημεία του bitcoin είναι το ότι ο αριθμός είναι συγκεκριμένος. αυτό βοηθά στο να μην υποφέρει από πληθωρισμό, όπως τα συμβατικά νομισματικά συστήματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα