deligkos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ο Llew Claasen, επικεφαλής του Bitcoin Foundation, προειδοποίησε τους χρήστες να μην επενδύουν στο κρυπτονόμισμα «πέρα από τις οικονομικές τους δυνατότητες». Έκανε τη σύστασή του στο πλαίσιο ομιλίας σε συνέδριο του TEDGlobal στη Τανζανία, για τις προοπτικές του Bitcoin στην Αφρική. Δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε συμβατικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, αναζητώντας έτσι εναλλακτικές λύσεις μέσω των ψηφιακών νομισμάτων. Όπως είπε, το Bitcoin έχει απήχηση στη Νιγηρία, τη Νότια Αφρική και την Κένυα. Πρόσθεσε πως βρίσκει πρόσφορο έδαφος σε χώρες με μη σταθερές οικονομίες. «Προσφέρει στους πολίτες μία ευκαιρία να προστατεύσουν τις οικονομίες τους από την κατάχρηση της κρατικής εξουσίας και τη νομισματική πολιτική», επισήμανε. «Πολλοί άνθρωποι στη Ζιμπάμπουε ενδιαφέρονται αντιμετωπίζοντάς το ως εναλλακτικό χρηματοδοτικό σύστημα, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει κανόνας, καθώς δεν θέλουμε να θεωρήσουν ότι επιδιώκουμε να υπονομεύσουμε τις οικονομίες», ανέφερε στο BBC. Το Bitcoin πρόσφατα έφτασε σε τιμή ρεκόρ, αγγίζοντας τις 4.500 δολάρια. Ωστόσο, ο Claasen προειδοποίησε τους πολίτες να μην υπερβάλλουν. «Για να είμαι ειλικρινής, το Bitcoin δεν είναι προς το παρόν εξαιρετική μορφή μετρητού. Δεν πρέπει να το σκέφτεται κανείς ως μετρητό, αλλά ως μία ψηφιακή μορφή χρυσού που του επιτρέπει να τηρεί απόσταση ασφαλείας από το υπάρχουν οικονομικό κλίμα». Site: BBC
vagdesign Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το BitCoin είναι το μοναδικό νόμισμα που δεν μπορεί να ισχύσει το τραγούδι: Θα τα κάψω... τα ρημάδια τα λεφτά μου... 4500$ από εκεί που το θυμάμαι πρόπερσι στα 950$. Δεν χρειάζεται επένδυση, είναι μόνο του αν το έχεις ξεκινήσει χρόνια, έχεις δυνατές mining GPUs και δωρεάν ρεύμα από ανεμογεννήτριες η φωτοβολταϊκά. 1
cpc464 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Τωρα δυστηχώς είναι αργά για να μπείς στο παιχνίδι,για farming θές δυνατούς miners της τάξης τών terrahash και για trading δέν υπάρχουν τα χρήματα. Να μήν είχα πάρει 100 ευρω bitcoin to 10 , θα ήμουν εκατομμυριούχος σήμερα. 4
EktaktiSimetoxi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το BitCoin είναι το μοναδικό νόμισμα που δεν μπορεί να ισχύσει το τραγούδι: Θα τα κάψω... τα ρημάδια τα λεφτά μου... 4500$ από εκεί που το θυμάμαι πρόπερσι στα 950$. Δεν χρειάζεται επένδυση, είναι μόνο του αν το έχεις ξεκινήσει χρόνια, έχεις δυνατές mining GPUs και δωρεάν ρεύμα από ανεμογεννήτριες η φωτοβολταϊκά. Μόνος σου τα λες και δεν καταλαβαίνεις τι λες... 950$ απο τότε που το θυμώσουν (πριν 8 μήνες) 4600$ και βάλε τώρα... άρα περίπου 4,84 φορές περισσότερο... Δηλαδή αν πριν απο 8 μήνες είχες ένα κεφάλαιο 10.000 ευρώ και το επένδυες σε bitcoin σήμερα θα είχες κοντά 50.000... Αν πας με 10.000 ευρώ να κάνεις δουλειά με GPU θα πάρεις πόσες; πχ RX 580.. 20? (είναι και οι μητρικές κτλ) με 15 κάρτες γραφικών ξέρεις πόσα θα έβγαζες μέσα σε ένα χρόνο; μην σου πω και 300ευρώ! (και αυτό θεωρώντας ότι ήδη έχεις ανεμογεννήτριες δώρο απο τον παππού και πως αυτές δεν χρειάζονται χρήματα για συντήρηση) Άρα προφανώς και πας να επενδύσεις σε bitcoin παρά να κάνεις mining ο ίδιος... το minig είναι για τους εκατομμυριούχους πια (και εκείνοι περισσότεροι κάνουν δικές τους εγκαταστάσεις για να νοικιάζουν μετά hashes σε άλλους μέσω των ιστοσελίδων τους ). 2
EktaktiSimetoxi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Τωρα δυστηχώς είναι αργά για να μπείς στο παιχνίδι,για farming θές δυνατούς miners της τάξης τών terrahash και για trading δέν υπάρχουν τα χρήματα. Να μήν είχα πάρει 100 ευρω bitcoin to 10 , θα ήμουν εκατομμυριούχος σήμερα. 300 ευρώ να έβαζες πριν 8 μήνες 1452 θα είχες τώρα δεν θα σε χαλούσαν... άρα χρήματα υπάρχουν διάθεση για trading δεν υπάρχει. βέβαια για να μην πάρω κάνεναν αδαή στον λαιμό μου που νομίζει ότι θα βάλει λεφτά θα κοιμάται και θα γεμήσουν οι τσέπες του χρυσάφι... πρέπει να παρακολουθείς τις τάσεις και να έχεις σχέδιο για το πότε και πόσα θα πουλάς πίσω για ευρώ και πότε και πόσα ευρώ θα αγράσεις μετά για bitcoins ώστε να βγάλεις κέρδος γιατι όπως κάθε τι forex ή χρηματιστίριο έχει τα πάνω και τα κάτω της η υπόθεση. πχ σε 2 μέρες απο τώρα μπορεί να πέσει στα 850$ το bitcoin οπότε αντι να είχες βγάλει 1452 επειδή καθυστέρησες 2 μερες να βρεις αγοραστή μπορεί τώρα να βγείς ζημιωμένος έχοντας στην τσέπη 265 ευρώ αντι για 300 που είχες... 1
HotShot84 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Οταν θα καταρευσει θα αρχισουν να λενε. Αχ και να ηξερα να τα πουλουσα τοτε, τωρα θα ημουν πλουσιος. Καλη απατη για να μαζεψεις το χρημα του κοσμου οπως κανει κατα καιρους το χρηματιστηριο το οποιο κατευθυνουν οι τα μπουρδελ@ αξιολογησης 11
h0kus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Με άλλα λόγια: "Το cryptocurrency δεν είναι επένδυση, είναι ρίσκο, τζόγος, καζίνο. Χρηματιστήριο." Όπως πηγαίνεις στο πρακτορείο ΟΠΑΠ και τζογάρεις 50 λεπτά του ευρώ σε δελτίο του ΚΙΝΟ (στην πιο απλή μορφή τζόγου), με την ίδια λογική αγόρασε 10% από ένα Bitcoin, Ethereum, Ripple, NEM, Dash ή οτιδήποτε, πάντα σε συνάρτηση με όσο αντέχει η τσέπη σου και είσαι διατεθειμένος να "χάσεις". 9
shadowlike Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 έχεις μια ανερχόμενη τεχνολογία η οποία φαίνεται πως τα πάει καλά ...τι ακριβώς θεωρείται επένδυση αν όχι αυτό; Το να το εξισώνει κανείς με τη ρουλέτα μου φαίνεται υπερβολή. 1
h0kus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 έχεις μια ανερχόμενη τεχνολογία η οποία φαίνεται πως τα πάει καλά ...τι ακριβώς θεωρείται επένδυση αν όχι αυτό; Το να το εξισώνει κανείς με τη ρουλέτα μου φαίνεται υπερβολή. Ο επικεφαλής του Bitcoin Foundation λέει: «To be honest Bitcoin is not a great form of cash right now. Don't think of it as cash, think of it as a digital form of gold that enables you to save outside of the current financial climate." Και φυσικά συμφωνώ. Βέβαια, μπορείς να ρωτήσεις και άλλους που έχουν ήδη προβεί σε αγορά cruptocurrency και κατά πάσα πιθανότητα συμμερίζονται την ίδια άποψη. Μπορεί να κερδίσεις, μπορεί και να χάσεις. Με άλλα λόγια, ρίσκο. 1
Dinoel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Η επένδυση είναι τσόγος έτσι και αλλιώς. Εύχομαι όταν μία μέρα πέσει η αξία του να μην κλαίνε πολλοί. Κατά τα άλλα δεν μπορεί να φτάσει την χασούρα του χρηματιστηρίου γιατί τότε και στο μπακάλικο της γειτονιάς μπορούσες να αγοράσεις μετοχές. Εδώ θέλει κάποιες α γνώσης για να επενδύσεις,τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέχρι και το χρήμα ηλεκτρονικο έγινε ε ρε κατι μερες που έρχονται που θα χρωστάμε στην Τράπεζα και θα σου λεει στο δρομο γιατι δεν θα υπάρχει χαρτονόμισμα ε ρε μανούλες που θα κλαψουν γ@@@@ την τεχνολογία μου
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέχρι και το χρήμα ηλεκτρονικο έγινε ε ρε κατι μερες που έρχονται που θα χρωστάμε στην Τράπεζα και θα σου λεει στο δρομο γιατι δεν θα υπάρχει χαρτονόμισμα ε ρε μανούλες που θα κλαψουν γ@@@@ την τεχνολογία μου
tsagas_lr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 γελαω με την αγραμματοσυνη μερικων.. ευτυχως που υπαρχετε και εσεις, πανικοβαλλετε τον κοσμο, πουλαει ο,τι εχει, πεφτουν οι τιμες, αγοραζουμε περισσοτερα. 9
logo15 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Έχω μια φάρμα στην Κρήτη που δουλεύει με ανεμογενιτριες και φωτοβολταϊκά.
HotShot84 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 γελαω με την αγραμματοσυνη μερικων.. ευτυχως που υπαρχετε και εσεις, πανικοβαλλετε τον κοσμο, πουλαει ο,τι εχει, πεφτουν οι τιμες, αγοραζουμε περισσοτερα. Σε τι ακριβως επενδυεις εσυ? Σε μετοχες της AMD? Η επένδυση είναι τσόγος έτσι και αλλιώς. Εύχομαι όταν μία μέρα πέσει η αξία του να μην κλαίνε πολλοί. Κατά τα άλλα δεν μπορεί να φτάσει την χασούρα του χρηματιστηρίου γιατί τότε και στο μπακάλικο της γειτονιάς μπορούσες να αγοράσεις μετοχές. Εδώ θέλει κάποιες α γνώσης για να επενδύσεις,τουλάχιστον στην Ελλάδα. Οχι ακριβως, εκτος εαν επενδυεις στην αγορα για "Φρουτακια" γελαω με την αγραμματοσυνη μερικων.. ευτυχως που υπαρχετε και εσεις, πανικοβαλλετε τον κοσμο, πουλαει ο,τι εχει, πεφτουν οι τιμες, αγοραζουμε περισσοτερα. Πρεπει να ξερεις ποτε πουλησεις αλλιως θα κλαις μαζι με τους υπολοιπους που βριζαν τον Σημιτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα