Grim Ripper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Το lifelog σας βγάζει error εαν πάτε να συνδεθείτε με Sony account; Απ' όσο κατάλαβα μόνο μέσω google account πλέον γίνεται να συνδεθούμε. :/
defaultuser2003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Όποιος ενδιαφέρεται, δίνω αχρησιμοποίητο το smartband και το τσαντακι μέσης (ό,τι είχε η προσφορά) στα 40 ευρώ.
mercator84 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 2/9 έριξα και εγώ μια παραγγελία. 10 μέρες μετά με κάλεσαν να με ενημερώσουν ότι τους τελείωσαν τα αποθέματα και σε αντάλλαγμα για την ταλαιπωρία μου κάναν δώρο ένα πάγιο στο λογαριασμό κινητής (~34€)
deadp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Και σε εμένα το πρότειναν, αλλά... Καρτοσυμβόλαιο φοιτητικό έχω, αλλά σε παρέα με μηδενικό πάγιο, cosmote 2in1, σύνολο 23,70 με τους φόρους, αλλά να το δω για να το πιστέψω.
alada4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 επαναφερω το θεμα μιας και μεσω φοιτητικου whats up to smartband βγαινει στα 34,90 μαζι με το τσαντακι .οποιος εχει φοιτητικο ,βαζει το νουμερο του ,του ερχεται ενας κωδικος ,και βλεπει τις προσφορες σε διαφορα προιοντα.προσωπικα το πηρα. https://www.whatsup.gr/proionta-tehnologias 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα